Kje je Matkič
SCORE 😀
Dobra logika 😀
Odkrito povedano se mi ne ljubi več sodelovat v drkariji na čveku, ker se mi zdi, da se ponavljate… se pa nasmejim ob izjavah marihuance, Enostavno Sadnega Boga in resnicoljuba aka, Spiderja…
Sem tudi bil v ”Svetu” Fišika hvala za ”skrb” 😉 verjameš al ne, še celo ”malo” dalj od omenjenega ”Sveta” sem prišo!
Saj vas dokaj redno berem, ko mi je dolgčas… niti tebe ne spustim ribica pa čeprav ti je ”vseeno” 😛
SCORE 😀
Dobra logika 😀
Odkrito povedano se mi ne ljubi več sodelovat v drkariji na čveku, ker se mi zdi, da se ponavljate… se pa nasmejim ob izjavah marihuance, Enostavno Sadnega Boga in resnicoljuba aka, Spiderja…
Sem tudi bil v ”Svetu” Fišika hvala za ”skrb” 😉 verjameš al ne, še celo ”malo” dalj od omenjenega ”Sveta” sem prišo!
Saj vas dokaj redno berem, ko mi je dolgčas… niti tebe ne spustim ribica pa čeprav ti je ”vseeno” :P[/quote]
Aja? Ob izjavah EB, spiderja in marihuance ja ob mojih izjavah pa ne?? A jaz sem pa klon anonimnosti ali kako?
Seveda, mimogrede, sem tudi Enostavno Bog, resnicoljub, marihuanca, in še kdo… aja NM sem tudi bil dokler me niso banali 😛
Tough luck!
Mimogrede, upam da veš kaj je web proxy server 😛
Aja to je tista intuicija o keri je pisal marihuanca nekaj dni nazaj da vam tolko uspelih zvez in dobrih moških z katerimi ste forever skupaj prnese? 😛
To sem se zadnje dneve tudi sama spraševala.
Upam da bo še kdaj kaj napisal. So se mi zdeli komentarji dobri. Sem res dobila občutek, da je fajn fant oz. mlajši moški.[/quote]
Saj sem tu!!!! 😀
Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot 😉
To sem se zadnje dneve tudi sama spraševala.
Upam da bo še kdaj kaj napisal. So se mi zdeli komentarji dobri. Sem res dobila občutek, da je fajn fant oz. mlajši moški.[/quote]
Saj sem tu!!!! 😀
Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot ;)[/quote]
Saj imaš zgoraj desno gumb, nadaljuj na medovernet in ne rabiš povezovati. 🙂
Saj sem tu!!!! 😀
Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot ;)[/quote]
Saj imaš zgoraj desno gumb, nadaljuj na medovernet in ne rabiš povezovati. :)[/quote]
1 klik več zaradi butastih odločitev 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.