Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek frizerčki

frizerčki

.. sedaj pa ena lahkotna tema.. pa plz ne zafilozofirat preveč.. potrebujem jasne odgovore 😉

punce, poznate kakega dobrega frizerja, ki te postriže natanko tako, kot si želiš..

jaz imam namreč vedno smolo s frizerji, ker.. ali me postrižejo 15cm namesto 5cm, ali ne zadanejo frizure, ki si jo želim (pa vedno fotko s seboj prinesem).. na koncu vedno sama doma nekaj čaram in popravljam, da izpade čupa tolikortoliko ok 🙂 sprobala pa malo morje frizerjev.. najslabše izkušnje imam pa s tistimi, ki so kao ful “high” (imen ne bom izpostavljala).. ti so pa na mojih laseh vedno nekaj eksperimentirali, da sem na koncu vedno jokala 😀 in seveda plačala kot žuta..

hvala za vaše odg 🙂

Tako imenovani ful “high” frizerji so še vedno frizerji, le da imajo večje blagajne in manjše kontejnerje za Snago.
Strižejo počasi in z veliko nakladanja in “filozofiranja” vmes. Zakaj počasi? Ker so bleferji in hitro nekaj narediti niti ne znajo.
Delajo tudi na tem, da odstrižejo čim manj, da se čimprej vrneš v njihove kremplje .
So tudi dokaj primeren kader za visoko politiko. IQ nadvse primeren.

Ej, ampak tega res ne štekam…kako te lahko postriže 15 cm namesto 5 cm? Kaj si vmesni čas v komi? Si omotična uspavana?
Nauči se izražati svoje želje, spremljati kaj čarajo po tvojih laseh in urgirati, ko (če) je potrebno.

fora je bila v tem, da so mene vedno po stopničkah.. to sem tudi želela.. začeli so pri vrhnjih slojih in tako počasi do sp. slojev.. in kar naenkrat je bilo odstriženih 15cm.. resno.. pa klinc, ker človek ne vidi, kaj se za njegovo glavo dogaja :S

vedno izrazim svoje želje, ki pa pri večini niso uslišane 🙂 pri frizerjih mislim 😉

Poznam odlično frizerko 😉

moško? k te z mašinco? 🙂

fora je bila v tem, da so mene vedno po stopničkah.. to sem tudi želela.. začeli so pri vrhnjih slojih in tako počasi do sp. slojev.. in kar naenkrat je bilo odstriženih 15cm.. resno.. pa klinc, ker človek ne vidi, kaj se za njegovo glavo dogaja :S

vedno izrazim svoje želje, ki pa pri večini niso uslišane 🙂 pri frizerjih mislim ;)[/quote]

Še nikoli nisem videla, da bi začeli striči od zgornjih slojev las. Vedno se spenja od spodaj navzgor. Meni pri frizerju preko ogledala pokažejo, koliko bodo strigli zadaj. Nikoli se ne začne kar na horuk in do konca.
Še vedno vztrajam pri tem, da slabo poveš svoje želje oz. si ves čas tiho.

vedno izrazim svoje želje, ki pa pri večini niso uslišane 🙂 pri frizerjih mislim ;)[/quote]

Še nikoli nisem videla, da bi začeli striči od zgornjih slojev las. Vedno se spenja od spodaj navzgor. Meni pri frizerju preko ogledala pokažejo, koliko bodo strigli zadaj. Nikoli se ne začne kar na horuk in do konca.
Še vedno vztrajam pri tem, da slabo poveš svoje želje oz. si ves čas tiho.[/quote]

super, blagor tebi.. meni z ogledalo pokažejo vedno le končni rezultat..

jaz na začetku povem vse.. kaj in kako.. pa še fotko pokažem.. in potem se prepustim.. si valda mislim, da so razumeli moje želje.. pa rezultat ni nikoli zadovoljiv

ok, še kakšen konkreten odg.. kateri frizer.. lahko na zs.. hvala 🙂

Kako se lahko prepustiš, če pa nikoli nisi zadovoljna?

Povej iz katerega konca si, da vidim, če ti lahko pošljem ZS.

lj

Jst pa nisem iz Lj, a lahko tut dobim ZS? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jst pa nisem iz Lj, a lahko tut dobim ZS? :))))[/quote]

Seveda…ampak ne kuj:). Zdaj šibam k frizerju:))).

ZS je namreč “Zastonj Striženje”, kaj ste pa mislili.
Riba, ki striže, hmmm ???

Seveda…ampak ne kuj:). Zdaj šibam k frizerju:))).[/quote]
No prav bom počakal, da se vrneš, potem pričakujem ZS s frišno slikco :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a rabiš frizerja? :)))))))

Tut to znam, ni panike:).

No prav bom počakal, da se vrneš, potem pričakujem ZS s frišno slikco :)))[/quote]

me 2, me 2 🙂

No prav bom počakal, da se vrneš, potem pričakujem ZS s frišno slikco :)))[/quote]

Ti bi selfija, a ne:)). Kaj bo pa žena rekla…pa soseda..pa sosed…preveč tvegano:))).

me 2, me 2 :)[/quote]

Saj sem ti poslala ZS:).

Ti bi selfija, a ne:)). Kaj bo pa žena rekla…pa soseda..pa sosed…preveč tvegano:))).[/quote]Ti se čist preveč sekiraš za vse ostale. 😉
Samo malo…. a tako “čudno” zgledaš, da se bojiš komentarjev? Pol pa ne hodit k frizerju. Pridi raje k meni, jaz sem pri vojakih ovce strigel….. 😀

Ti bi selfija, a ne:)). Kaj bo pa žena rekla…pa soseda..pa sosed…preveč tvegano:))).[/quote]Ti se čist preveč sekiraš za vse ostale. 😉
Samo malo…. a tako “čudno” zgledaš, da se bojiš komentarjev? Pol pa ne hodit k frizerju. Pridi raje k meni, jaz sem pri vojakih ovce strigel….. :D[/quote]

Ja, grozno zgledam, meni ni več pomoči:). Razen, če bi dala vrečo na glavo…najbrž si zdaj nato pomislil, a ne:)).

me 2, me 2 :)[/quote]

Saj sem ti poslala ZS:).[/quote]

res je, hvala 🙂

Saj sem ti poslala ZS:).[/quote]

res je, hvala :)[/quote]

Ni za kaj.

Daj se meni poslji ZS. Se imam namen strizt v kratkem (cca.1 mesec), pa me “moj” frizer prepricuje v nasprotno, kar zelim. Da ce me bo tako postrigel, bom.kot tofsee. Ja mater, kdo ma skarje v rok, ti al jst? Postriz me tko, da ne bom kot bujna cvetaca.

Imam pa podobno kot lunanai tezave s frizerji. Tudi tale “moj” je priporocilo prijateljic, ko nosijo kratke frizurce in samo 1x preverjen.

no, a ne.. sploh ne poslušajo, tile frizerji 🙂

evo, še čupa, kakršno želim:

[img]http://cdn.jolie.de/bilder/olivia-palermo-long-bob-1736437.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close