Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenski fantje raje pogledajo v kozarec kot da bi se posvetili ženskam puncam

slovenski fantje raje pogledajo v kozarec kot da bi se posvetili ženskam puncam

Veliko sem na terenu. Tudi popoldan. Včasih se vstavim na kavi in kaj vidim. Že zgodaj popoldan sedi fant z dvema puncama. Krasne punce, ki se bi jim treba posvetiti. On pa se naliva s špricerji in seveda misli da je zanimiv ter tvezi neumnosti. Hvala bogu, da nisem alkoholik….in raje…počnem kaj drugega.

Žal je res pri nas vse preveč alkohola. Samo verjameš ali ne, veliko ženskam se zdi čisto normalno, če tip pride vsak teden parkrat okajen. Tudi, če je totalno nažgan ni nič narobe enim.
Pa tudi med mladimi ženskami je alkohol močno v porastu.
Drugače pa normalna ženska se s pijančkom ne bo ukvarjala. Če ne drugega, pijančki so vsi po vrsti impotentni.

Zase se brigaj. Bodi srečen, bodo ženske ostale zate, ko si tako super, ne? razen če nisi ti ženska..

Ženske sploh nimamo kaj izbirati. Toliko moških zapitih, da moramo preprosto ostati samske, čeprav si želimo partnerja. Samo vseeno bolje samska kot s pijančkom.

mislim, da ni problem samo alkohol. Vse preveč je zvez, kjer en ali drugi postavljata svoje interese v ospredje, pa naj si bo to alkohol, njihova družba, ali pa hobiji. Ko si enkrat v parterstvu naj bi se zadeve spremenile….kompromisi, pogovori, spoznavanje drug drugega.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ti si pa hudo pomešala stvari. Hobiji in alkohol ti mečeš v isti koš? Če en recimo redno kolesari, teče, fitnisira, plete, kvačka, … je to isto kot, če je pijanec?

Ti si pa hudo pomešala stvari. Hobiji in alkohol ti mečeš v isti koš? Če en recimo redno kolesari, teče, fitnisira, plete, kvačka, … je to isto kot, če je pijanec?[/quote]

narobe si me razumel….ali pa sem se jaz narobe izrazila. ne enačim alkohola in hobijev. kot vidiš v povdarjem delu mojega sporočila, gre zgolj za naštevanje in ne enačenje.
če imaš hobi (katerikoli) in ti je to važnejše od partnerja (večino prostega časa, denarja in pozornosti posvečaš hobiju) in vajine zveze je problem v tem, da partnerja postavljaš na drugo mesto.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Čisto prav sem razumela. V isti koš mečeš (ko naštevaš) hobije in alkohol. Iz tvojega pisanja imam sedaj celo občutek, da je večji problem, če nekdo preveč športa kot če pride enkrat na teden pijan domov.

Ti si pa hudo pomešala stvari. Hobiji in alkohol ti mečeš v isti koš? Če en recimo redno kolesari, teče, fitnisira, plete, kvačka, … je to isto kot, če je pijanec?[/quote]

narobe si me razumel….ali pa sem se jaz narobe izrazila. ne enačim alkohola in hobijev. kot vidiš v povdarjem delu mojega sporočila, gre zgolj za naštevanje in ne enačenje.
če imaš hobi (katerikoli) in ti je to važnejše od partnerja (večino prostega časa, denarja in pozornosti posvečaš hobiju) in vajine zveze je problem v tem, da partnerja postavljaš na drugo mesto.[/quote]

glej imaš vso pravico me narobe razumet (oz. ti misliš/veš, da imaš prav), kot jaz imam vso pravico, da vem zase, kako je bilo to mišljeno.

tudi prav če si takole razbralA (se opravičujem, ker sem prej mislila, da si moški)

To ni problem, če ima moški raje alkohol, kot žensko.
Problem nastane, ko si zamisli, da bi on imel oboje.

Saj ravno pijančki hočejo imeti oboje. Pijanček rabi nekoga, da ga preživlja, da skrbi zanj. Svoj denar, če ga ima, zagoni za pijačo. Torej rabi žensko, da ga podpira v vsem. Tudi denarju.

Ta najboljše ženske imajo vedno za izbirat, pač ne spadaš med njih, se bo treba bolj potrudit 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj ravno pijančki hočejo imeti oboje. Pijanček rabi nekoga, da ga preživlja, da skrbi zanj. Svoj denar, če ga ima, zagoni za pijačo. Torej rabi žensko, da ga podpira v vsem. Tudi denarju.[/quote]
a maš tudi ti tak primer

če imaš hobi (katerikoli) in ti je to važnejše od partnerja (večino prostega časa, denarja in pozornosti posvečaš hobiju) in vajine zveze je problem v tem, da partnerja postavljaš na drugo mesto.[/quote]

Jaz pa mislim, da je v partnerstvu največji problem egoizem. Če se nekdo odloči biti z nekom, ki se je že pred njim ukvarjal s kakšnim hobijem ter nato od njega zahteva, da hobi opusti oz. da mu bo on(a) reguliral(a) koliko se bo s tem ukvarjal, potem je to skrajno egoistično.

