Rada bi otroka s tastom
obatroje
jasno, da ti nič ni jasno, ker nisi poročena.
Pri poročenih je oče mož po difoltu.[/quote]
Poročila se bom takoj, ko bom imela en dober razlog zakaj bi se poročila. Do takrat pa …
Oče boš tudi tistemu otroku, ki bi ga tvoja žena rodila v dobi 300 dni po ločitvi od tebe 😛
obatroje
jasno, da ti nič ni jasno, ker nisi poročena.
Pri poročenih je oče mož po difoltu.[/quote]
Poročila se bom takoj, ko bom imela en dober razlog zakaj bi se poročila. Do takrat pa …
Oče boš tudi tistemu otroku, ki bi ga tvoja žena rodila v dobi 300 dni po ločitvi od tebe :P[/quote]
a sem ti kaj očital status??? Sem pa utemeljil tvojo nevednost.
Aja, pa tudi 300 dni po smrti je mož oče ženinega otroka.
Oče boš tudi tistemu otroku, ki bi ga tvoja žena rodila v dobi 300 dni po ločitvi od tebe :P[/quote]
Aja, pa tudi 300 dni po smrti je mož oče ženinega otroka.[/quote]
A sem ti kdaj očitala, da si mi kaj očital?
Mimogrede: a maš ti kakšnega sina … takšnega … bolj cagavega? Sam prašam :))
Razmišljam Margot … komplicirano res … kaj ni dedek ne glede na to ali se rodi punčka ali fantek :-)[/quote]
Gazela, tudi če zveni zelo resno – me nikoli ne smeš tako jemat. Margot se samo zelo rada in ves čas zabava. Sem kot Pika Nogavička. Nikoli ne bom odrasla :)))
Razmišljam Margot … komplicirano res … kaj ni dedek ne glede na to ali se rodi punčka ali fantek :-)[/quote]
Gazela, tudi če zveni zelo resno – me nikoli ne smeš tako jemat. Margot se samo zelo rada in ves čas zabava. Sem kot Pika Nogavička. Nikoli ne bom odrasla :)))[/quote]A imaš tudi pikastega konja v hiši? :)))
Aja, pa tudi 300 dni po smrti je mož oče ženinega otroka.[/quote]
Mimogrede: a maš ti kakšnega sina … takšnega … bolj cagavega? Sam prašam :))[/quote]
če imaš ti res dobro hčero lahko kaj zdilava ☺
Gazela, tudi če zveni zelo resno – me nikoli ne smeš tako jemat. Margot se samo zelo rada in ves čas zabava. Sem kot Pika Nogavička. Nikoli ne bom odrasla :)))[/quote]A imaš tudi pikastega konja v hiši? :)))[/quote]
Mam, mam :)) Vsake toliko faše pike :))
Mimogrede: a maš ti kakšnega sina … takšnega … bolj cagavega? Sam prašam :))[/quote]
če imaš ti res dobro hčero lahko kaj zdilava ☺[/quote]
Kaj naj zdilam? Mojo dobro, kaj dobro, najboljšo hčero za tvojega cagavega sina?
Eeeem… ne :)))
če imaš ti res dobro hčero lahko kaj zdilava ☺[/quote]
Kaj naj zdilam? Mojo dobro, kaj dobro, najboljšo hčero za tvojega cagavega sina?
Eeeem… ne :)))[/quote]Sin je samo postranska stvar…..ccccc
Glede na naslov teme Rada bi otroka s tastom,
stari perverzneš mi je tu sumljiv….. 😉
:)) Pred ali po ježi? :)))[/quote]
Pred/po… ni pravila. Običajno kadar pridem na dan s kakšno nemogočo idejo. Ampak ni nalezljivo. To sem že ugotovila. :)))[/quote]Ok, sem se že ustrašil, da ne bi smel na obisk…. :))))
Eeeem… ne :)))[/quote]Sin je samo postranska stvar…..ccccc
Glede na naslov teme Rada bi otroka s tastom,
stari perverzneš mi je tu sumljiv….. ;)[/quote]
A ne piše, da bi ona rada otroka, vprašanje, kaj bi on?:-))
Forum je zaprt za komentiranje.