Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najdem “primerno” žensko ?

Kje najdem “primerno” žensko ?

Sem uspešen podjetnik, star 37 let – izobražen, komunikativen – navajen stresa, hkrati pa tudi zelo lagodnega življenja..

Pred nekaj časom sem končal dolgoletno vezo, kajti spet je prišla tematika “otrok”.

Torej jaz iščem žensko, ki:

1.) Je stara od 28-33 let
2.) ima vsaj VŠI
3.) ima dobro službo in je svojemu delu tudi predana
4.) je splošno razgledana (sorči – tukaj frizerke, šivilje in podobno odpadejo)
5.) je urejena (za moje pojme je trenirka dovoljena izključno, ko je na fitnesu – jaz ko vidim žensko kjerkoli drugod v taki opravi, to meni povzroča impotenco do nje)

in najbolj pomembno:
6.) si ne želi otrok – sam jim ne prebavljam, in to se tudi ne bo spremenilo… torej NO GO!

no, sedaj, ko sem izločil 99% Slovenk, me pa zanima, kje najti eno od ostalega odstotka?

hvala za nasvete!

Pecaj torej Goldfish!

Dober hec. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta 1 % žensk pa noče tipa, ki ne prebavlja otrok. :))

Kakšna takšna, ki ji je pomembna samo kariera, bo dobra. 🙂
Ampak, takšni potem tudi moški niso pomembni. 🙂

Pecaj torej Goldfish![/quote]

Kako duhovito:). A moram sploh kaj komentirat? Ker tukaj čutim, da bi lahko napisala celo stran:).

Saj njemu tud ženska kot oseba ni pomembna. Glavno je, da ima dober status in da ne teži s kakimi otroci. Ta prava bo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pecaj torej Goldfish![/quote]

Hudiča, bi jo jaz, če bi bil uspešen podjetnik in pameten kot ona…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pri The Dragu imajo vsake 3 mesece svežo kolekcijo kandidatk

In dobili smo kompleten recept za DIZASTER!

Kdor takole skupčka pogoje ga največkrat čaka takšna reala (že 100x videno!):

–zveza z žensko, ki bo odglumila vse zgoraj našteto,
zatem skok čez plot- najbrž njen in njegov (on, bo zahaklal ljubico -šiviljo, kelnarco ali frizerko-nevede našteplal FROCA, ki ga ne želi) in zatem “jokak” na forumu, kako so ga ženske zajebale….pozabil pa bo -na njegov “seznam”, ki kar kliče na- NISEM ŽELEL-A SE JE ZGODILO!

jst ga pa popolnoma razumem – tudi sam ne maram otrok, ko kricijo, bi jih najraje počil, da bi za zmeraj utihnili…

prav zato, ker je večina žensk takih, kakšne pač so, tudi lahko samo sanjajo o tem, da bi imele tipa, ki bi jim nudil to, kar on tukaj ponuja…

konča se pa ponavadi tako, da rodijo – seveda tipa pol njihova razmesarjena vulva ne zanima več, prav tako ne njihova pobruhana trenirka, od frocev pokozlana, da se razumemo… on lovi druge babe in hodi okoli…. ona pa – postane obupana gospodinja..

Kaj točno pa po tvoje nudi. Jaz vidim le seznam “zahtev”, lepše rečeno želja.

Vprašaj ga kaj nudi, če te tako zanima. Morda ugotoviš, da je tvoj “tip”..

Saj sem ga, verjetno te je zmedlo, ker sem pozabil dodati vprašaj. 😉

1) sem stara 29 in mi je 37 prestar
2) sem univ. dipl., delam še tretjo bolonjsko stopnjo
3) imam ok službo
4) sem razgledana, me pa odbijajo tipi, ki mislijo, da frizerke in šivilje ne morejo biti razgledane
5) sem urejena, ampak na fitnes ne hodim, doma sem pa v trenirki in me močno odbijajo tipi, ki mislijo, da doma ne smem biti v trenirki, impotentni tipi pa me sploh ne privlačijo (tip, ki ima pri teh letih težave z impotenco, bo pri 50ih neuporaben)
6) tudi jaz si ne želim otrok, ampak ne prebavljam pa ljudi, ne marajo otrok (jaz svojih ne želim imeti, kar pa ne pomeni, da ne maram drugih otrok)