Jaz pa mislim, da je v partnerstvu največji problem egoizem. Če se nekdo odloči biti z nekom, ki se je že pred njim ukvarjal s kakšnim hobijem ter nato od njega zahteva, da hobi opusti oz. da mu bo on(a) reguliral(a) koliko se bo s tem ukvarjal, potem je to skrajno egoistično.[/quote]

tudi to ti dam prav. lahko pa pogledaš iz drugega zornega kota….da se partner, ki ima hobi ni pripravljen niti malo prilagoti (recimo vzet partnerja poleg, mogoče enkrat na teden izpustit hobi)…verjetno je tudi to egoizem. ni dobra ne ena ne druga skrajnost….

Saj ravno pijančki hočejo imeti oboje. Pijanček rabi nekoga, da ga preživlja, da skrbi zanj. Svoj denar, če ga ima, zagoni za pijačo. Torej rabi žensko, da ga podpira v vsem. Tudi denarju.[/quote]
a maš tudi ti tak primer[/quote]

Pri nas doma je bilo žal tako ja. Potem pa je mama prišla k pameti in se ločila. Ne vpraš kako je bil foter proti ločitvi. Polno groženj, nagajanj, samo, da bi preprečil ločitev. Mama je bila naivna in je vzela takega, ki je takole po malem pil , tu in tam bil okajen, z leti se je pa to stopnjevalo. Poroka je bila zanj zlata jama: zastonj služkinja, porabljanje njenega denarja in tako naprej.

Jaz pa mislim, da je v partnerstvu največji problem egoizem. Če se nekdo odloči biti z nekom, ki se je že pred njim ukvarjal s kakšnim hobijem ter nato od njega zahteva, da hobi opusti oz. da mu bo on(a) reguliral(a) koliko se bo s tem ukvarjal, potem je to skrajno egoistično.[/quote]

tudi to ti dam prav. lahko pa pogledaš iz drugega zornega kota….da se partner, ki ima hobi ni pripravljen niti malo prilagoti (recimo vzet partnerja poleg, mogoče enkrat na teden izpustit hobi)…verjetno je tudi to egoizem. ni dobra ne ena ne druga skrajnost….[/quote]

Ne vem: ali ne drži to, da ko se za nekoga odločimo, da naj bi ga sprejeli v paketu?

Recimo, da ima on prej hobi, preden tebe. Zakaj sploh siliš vanj, če ti ni všeč, da ima tiste svoje hobije?

Lahko je isto. Če greš na kolo samo zato, da se znebiš partnerke in če greš pit iz istega razloga, je lahko isto. Le, da je prvo malo bolj zdravo zate, za sam odnos s partnerko pa niti ne. Če pa greš na kolo z veseljem (pa ne zato, ker se znebiš partnerja 🙂 in se tak vrneš tudi domov k njej/njemu, pa je to nekaj povsem drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Recimo, da ima on prej hobi, preden tebe. Zakaj sploh siliš vanj, če ti ni všeč, da ima tiste svoje hobije?[/quote]

Pri pravem odnosu se vsekakor v nikogar ne sili, ampak se medsebojno oba začutita….z ali brez hovijev. Včasih se človek tudi nehote zaljubi…srcu ne moreš iukazovati

Recimo, da ima on prej hobi, preden tebe. Zakaj sploh siliš vanj, če ti ni všeč, da ima tiste svoje hobije?[/quote]
To je seda spet eno tako vprašanje, ki nikamor ne vodi oziroma vodi do tega, da vprašam, zakaj pa on ta drug/a, ki ima tako rad hobije, sploh želi biti z njo, če so mu hobiji tako zelo dragoceni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je seda spet eno tako vprašanje, ki nikamor ne vodi oziroma vodi do tega, da vprašam, zakaj pa on ta drug/a, ki ima tako rad hobije, sploh želi biti z njo, če so mu hobiji tako zelo dragoceni?[/quote]

preprosto….ljubeze in zaljubljenost

Nek moški ima nek hobi, ženska to ve, ko se začneta spoznavati. AMpak on bi potem moral hobi za žensko skenslati, da bi ji dokazal, da jo ljubi?
Zakaj ne bi moški raje obdržal hobi in iskal tako žensko, ki bo sprejelega njega skupaj z njegovim hobijem?
Tudi jaz pričakujem, da me moški sprejme tako kot sem, z mojimi hobiji vred. Ne pa, da bi morala za moškega žrtvovati svoje hobije. Če bi me imel res rad, ne bi pričakoval, da se bom žrtvovala.

to se popolnoma strinjam.
govorim pač o življenju in ljubezni, kjer 2 dobita otroka in se potem malce vsem ritem obrne na glavo.

Brezveze da si to napisala…. zdaj bo vskočil On_ in ti moraliziral kako si ti vbistvu na stopnji malega otroka, ker tak misliš 🙂

To smo že oglodali do kosti…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close