Telovadba
Pandora, vse sorte izkušenj imaš. 🙂
telovadim vsak dan na mojmu, ob mojmu, pred mojim, pod mojim, nad mojim.. :)))
no, joga vsak dan in pa kolesarjenje do joba in nazaj.. potem pa seveda, namesto ob drugu, zaplešem s svojo omiljeno metlico (lažem, ne pometam in ne pomivam tal ;)) in kuhalnico.. to je to.. aja, pa s tamalimi se lovim in špilam fuzbal.. koristno s koristnim 😉
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]
GIbljivost, elastičnost, itd. me niti ne skrbi, saj sem se zelo dolgo ukvarjala s športi, ki so to zahtevali. bo sicer potrebnega nekaj “oživljanja”, ampak bo šlo. Imela sem bolj dvome, ali bo to neka resna rekreacija ali je to zgolj neka modna muha …. Ampak na osnovi tega, kar pišete, bi moral to biti dovolj “resen” šport za ohranjanje neke kondicije in moči in ustrezno nadomestilo za drugo športno aktivnost.
No, se bom vpisala in se javim čez nekaj mesecev, kako mi gre 🙂
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]
GIbljivost, elastičnost, itd. me niti ne skrbi, saj sem se zelo dolgo ukvarjala s športi, ki so to zahtevali. bo sicer potrebnega nekaj “oživljanja”, ampak bo šlo. Imela sem bolj dvome, ali bo to neka resna rekreacija ali je to zgolj neka modna muha …. Ampak na osnovi tega, kar pišete, bi moral to biti dovolj “resen” šport za ohranjanje neke kondicije in moči in ustrezno nadomestilo za drugo športno aktivnost.
No, se bom vpisala in se javim čez nekaj mesecev, kako mi gre :)[/quote]
Le. Pomoje ti ne bo žal. Samo pazi na sklepe. Zvini so hudič.
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]Saj lahko enkrat tudi nas preseneti. S kakim posnetkom bomo čist zadovoljni. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.