Moške hlače – ponovno
Že dolgo ni blo te teme – stvari okrog nas pa se spreminjajo.
V četrtek sem šetal po btc-ju z namemon, da si kupim ene v redu hlače. Ne jeans, da bo mal spremembe.
Najprej grem v S.oliver, Marx&Spencer, Sportino in H&M – nič posebnega, eni in isti modeli in barve. Vse ozko, korenčkasto, neudobno, brez filinga.
K&Ö je imel 2 dobra komada – znamk Eurex in Marc’o Polo. Udobne, lepe, a ne vprašat kolk stanejo 🙂
Nato grem v Berchko in Zaro – še slabše. Zelo neudobni modeli za anoreksične fantke. Vse isto.
Grem še v Emporium. Massimo Dutti sprejemljiva cena, udobne, žal mi niso pasale.
Salsa – zelo lepe, ampak totalno neudobne in pri riti ostaja blago.
Gap – udobne in niti ne drage, na izbiro tudi širši modeli, 5 barv. Vzamem ene od teh, ker nimam več volje hodit naokrog.
Zanima me, kje drugi kupujete hlače? Meni je blo teh trgovin totalno preveč. Ne vem, al sem postal star, ampak zmeraj težje dobim kaj uporabnega.
Od tebe pa človek res ne more pričakovat enega toplega človeškega odgovora na kakšno vprašanje. Kje pa ti oblačiš svojih stodvajset kil na meter petdeset višine?[/quote]
:)))
Čaki, zdaj pa resno:). Si prebral, kje vse je tipson že bil? Se sploh kaj spoznaš na modo in štacune? Če bi se, bi razumel moj odgovor! Ne moreš razumeti, če skoz nosiš razvlečeno poli majčko in obšlesane kavbojke. Mislm…pejt v park.
Čakam na tvoj odgovor. Ampak čutim na vodi, da nimaš pojma, o čem debatiramo, moda je zate španska vas, ker cele dneve ležiš v trenirki.[/quote]
V renici pa migam v kratkih hlačah in kratki majici. U mirin’ ?[/quote]
Zdajle dva dni ja, potem boš zavit kot polh in sedel na fotelju staršev:). Boš kaj svetoval al boš samo meni solil pamet?
Starši so mi nazadnje dali gnar v zadnjem letniku srednje šole. Trenerk pa sploh ne nosim, razen, ko grem tečt, pa še takrat se more temperatura gibat okoli 0 stopinj.
Nosim oprijete kavbojke, ki poudarijo mojo čvrsto ritko in močna stegna. Zdaj poleti, pa logično samo kratke hlače.
U mad bajsa ?
Hahahaaaaa….
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/273/c/c/huge_phil_muscle_by_unitedbigmuscle-d4bdbhs.png[/img]