Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dildotom bo odklenkalo

Dildotom bo odklenkalo

Laboratorijske penise bodo kmalu preizkušali na moških

najprej jih bodo namontirali moškim, za bolj izpopolnjene verzije pa tudi ta morda ne bo več potreben.

Je tukaj kakšen kandidat za testiranje? In kandidatka, seveda. Opažam, da tudi nekaterim prisotnim damam to precej manjka.

Kdaj pa bodo v laboratorijih začeli vzgajati pamet in inteligenco ? Te namreč najbolj primanjkuje na tem svetu. 🙂

sen glih hotla vprašat, pa si me prehitel…..

Super to, berem samske monovce tu gor pa sem ugotovila, da moram kupiti dildota, ker s samskmii moškimi ni nič.

Saj vidiš, da je dildo out. Glede na napredek si raje pripravi eno gredico ali par cvetličnih lončkov. :-).

Saj vidiš, da je dildo out. Glede na napredek si raje pripravi eno gredico ali par cvetličnih lončkov. :-).[/quote]

Sem šele sedaj kliknila link in videla, da piše, da ni za ženske pa nisem naprej brala.
Bom ostala kar pri vibratorju ali dilodotu ali karkoli že, nekaj bom že nabavila. Ali pa si našla poročenega loverja. S samskimi tako vidim tule na monu, da ni nič.

Neumen človek tega ni sposoben. On lahko le zdravi simptome, ki so posledica svoje neumnosti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne razumem sploh, kaj imate fantje proti….

Ni ga čez dober vibrator.
Moškemu moraš kuhati, prati, likati, vibratorju pa samo menjaš baterije in to je to :).

Ampak….LOL …meni je všeč naslov …”Laboratorijske penise bodo kmalu preizkušali NA MOŠKIH”….
A pol šele jih lahko preizkusimo tudi ženske? :-))))

Mal je hecno ampak NA moških in V moških je razlika. Lahko pa se kot prostovoljka vključiš v program testiranja in tako pripomoreš k tehnološkemu razvoju ter povečanju skupne blaženosti (o blaginji težko govorimo tu).

Vse super, samo zaenkrat ne morejo garantirati erektilne funkcije.
Torej za koji k… bi potem to babe nucale?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mal je hecno ampak NA moških in V moških je razlika. Lahko pa se kot prostovoljka vključiš v program testiranja in tako pripomoreš k tehnološkemu razvoju ter povečanju skupne blaženosti (o blaginji težko govorimo tu).[/quote]

Preizkušati nekaj NA nečem je čisto legitimna besedna zveza.
Zdravila preizkušajo NA živalih itd.
Drgač se pa jaz vedno javim za take stvari…. :-)) (Probat-ni-greh-Press)

ah ne bit tako kritična, no? A veš kako je zgledala vožnja s prvimi avtomobili recimo? Da si na cilj prišel bolj zmatran kot če bi šel peš :-))

sen glih hotla vprašat, pa si me prehitel…..[/quote]

vsak išče česar nima ☺

ah ne bit tako kritična, no? A veš kako je zgledala vožnja s prvimi avtomobili recimo? Da si na cilj prišel bolj zmatran kot če bi šel peš :-))[/quote]

Ne Boom, nisem še tako stara, da bi lahko to vedela, samo tako mlada pa spet ne, da bi lahko potrpežljivo čakala na vse te izboljšave :)))

koliko otepačev si bo pa lahko en tip namontiral ☺

jaz bi vsaj 5 komadov, da bi lahko dve bejbi naenkrat, vsako v vse luknje ☺

Problem bo ta, da boš vsakič ob erekciji padel v nezavest, ker možgani ne bodo dobili dovolj krvi :-))
Pol pa seksej. če moreš….

Problem bo ta, da boš vsakič ob erekciji padel v nezavest, ker možgani ne bodo dobili dovolj krvi :-))
Pol pa seksej. če moreš….[/quote]

Ne zameri mu Skela, on z zgornjo glavo sploh ne razmišlja :))

Pol pa seksej. če moreš….[/quote]

Ne zameri mu Skela, on z zgornjo glavo sploh ne razmišlja :))[/quote]

a se vama ne zdi, da sta se hudo spotaknili … ko bo govora o tem, da ima ženska laho 4 uporabne vhode bosta pa relevantni ☺
do tačas pa na njivo po korenje, da bosta lahko kaj vtikali

a se vama ne zdi, da sta se hudo spotaknili … ko bo govora o tem, da ima ženska laho 4 uporabne vhode bosta pa relevantni ☺
do tačas pa na njivo po korenje, da bosta lahko kaj vtikali[/quote]

Ti pa v laboratorij, po tega vzgojenega. Da boš imel vsaj upanje, da ga boš lahko kdaj kam vtaknil ☺

Ja….še USB vhod si bom namontirala….da bvo za virtualce, kot si ti… 😉

ah ne bit tako kritična, no? A veš kako je zgledala vožnja s prvimi avtomobili recimo? Da si na cilj prišel bolj zmatran kot če bi šel peš :-))[/quote]

Ne Boom, nisem še tako stara, da bi lahko to vedela, samo tako mlada pa spet ne, da bi lahko potrpežljivo čakala na vse te izboljšave :)))[/quote]

Osnovno pravilo je, da je treba dobro zalivat in obdelovat, če hočeš, da kaj zraste. Kako naj pol to oni garantirajo? 🙂

Ja….še USB vhod si bom namontirala….da bvo za virtualce, kot si ti… ;-)[/quote]

Skela, nasmejala si me do solz.
Pa da ne boš pretiravala, za telele bo micro USB čisto dovolj :))

Ne Boom, nisem še tako stara, da bi lahko to vedela, samo tako mlada pa spet ne, da bi lahko potrpežljivo čakala na vse te izboljšave :)))[/quote]

Osnovno pravilo je, da je treba dobro zalivat in obdelovat, če hočeš, da kaj zraste. Kako naj pol to oni garantirajo? :-)[/quote]

Ja pa kaj še! Naj se še pogovarjam z njim in skrbim, da je čist in lepo shranjen v frišnih gatah? Brez jamstva?
To lahko počnem tudi s tem, ki ga imam doma. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close