Meni je pomembna kariera, izobrazba in vse to. Ampak to ne pomeni, da mi je do tega, da bi garala po 50 ur in več na teden v službi.
Predvsem pa to ne pomeni, da si ne želim moškega. Moški so mi seveda pomembni. Samo seveda taki, ki jim je recimo jasno, da razgledanost in stopnja izobrazbe ni eno in isto. Lahko je nekdo s poklicno šolo razgledan, nekdo z diplomo pa precej okorel, da ne rečem kaj drugega.
Pa težave z impotenco mi tudi še niso sprejemljive. Mi bodo čez leta, samo sedaj še ne. Vsaj ne taki hudi primeri, da je moški v tako mladih letih potenten le, če je ženska prav oblečena.

3) imam ok službo
4) sem razgledana, me pa odbijajo tipi, ki mislijo, da frizerke in šivilje ne morejo biti razgledane
5) sem urejena, ampak na fitnes ne hodim, doma sem pa v trenirki in me močno odbijajo tipi, ki mislijo, da doma ne smem biti v trenirki, impotentni tipi pa me sploh ne privlačijo (tip, ki ima pri teh letih težave z impotenco, bo pri 50ih neuporaben)
6) tudi jaz si ne želim otrok, ampak ne prebavljam pa ljudi, ne marajo otrok (jaz svojih ne želim imeti, kar pa ne pomeni, da ne maram drugih otrok)[/quote]

Vseh teh šest točk bi lahko komot združila v eno samo:

1) Zoprna sem, zatežena in hudo domišljava.

Dovolj dober razlog, da se ne siliš v moški svet ter ostaneš še naprej zahtevno samska kot doslej. Nihče te ne bo pogrešal.

3) imam ok službo
6) tudi jaz si ne želim otrok, ampak ne prebavljam pa ljudi, ne marajo otrok (jaz svojih ne želim imeti, kar pa ne pomeni, da ne maram drugih otrok)[/quote]

Dovolj dober razlog, da se ne siliš v moški svet ter ostaneš še naprej zahtevno samska kot doslej. Nihče te ne bo pogrešal.[/quote]

Zadrogiranka?

3) imam ok službo

Dovolj dober razlog, da se ne siliš v moški svet ter ostaneš še naprej zahtevno samska kot doslej. Nihče te ne bo pogrešal.[/quote]A to velja za oba, ki sta navajala točke ali samo zanjo zanj pa ne?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Marihuanca, stopi tri korake nazaj, potem štiri naprej in še enkrat preberi, kaj je ženska napisala in o čem piše buhtelj iz uvodnega posta. Meni je slednji zoprn, domišljav narcisoid, ki po možnosti nima niti za burek.

Dovolj dober razlog, da se ne siliš v moški svet ter ostaneš še naprej zahtevno samska kot doslej. Nihče te ne bo pogrešal.[/quote]A to velja za oba, ki sta navajala točke ali samo zanjo zanj pa ne?[/quote]

Marihuana ji je zameglila razum, zato ne dojame poante pisanja.

Mogoče za burek še ima, nima ga pa s čim zgrist….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Goldfish in On, vama se vidi, da nista pod vplivom marihuane, zato vama možgani delujejo. Če je pa človek zadet pa se razume, da ni sposoben nič razumeti.

A to velja za oba, ki sta navajala točke ali samo zanjo zanj pa ne?[/quote]

Marihuana ji je zameglila razum, zato ne dojame poante pisanja.[/quote]

Možno. Tako kot je tebi domišljavost zameglila presojo, da ne najdeš vzroka, zakaj se te moški svet izogiba.

Travca, a zato k si ti luzer je ona domišljava….hahahhha

Za avtorja pa…ti še za fuckbuddy-ja nisi dober 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close