Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dogajanja

dogajanja

Ker ni Daterja pa bom se jaz napisala vikend izkusnjo. Sem bila zunaj v klubu, smo malo plesali. Pa plesem z enim tipom ko mi cez cas predlaga, ce mi je imeti se fajn eno urico z njim? Kar direktno! Seveda sem mu rekla no way in plesala dalje. Je pa res da je bil tujec.

Kaj ti je bilo eno uro preveč al premalo? ……. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V kakem smislu tujec? Ker ga nisi poznala prej ali pač ni bil iz tvoje ulice ali mesta ali po narodnosti, državljanstvu???

In? Kaj je point zgodbe?

Bil je Nemec.

In?

Ni ga. Kaj mora biti vedno?

A bi nam lahko še kaj več napisala o tem tujcu. Npr. koliko je bil visok, %bfja, z/brez lasišča, z/brez zob itd

Ni ga. Kaj mora biti vedno?[/quote]Jaaaaaaa, tako kot je vedno pri Daterju…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In zakaj si ga zavrnila, ni imel pravega naglasa?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni ga. Kaj mora biti vedno?[/quote]

Če si želela deliti zgodbo, čakam na zgodbo:). Da si srečala južnega brata, ki dela v Nemčiji in zavrnila njegovo bogato ponudbo. Nič novega. Takih padalcev je vsak dan več.

Ni ga. Kaj mora biti vedno?[/quote]

Če si želela deliti zgodbo, čakam na zgodbo:). Da si srečala južnega brata, ki dela v Nemčiji in zavrnila njegovo bogato ponudbo. Nič novega. Takih padalcev je vsak dan več.[/quote]V Daterjevih zgodbah je vedno veliko seksa, tu pa nič!
Gazela. po teh merilih je to NEzgodba…. 😉

Torej ker je bil tujec (Nemec) nisi šla z njim po bežnem poznanstvu in plesu, drugače pa bi šla? Si to hotela povedat?

To pa ni kar od muh, če ti moški še vedno predlaga za seks! Upam, da boš ta enkraten in neponovljiv dogodek uvrstila v anale osebne zgodovine. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To pa ni kar od muh, če ti moški še vedno predlaga za seks! Upam, da boš ta enkraten in neponovljiv dogodek uvrstila v anale osebne zgodovine. ;)[/quote]
…kot svojo največjo napako. Zadnja možnost za sex brez, da bi se za to močno trudila ali plačala. Eh… 🙂

Dater je že stari majster. Ne moreš primerjati majstra in pripravnika. 🙂

Dater je že stari majster. Ne moreš primerjati majstra in pripravnika. :)[/quote]

Majster še ni naučil pripravnika lagati. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close