Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba po potomstvu?

Potreba po potomstvu?

kdo ima večjo potrebo po potomstvu: moški ali ženske?

po moje moški! sicer nebi vsaki ponujali osemenitev

Moški imajo potrebo po osemenjevanju, ja. Potomstva se pa zelo radi izognejo na vse
načine….

Ne, ne…. ženske jih odganjate od potomstva.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, ne…. ženske jih odganjate od potomstva.[/quote]

A bejž no…
Kere buče…

odkod pa potem ženskam lastnost, da podtaknejo zarod drugemu v oskrbo, preživljanje, …?
moški tega ne moremo narediti

Ne, ne…. ženske jih odganjate od potomstva.[/quote]

A bejž no…
Kere buče…[/quote]Jaz bi raje rekel avše….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

odkod pa potem ženskam lastnost, da podtaknejo zarod drugemu v oskrbo, preživljanje, …?
moški tega ne moremo narediti[/quote]

Na taužente in stotaužente ljudi je odraslo brez očeta…..po vsem svetu…to je čisto običajna
stvar….brez matere precej manj.
Očetje brez težav obrnejo otroku hrbet in gredo svojo pot….izgovorov kolikor hočeš…da je
kriva ženska…ok, ampak zakaj potem kaznovati otroka?
Meni nikol ne bo jasno….da te celo življenje ne zanima, kaj je z otrokom…da ne vprašaš, da
nočeš stikov…

A bejž no…
Kere buče…[/quote]Jaz bi raje rekel avše….. :)))[/quote]

Zarad mene reč kar češ…

Na taužente in stotaužente ljudi je odraslo brez očeta…..po vsem svetu…to je čisto običajna
Očetje brez težav obrnejo otroku hrbet in gredo svojo pot….izgovorov kolikor hočeš…da je
Meni nikol ne bo jasno….da te celo življenje ne zanima, kaj je z otrokom…da ne vprašaš, da
nočeš stikov…[/quote]

Hočeš povedat, da je to opravičilo za podtikanje?

nočeš stikov…[/quote]

Hočeš povedat, da je to opravičilo za podtikanje?[/quote]

Hočem reči, da je podtikanja zelo malo (vsak odkar obstaja kontracepcija) …jez nobenega
primera ne poznam…medtem ko je zapustitev otroka s strani očeta ogromno….

A ti si danes na svet prišel?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

moški tega ne moremo narediti[/quote][/quote]

So to tisti ljudje, ki jih razne skele naslednje generacije imenujejo za nezrele, razvajene mamine sinčke?

Mislim, da bi za otroka bila večja kazen to, če bi živel v nekem sovražnem okolju, kot pa, da oče gre stran.
Če oče ne mara otroka ali ženske, je bolje, da ga ni, kot pa, da otrok dobi občutek, da je nekomu odveč.

Mislim, da bi za otroka bila večja kazen to, če bi živel v nekem sovražnem okolju, kot pa, da oče gre stran.
Če oče ne mara otroka ali ženske, je bolje, da ga ni, kot pa, da otrok dobi občutek, da je nekomu odveč.[/quote]
V obeh primerih ima ta občutek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če oče ne mara otroka ali ženske, je bolje, da ga ni, kot pa, da otrok dobi občutek, da je nekomu odveč.[/quote]
V obeh primerih ima ta občutek.[/quote]
V obeh ne, če ni priča nekemu odporu.
Je razlika ali nekaj poznaš le na podlagi govoric ali pa tisto sam doživljaš in se s tistim poistovetiš.

V obeh primerih ima ta občutek.[/quote]
V obeh ne, če ni priča nekemu odporu.
Je razlika ali nekaj poznaš le na podlagi govoric ali pa tisto sam doživljaš in se s tistim poistovetiš.[/quote]Otrok se poistoveti s tem, da je on kriv, da sta šla starša narazen.
Sedaj pa izbiraj, od dveh izberi manjše zlo (za otroka).

Žal imajo moški silno potrebo oplojevati. Ne bi uporabljali kondomov, oni bi na pazi. Ko pa je naraščaj pa oni pobegnejo, otrok ostane materi.
Sploh pri 40+ letnikih vsi fantazirajo kako bi imeli otorke. Potem naredijo otroka in adijo.

Na kupe otrok poznam, ki jim je oče obrnil hrbet. Matere to redko naredijo.
Moški bi sejali seme, čim več, žal pa jih veliko za potomostvo ne bi skrbelo. Samo, da zasejejo seme in adijo. Vse preveč je takih moških.

Otrok se lahko poistoveti le s tistim, kar (po)doživlja.
Če bi mu mati kar naprej težila s svojimi problemi in propadlim odnosom, potem lahko otrok dobi vtis, da je on kriv.
Prav tako dobi isti vtis, če je priča prepirom in očitkom. Potem si ustvari mnenje, da je to vse zaradi njega.
Če pa je ženska sama in ima pri sebi razčiščene zadeve, potem pa otrok ne more dobiti občutka krivde. Za kaj bi sploh naj bil kriv, če pa je mati zadovoljna ?

V mojem primeru sem si jaz bolj želel potomca, ker moje ogromno premoženje moram nekomu zapustiti. Je pa res da me sin kar precej stane 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Otrok se lahko poistoveti le s tistim, kar (po)doživlja.
Če bi mu mati kar naprej težila s svojimi problemi in propadlim odnosom, potem lahko otrok dobi vtis, da je on kriv.
Prav tako dobi isti vtis, če je priča prepirom in očitkom. Potem si ustvari mnenje, da je to vse zaradi njega.
Če pa je ženska sama in ima pri sebi razčiščene zadeve, potem pa otrok ne more dobiti občutka krivde. Za kaj bi sploh naj bil kriv, če pa je mati zadovoljna ?[/quote]
Robi, ne vem, če obstaja kak tak primer. Ker, če ima ženska razščiščene zadeve, ima doma razščičenega moža, ki ni imel potrebe pobegniti. Razen, če je imel kako nesrečo.

V bistvu jih sploh ni veliko, samo kaj ko vas potem točno takšni privlačijo…

tako je!!
Zato pa ima čkoveštvo že ves čas vojne, da desci lahko kam gremo z razlogom!!

Enostavno bog, niti pod razno me taki ne privlačijo. Privlačijo me samo moški, ki so za uporabo kondoma oz. so za vazektomijo. Noben drug.

Ufff potem pa imaš veliko izbiro 🙂

Ja ampak točno taki ga redno namakajo. Tisti tapridni, pošteni, družinski, se morajo pošteno namatrat, da sploh pridejo do kakšne. Kakšni moški tebe privlačijo ne igra tu nobene vloge, gre se za večino žensk. Večino žensk pa privlačijo barabe. V 7.razredu osnovne šole so bili to npr. tisti tanajbolj glasni, najbolj popularni v razredu, v kasnejših letih se gre pa za gobčne samozavestne lažnivce, ki vam prodajajo bučke in perejo mozak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close