Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enakopravnost med spoloma & Gold diggerke

Enakopravnost med spoloma & Gold diggerke

Prvi eksperiment :

Ženska ukrade denar – nothing happens
Moški ukrade denar – PUT THAT BACK RIGHT NOW !

Drugi eksperiment :

Dude : “You wanna hang out ?”
She : “Sorry, I don’t speak English well.”
Dude : “Alright, that’s fine. But uhm.. That’s my car right there.”
She : “IS THAT YOUR CAR ?”
Dude: “So I’ll show you around, if that’s ok with you.”
She : “Ok”

http://youtu.be/XLOFhbM1SMY?t=4m48s

Buh, zeeeh!

Dobro jutro starunklja.

Ubožec bogi, te boli, ker nimaš avta in te nobena ne povoha?
Se z odpiranjem teh tem tolažiš? Sej bo, ne jokcat.

In kje je problen??? Zrihtaj si avto, če je tako enostavno…

Ni problema. Gre se samo za to, kako preračunljive, hinavske znate bit ženske. Pravite, mene se ne da kupit, delate se nedosegljive, nedojebane, potem vas pa en tak bimbo, z enim stavkom, spravi v avto in odpelje domov.

Avto pa že imam, samo ne Lambourghinija 🙂

Seveda je tako. Zato ste pa eni večno samski, ker vam ostali, boljši moški speljejo vse ženske.

Takšno kot si ti, pa ne povoha niti klošar.

Punce rade molzejo bogate tiche.

točno

točno[/quote]
A mojga bosh tudi?

Ne, mi nisi zanimiv.

Sam na parkir placu mam rdechga Moskvicha. Model F1.

Moški mora biti tudi pismen, kar pa ti nisi, torej takoj izpadeš iz izbora.

MB… brooom, brooom, brooooooom.

Temu se strokovno reče, da za isto delo dobiš bivstveno boljše plačilo :DDDDDD

Ni problema. Gre se samo za to, kako preračunljive, hinavske znate bit ženske. Pravite, mene se ne da kupit, delate se nedosegljive, nedojebane, potem vas pa en tak bimbo, z enim stavkom, spravi v avto in odpelje domov.

Avto pa že imam, samo ne Lambourghinija :)[/quote]
Preračunljive? Vsi smo preračunljivi. Tisti, ki sede v avto ali pa tiste, ki ne sede. Obe sta preračunali, kaj se jima v tistem momentu bolj splača. Nimamo pa vsi istih želj in okusov. Tudi iskreni nismo vsi, posebej ne z neznanci, ki te ustavijo na cesti. Ne vem, kaj je bolj hinavsko, sesti v avto k tipu ali pa žensko zvabiti z avtom.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Preračunljive? Vsi smo preračunljivi. Tisti, ki sede v avto ali pa tiste, ki ne sede. Obe sta preračunali, kaj se jima v tistem momentu bolj splača. Nimamo pa vsi istih želj in okusov. Tudi iskreni nismo vsi, posebej ne z neznanci, ki te ustavijo na cesti. Ne vem, kaj je bolj hinavsko, sesti v avto k tipu ali pa žensko zvabiti z avtom.[/quote]

To Marko!!!

Marko je pichka. 🙂

Samo res. Temu Markotu bo se tic odpadu od zagovarjanja kesh pick. Ziher ima kesh picko. Samo se ne ve.

Sej on lahko ve, ona ne sme. Al neki?

Po moje se mu niti svita ne kaksna baba je ratal. Ta bo se nastradal…

Nisi dobro razumel. Keš picka si pac zasluži tipa, ki si želi keš picko. Samo to.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej je neresen. Se že po imenu vidi, ko omenja debile v njemu.

Preračunljive? Vsi smo preračunljivi. Tisti, ki sede v avto ali pa tiste, ki ne sede. Obe sta preračunali, kaj se jima v tistem momentu bolj splača. Nimamo pa vsi istih želj in okusov. Tudi iskreni nismo vsi, posebej ne z neznanci, ki te ustavijo na cesti. Ne vem, kaj je bolj hinavsko, sesti v avto k tipu ali pa žensko zvabiti z avtom.[/quote]
You’re missing the point, SPET. Zdaj, ali to počneš zanalašč, ker pač želiš ugajat še večjemu številu uporabnic, ali pa, ker si zmeden v kepi in potem vedno in vsakič zgrešiš bistvo napisanega…Ma ok, nima veze…

The point je, da se ženske delajo nekaj kar sploh niso. Se delajo hude, zahtevne, nedostopne (nam se ni treba it teh igric), v resnici so pa vse prej kot to, samo na pravega moškega morejo naletet. No, zdaj si pa na konkretnem primeru spoznal kaj za njih predstavlja pravi moški. Moški, ki sedi v Lambourghiniju. Na forumu ti pa razlagajo kako mora bit dec zrel, odgovoren, razgledan, zabaven, simpatičen in še in še, točke, alineje, ki ti pridejo prav, vse dokler ne naleti na voznika Lambourghinija.

Kot da njo potem kaj briga njegova izobrazba, duhovitost, razgledanost, še najmanj pa, ali si je ta avto sam nabavil, ali mu ga je pač foter, kot darilo za 18. rojstni dan ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close