hitro ali počasi ;)
Hipotetično.. moški išče partnerico za resno zvezo..
a) spozna krasno punco, s katero se data dol že na recimo na drugem zmenku (se je pač vse poklopilo ;))
b) spozna punco, pri kateri se mora dokazovat in ji dvorit še pa še časa.. da se končno data dol 😉
posledice:
a1) ker mu je ženska precej hitro “dala”, se moški ustraši, da ona pa že ni primerna kandidatka za resno vezo.. da ja kao preveč “lahka”
a2) moškemu je ok
b1) moški si misli, ta pa je primerna za ožent ;))
b2) ženska je prezahtevna… misli, da se cel svet okoli nje vrti
No, moški, h kateri točki se bolj nagibate?
🙂
Ehhh, no. Moja bivša je imela za moje pojme takrat blizu popolnosti, žal se z lastnico nisva preveč razumela.
Za moje pojme je veliko stvari bolj pomembnih, kot pa velikost, oblika, … jošk.
K odgovoru na prvo vprašanje- če bi imel občutek da je to to, bi čakal brez vsakega problema. Razen če bi vedel, da pri prejšnjih ni čakala, takrat bi jo pa vprašal par stvari. Še posebej, če bi jih bilo veliko. No takrat verjetno ne bi preveč čakal, ampak bi jo zbrisal.
Ehhh, no. Moja bivša je imela za moje pojme takrat blizu popolnosti, žal se z lastnico nisva preveč razumela.
K odgovoru na prvo vprašanje- če bi imel občutek da je to to, bi čakal brez vsakega problema. Razen če bi vedel, da pri prejšnjih ni čakala, takrat bi jo pa vprašal par stvari. Še posebej, če bi jih bilo veliko. No takrat verjetno ne bi preveč čakal, ampak bi jo zbrisal.[/quote]
ok, kaj pa če bi vedel, da je to to in bi ti ona dala že na prvem zmenku? bi še vedno misli, da je ona prava? 🙂
K odgovoru na prvo vprašanje- če bi imel občutek da je to to, bi čakal brez vsakega problema. Razen če bi vedel, da pri prejšnjih ni čakala, takrat bi jo pa vprašal par stvari. Še posebej, če bi jih bilo veliko. No takrat verjetno ne bi preveč čakal, ampak bi jo zbrisal.[/quote]
Ja no, ta je bla mal bedna….asociacijo na en vic o Donaldu Trumpu…
Ja no, ta je bla mal bedna….asociacijo na en vic o Donaldu Trumpu…[/quote]
Pliz, du tel, da bom vedel, kje sem ga kronal:-)?
Ja no, ta je bla mal bedna….asociacijo na en vic o Donaldu Trumpu…[/quote]
Pliz, du tel, da bom vedel, kje sem ga kronal:-)?[/quote]
Nisi ga ti, sem ga jaz. Kronala.
Vprašanje me je asociiralo na en vic o DT, ki je izbiral novo ženo – ko je izmed tisoč kandidatk izbral
tri finalistke, je vsaki dal 10.000$ in ji rekel, da se vidijo čez en mesec in bodo poročale, kaj so naredile
z njim.
Prva je nakupila darila zanj…druga je investirala v svojo lepoto….tretja je šla na borzo in podvojila denar.
Vprašanje je katero je izbral?
in odgovor jasno: tisto z največjimi joški
Ok- spomnila si me na enega tipa, ki je že kar nekaj let nazaj iskal nevesto, v časopis je dal oglas, svoje podatke in edin pogoj za ženske- itak- da ima čim večji parček. Nato je izbiral med tremi kandidatkami, jasno izbral lastnico največjih, se poročil z njo. In ločil, ter poročil s prvo spremljvalko, rekoč, da ni vse v velikosti košaric:-)
Nobena ženska ki je tebi(moškemu) osebno všeč, pa si jo želiš ne ”da” prehitro, tega sploh v moškem imeniku ni, vsak ki to izreče pomeni da je potreboval izgovor zakaj je ne bi mel 🙂
Je pa overall boljši občutek če se malo potrudiš kot dobiš na ”lahko” ampak problem je ker je meja med malo potrudiš in preveč zelo hitro prestopljena in takrat več ni vrnitve, razen če se takrat ženska sama ponudi pa še takrat pri ”pravem” moškem vprašanje če bi se želel , jaz dvomim da bi 🙂
Meni je bilo vedno važno le to, da je krasna. Da sva se dala dol, je vedno prišlo “samo od sebe” precej hitro. Na drugem zmenku pa ravno ne no.
Internet zmenki ne štejejo Marko.[/quote]
Zmenek je zmenek. Se zmeniš po telefonu ali pa preko neta, zame ni razlike. Zate pa je lahko.
Internet zmenki ne štejejo Marko.[/quote]
Zmenek je zmenek. Se zmeniš po telefonu ali pa preko neta, zame ni razlike. Zate pa je lahko.[/quote]
Tak kot zate ni razlike med cyber seksom in seksom v živo, za mene je za tebe pa ne rabi bit, nenazadnje je to edini ki si ga mel kajne? 😛
Forum je zaprt za komentiranje.