Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najdete čas?

Kje najdete čas?

Gledam prvo stran ŽM čveka, in opazim, da je danes Margot odprla novo temo, in v roku slabih 9 ur “naklepljete” 5 strani.

Pa kako imate toliko časa, toliko pisati po internetu.

Mislim, ko sem jaz v službi, sem v službi. Delam. In v tistih 8 urah najdem kakšno pavzico v razponu 5-20 minut (od pol ure malice), da pogledam mail, 24 ur, in morebitne strani, če potrebujem kaj za šolo ali knjižnico ali kaj podobnega pogledati.

Ko sem doma, imam pa tako dosti drugih obveznosti.

Tako da… ne vem, kje najdete toliko časa, je to med službo, ste doma oz. imate popoldanske službe ali …

jaz imam 5 tablic, da z njimi delam kot, da imam Okna ☺

Sociala.

Jst sem na speedu, pa pre-workout dodatkih. Tko da, zna bit neki na tem.

Delam doma. Dopoldan, popoldan, čez vikende, praznike, čas si odmerjam sam. Nimam nobenega šefa, delodajalec sem sam sebi. Če malo čvekam, moji prihodki nič ne trpijo. Malco imam, ko si jo vzamem. Zdajle, ko to tipkam, recimo vzporedno tudi delam. Kakšen 8-urni delovnik, o tem lahko samo sanjam.

Kaj pa, če hočeš malo prezračit? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Multitasking, delanje več stvari vzporedno, branje v obliki črke Z, dobra organizacija časa, prestavljanje v višjo prestavo…

It, simpl je….vzamemo si ga

A kje?
Zjutraj prej vstaneš in pridobiš kake 3ure, pol ma dan 27ur…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pametno in če greš še 3 ure bolj pozno spat, si že na 30. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@ IT .. ni vsak tak idijot kot ti, da nebi znal izrabiti 60 sekund v minuti, 60 minut v uri, 24 ur v dnevu
in ne mislil tudi med scanjem in sranjem kaj naj objavi na MON_u

Jap, res sem idijot.

Sicer pa jaz ne “znam” biti hkrati za računalnikom in na sprehodu z otroci. Tako vsestranska pač nisem.

Ali pa v službi pisati kakšne dopise ipd. oz. se 110% posvetit kvaliteti in kvantiteti službenega dela, hkrati pa klepetat (in brat) MON!

Jap, tudi tako vsestranska kot so nekateri, nisem.

Glede časa (in nespanja) pa bi mene takoj želodec ali pa vsaj prebava zvila, če bi prakticirala takšno pomanjkanje spanja. Da o biti polna energije, zagona, elana in v tem smislu naprej, tako v službi kot doma, z otroci, enostavno ob pomanjkanju časa ne bi bilo možno. Ne vem, bi se morala pa pošteno filat s kakšnimi poživili ali karkoli pač že, da bi to dolgoročno? funkcioniralo.

Eto, priznam, polna pomanjkljivosti sem.

Itka, velikokrat so omenjeni otroci, partnerja kot bi pozabljala. Saj navajaš otroke tudi na samostojnost in da ni nujno, da je mama 24 ur okupirana samo z njimi, pa je še vseeno dobra mamica?
No, vsaj mislim da nimaš tako majhnih otrok, da bi rabili 24urno bedenje nad njimi. Ali pač?

Če dobro premislim, tud jaz nisem perfect, se pa trudim…

človek ima na voljo 24 ur/dan in še vso noč, da se naspi

Pa it-ka tema je bila o ljubezni. Saj veš kako se ljudje radi pogovarjamo o tej temi. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, povedati znamo toliko, prakticirati pa bistveno manj. Škoda.

Ja, povedati znamo toliko, prakticirati pa bistveno manj. Škoda.[/quote]

Piši v svojem imenu:).

Piši v svojem imenu:).[/quote]

Saj pišem (tudi) v svojem imenu. In v imenu večine drugih. Se imaš za eno izmed izjem?

Pa it-ka si mislila, da ti bodo povedali po pravici? Ah, daj no…:)))

Piši v svojem imenu:).[/quote]

Saj pišem (tudi) v svojem imenu. In v imenu večine drugih. Se imaš za eno izmed izjem?[/quote]

Ravno zato, ker se nimam za eno izmed teh. Pišeš pa kot da obstaja ena resnica.

Saj pišem (tudi) v svojem imenu. In v imenu večine drugih. Se imaš za eno izmed izjem?[/quote]

Ravno zato, ker se nimam za eno izmed teh. Pišeš pa kot da obstaja ena resnica.[/quote]

GF, koliko prakticiranja ljubezni v odnosu in v kolikih odnosih pa je ? Če odštejem obdobje zaljubljenosti in začetnega odnosa, ko se še z vso močjo trudiš za odnos, si strpen, razumevajoč, ti ostane zelo zelo malo takšnih, pri katerih tak odnos ostane in traja. Ko je v odnosu ljubezen prisotna večinoma časa. Ne vem, mogoče se jaz ne gibljem v pravih krogih ljudi, ampak kolikor takšne odnose poznam (od znancev, kolegov, celo sorodstva), so bolj iz neke navade, kot iz ljubezni. Žalostno, pa vseeno resnično.
Za mene pač ni ljubezen, če nekdo ne odkoraka iz odnosa zato, ker ga je strah, ali pa ker je navajen na nek način življenja. To ni ljubezen. No, za mene to ni ljubezen. In takšnih odnosov je veliko.

Da o takšnih odnosih, ko pride do razpada, sploh ne govorim.

Torej, odnos, kjer je ljubezen prisotna večino časa je bolj izjema, ki potrjuje pravilo.

Ti si se pa čisto pospajderizirala :)))

Ravno zato, ker se nimam za eno izmed teh. Pišeš pa kot da obstaja ena resnica.[/quote]

GF, koliko prakticiranja ljubezni v odnosu in v kolikih odnosih pa je ? Če odštejem obdobje zaljubljenosti in začetnega odnosa, ko se še z vso močjo trudiš za odnos, si strpen, razumevajoč, ti ostane zelo zelo malo takšnih, pri katerih tak odnos ostane in traja. Ko je v odnosu ljubezen prisotna večinoma časa. Ne vem, mogoče se jaz ne gibljem v pravih krogih ljudi, ampak kolikor takšne odnose poznam (od znancev, kolegov, celo sorodstva), so bolj iz neke navade, kot iz ljubezni. Žalostno, pa vseeno resnično.
Za mene pač ni ljubezen, če nekdo ne odkoraka iz odnosa zato, ker ga je strah, ali pa ker je navajen na nek način življenja. To ni ljubezen. No, za mene to ni ljubezen. In takšnih odnosov je veliko.

Da o takšnih odnosih, ko pride do razpada, sploh ne govorim.

Torej, odnos, kjer je ljubezen prisotna večino časa je bolj izjema, ki potrjuje pravilo.[/quote]

Očitno ti misliš, da je ljubezen samo z rožicami postlana. Zato je ne najdeš in ona ne tebe.

Ej, da te ne bo zdaj kdo razumel, da je ljubezen takrat, ko človek brez težav odide iz odnosa.

Ej, da te ne bo zdaj kdo razumel, da je ljubezen takrat, ko človek brez težav odide iz odnosa.[/quote]

:)))
In kaj je za vaju ljubezen?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close