Ml razlage prosim…
Fantje – v čem je fora pljuvanja po tleh?
Jaz čisto nikoli nimam v ustih toliko odvečne sline, da bi morala pljuvat, še manj bi to
delala kar povsod po cesti, kjer bi mi ravno prišlo na misel…. v bistvu bi mi bilo nerodno
puščat svinjarijo po tleh…da pol drugi nagazijo …
Vprašam, ker sem včeraj gledala enga tipa….vsake tri sekunde se je odhrknil…pa enga
mastnega spustil….kako ne vidi, kok je nagravžen?
A to mogoče spada k “pravemu moškemu” ? Češ,jaz lahko delam kar hočem, jaz sem mačo?
Je to to? Markiranje?
Verjetno je res neke vrste markiranje, bolj nezavedno početje oziroma takšno egoistično, kjer se ne oziraš kaj preveč na druge. Mogoče celo obstaja kaka strokovna razlaga v smislu, da pljuvanje sprošča ali kaj v tej smeri. 🙂
Torej videla si enega moškega in zdaj butasto sklepaš, da so vsi moški enaki??
Torej bi jaz lahko sklepal, da so vse ženske butaste arogantne pra.sice, ker si pač ti takšna?[/quote]
Vem, da boš spet jezen ampak butasto sklepal si ti. Nikjer ni napisala, da so vsi enaki. Zelo slabo bereš med vrsticami. V bistvu je samo vprašala simpl vprašanje in nikjer ni posploševala, da to delamo vsi. Menda ta ja ni užalila?
Tolk si butast, da očitno niti ne veš da si. Spraševati greš tistega ali tiste, za katere predpostavljaš da odgovor poznajo, mar ne? In vprašala je »Fantje – v čem je fora pljuvanja po tleh?« Aja s tem mi je zdaj jasno zakaj si se oglasil. Nisi fant, še manj moški…
Torej njeno vprašanje posplošuje na vso moško populacijo, da naj bi vedela zakaj kakšen posameznik pač pljuva na tla….
Zdaj pa mi daj mir…
A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.
A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.[/quote]
Pust ga Marko….tale revček edini orgazem doživi takrat,,ko me ozmerja s prasi*co….dej mu
privošči….
A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.[/quote]
Pust ga Marko….tale revček edini orgazem doživi takrat,,ko me ozmerja s prasi*co….dej mu
privošči….[/quote]
Se pravi, ko pljuva? Saj sem rekel, da ene to sprošča. :))
Poglejte Tino Maze na štartu. Ona pljune pa dvomim, da je vedno prehlajena, ko smuča. Je pa res, da ni moški. :))
Forum je zaprt za komentiranje.