Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Serije, ki jih je treba videti

Serije, ki jih je treba videti

Pa imejmo se serije. Katere so tiste, ki vam nasršijo kožo, vas spravijo v smeh ali vam zaposlijo možgančke? Sama imam v opaci dve, Line of Duty in Scandal. Mal politično, mal akcije, intrige pa romantika ne sme manjkat 😉 Sicer serij ne gledam.

Mogoče kak zanimiv dokumentarec v nadaljevanjih? Razpište se.

Serije so zguba časa, dokumentarci pa vedno dobrodošli.

dr House

The game of thrones… best of the best

Jaaaaa trapa, kako sem lahko pozabila na Game of Thrones? Epic.

Trenutno pri meni ni nobena aktualna. Od starih pa lahko omenim Prijatelje in Seinfelda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdele sem si zdaunloudala vse serije “The Big Bang Theory” in jih počas glodam.
Nič posebnega, ampak men so hecne.
Prej pa Frendsi, Dowtown Abbey, Sex v mestu, Ally, pa take….če že gledam kakšno serijjo,
mora bit taka, da so posamezne gledljive epizode (da nič ne zamudiš, če kakšno spustiš)

Ok mislila sem bolj serije, ki niso na Tv! Torej ne lih mainstreem.

Kje pa so potem še serije, če ne na TV? Al misliš kakšne, ki so bile nekoč davno in jih ta trenutek ne ponavljajo na nekem xxx programu?
Vso sranje ponavljajo ampak Sandokana pa nočejo 🙂

Kaj pa Esmeralda? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Je ne moreš pozabiti, a ne….njene zelene oči:))). A ni prišla tudi v Slovenijo?:) Si dobil njen avtogram?:))

Te tud nočejo. Ponavljat mislim. Vsaj govori se ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Revolution: http://www.imdb.com/title/tt2070791/

Jaz ne gledam, je pa popularna. 🙂

Loto
Euro Jackpot
How to get rich or die trying

Kot da to tvoje jamranje po forumih pa ni izguba časa…

Kot da to tvoje jamranje po forumih pa ni izguba časa…[/quote]

S tvojega gledišča seveda…TI zgubljaš čas, ko me bereš:)).

you rang my lord

Kot da to tvoje jamranje po forumih pa ni izguba časa…[/quote]

S tvojega gledišča seveda…TI zgubljaš čas, ko me bereš:)).[/quote]
Eh, on si potem uro nazaj prestavi. :))

Red Dwarf, ‘Allo ‘Allo!, The hitchhiker’s Guide to the Galaxy, The twilight zone…
Sleepy Hollow

Drugače pa gledam tudi ta nove “mainstream”. 🙂

Meni so serije super, vsaj dokler se ne razvodenijo. Allo Allo mi je bila dobra, Once Upon a Time, zdaj gledam za ljubitelje paranormalnega zelo dobra serija Supernatural[/url].

Serije se mi zdijo v zadnjem času bolj kvalitetne od večine filmov, dobra režija, igra, zapleti in razpleti, nekako so dohitele filme ali jih celo prehitele.

Skrivnostni otok: http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Najboljša serija vseh časov : Louie. 4. sezona in novi 2 epizodi sta že zunaj 🙂

Vidim, da vam politične drame in mal bolj kompleksnejša igra ne sedejo.

Ne, nisem imela v mislih Frendsov pa Sajnfilda, to, kar se vrti recimo po 2010 in ne po tv (čeprav so nekatere tv odkuple pravice in jih vrtijo tudi same), torej po spletu. Se mi je zdelo, da bom na kakem drugem forumu našla več info.

Black Books.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ena redkih, ki sem jo spremljala, je bila danska serija Oblast, praviloma pa ne gledam nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close