Lep & Pameten
GF npr uprablja 10 računov naenkrat in se še zmer z vsemi 10imi obruka. Robi se odmakne iz debate, ker se tud sam zaveda da je preslab, medtem, ko Marko moje stavke obrača, premetava, ker si svojih ni sposoben sestavit.
Wau res ta forum, en sam intelekt vas je. Kao 10 glav več ve, 10 se jih spravi nate, pa še vedno ne znese dovolj. Slabiči neizobraženi, s fejk diplomami in socialno podporo.
Puh vam še raste po glau, pa čeprav ste že vsi prek abrahama <3
saj ti je med tem, predno ti odgovorim, že prišlo kaj in kakšna si ☺
navaden gnoj, ki svoj svinski ksih najraje vtika tja, kjer mu ni mesto in ga nihče ni klical.
Pojdi reševat poplavljence, brezposelne in lačne, otroke brez staršev, …
Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat
Veš, da me včasih prav presenetiš in to takrat, ko skreneš ven iz tega svojega virtualnega imidža? Napišeš nekaj, kar ima glavo in rep, pa še dobronamernost povrhu.
Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.
navaden gnoj, ki svoj svinski ksih najraje vtika tja, kjer mu ni mesto in ga nihče ni klical.
Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat[/quote]
O, kako barvit in pester izbor toplih besed, neprecenljivo 🙂
Veš, da me včasih prav presenetiš in to takrat, ko skreneš ven iz tega svojega virtualnega imidža? Napišeš nekaj, kar ima glavo in rep, pa še dobronamernost povrhu.
Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.[/quote]
meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega
Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat[/quote]
O, kako barvit in pester izbor toplih besed, neprecenljivo :)[/quote]
res je enkratno kako neskončno željna si “pozornosti” … gotovo bi bila hvaležna tudi za granato med tvoje oči
Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.[/quote]
meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega[/quote]
L&P – res si nepopravljiv romantik 🙂
meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega[/quote]
Ne sekiraj se: namenoma sem si tokrat izbrala ta nick.
Ja saj te razumem. Nimaš prijateljčkov, sediš nekje v kotu, osamljena, žalostna, od daleč opazuješ ljudi, ki se zabavajo, vsi nasmejani, polni energije, čisto nasprotje od tebe, potem si pa godrnjaš pri sebi, kako so itak vsi brezvezni, ker te ne šmirglajo…[/quote]
Prijateljčkov res ne rabim na spletu (za razliko od tebe), pa tudi vse ostalo kar si skup spacal je zelo zanimiva klica zlobne domišljije – neguj to, drugače te bo L&P kmalu zamenjal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.