Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ka počnete samski

ka počnete samski

kaj počnete samski takole ob petkih zvečer oz, nasploh med vikendi? greste kam danes..? planirate vikend vnaprej (kakšen izlet itd) ali kar pride pride? ali samo shoping v btc.- tam je namreč vedno polno zasedeno..?

jaz sem večkrat kar doma čeprav se veselim vikenda, potem pa sem ob večerih kar doma ali samo kakšna pijača..

lp

Iščemo bejbe.

[code]
jaz sem večkrat kar doma čeprav se veselim vikenda, potem pa sem ob večerih kar doma ali samo kakšna pijača..
[/code]

isto tukaj…ali pa druženje s poparčkanimi prijatelji:)

Moje izkušnje: dogajanja za vikend in med tednom je potrebno načrtovati. Samo tako si lahko organiziraš čas, predvsem pa spremljevalce. Spontanost je lepa in potrebna, vendar se predvsem za srečevanja čez vikend ne obnese.

.. v službi ždimo..

Ustvarjam in berem MON. 😛

Služba, po službi fitnes ali kakšna kavica s kolegi, včasih kakšno izobraževanje ali seminar, zvečer mal internet od novic do npr. tega portala, malo igranja harmonike, potem pa branje knjig pred spanjem za osebnostno in intelektualno nadgradnjo. Čez vikend pa kam v naravo, na sprehod, na kakšno pijačo s kolegi z družinicami ali pa kaj doma naredit – kosit travo, žagat drva, pospravljat po hiši, včasih kuhat. Zvečer ob petkih, sobotah načeloma ne hodim ven, razen če me kdo pokliče da rab družbo 🙂 Bi pa našel čas še za veliko drugih stvari, od katerih bi največ imela partnerka, če bi jo imel 🙂

pokličem The Dragota, da mi dostavi 2 – 3 iz najnovejše kolekcije ☺

tip 123

s kje pa si?
Lp

Skratka uzivam….

Vikend je močno precenjen:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

gorenjska po celi dolžini, največ KR 🙂

Iščem dekle ki se bova ujela v skupni par ljubezni .
Pa komaj čakam da me boš ujela ti ki ti pišem pismo ljubezni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close