Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Se ženske premalo cenimo?

Se ženske premalo cenimo?

Mi je dalo tole mislit:

Iz teme: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9885903

Se premalo cenimo?

Ni to da se premalo cenite, bolj se gre za to kakšni moški vas privlačijo. Samozavestni nakladači, ki se igrajo z vašimi čustvi. Takšnega moškega si nobena ženska ne želi imet, pa mu kljub temu uspe zvabit v pojstlo vsako drugo. Premalo uporabljate možgane, nepremišljeno sprejemate odločitve, potem ga pa najebete.

Baraba ne bo nikoli dober oče. Za to boste mogle iskat drugačen profil moškega.

Se premalo cenimo?[/quote]
Veš, kako je s tem. Nekateri moški premalo cenijo ženske, ponavadi pa so to ravno tiste, ki se same ne cenijo dovolj. To velja za primer, ko dva pristaneta v nekem daljšem, resnejšem odnosu, ne mislim te debate na forumu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšni moški jih privlačijo, pa je odsev tega koliko se cenijo.

Veš kaj Marko, če s tabo nobena ženska ne želi imet nič, še ne pomeni, da se ne ceni. Več kot nakladanje prek foruma ji nimaš za ponudit.

Z barabo bi lahko šla vn ob petkih, se naplesat, v kako dobro restavracijo bi jo peljal, potem jo pa še konkretno našponal pri njej doma. Raznorazni Markeci, Robiji se jim zdite predolgočasni.

Me ne zanimajo ženske, ki hodijo ven z barabami. 🙂
In jaz njih ne, ker nisem baraba. 🙂

Ti se kar tolaži deda.

cenite se še preveč ☺ … vam pa samopodoba tudi pade pod nulo, ko se vam kaj zalomi ☺

Resnica.

A ti se imaš za žensko?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe ni še povabila na kavo, pa že celo desetletje tipkaš tle gor. Zanimivo, a ne ?

*Tebe ni še nobena povabila na kavo, pa že celo desetletje tipkaš tle gor. Zanimivo, a ne ?*

Odvisno od ženske, a se ti ne zdi? In kaj je to premalo? Kdaj je preveč?

Tebi pa res ne zmanjka materiala za sodbe. Nekaj te fejst žuli. :))

ti pakle nimaš kaj tipkat … se na nula Kelvina

In to piše moški … kot da on ne bi razmišljal s spodnjo glavo vsakokrat ko vidi eno simpatično in seksi lepotico … :/

In to piše moški … kot da on ne bi razmišljal s spodnjo glavo vsakokrat ko vidi eno simpatično in seksi lepotico … :/[/quote]

Pa s čim pa ve razmišljate, “žrtve babje” kar naprej? S čim?! Ma, jebem vas v pamet blesavo kokošjo, iz generacije v generacijo, iz stoletja v stoletje vam fukfehtarji eno in isto nakladajo, ene in iste finte vam prodajajo, da se vam naguzijo med noge, opravijo svoje, potem pa ve vsakič znova vse nesrečne in NEVEDNE nosite okoli svoje čustvene rane ter včasih celo otroške posledice. Vse starejše babe, vse stare knjige, vsi filmi že govorijo o tem, ve ste pa vse nesrečne in presenečene, ko se zakavsate, kot da se je vam edinim v zgodovini človeštva to zgodilo. Pa s katero pičko materino ve razmišljate kaj v življenju? Najlažje se vam je potem izgovarjat na spodnjo glavo od desca? S katero spodnjo češpljo ste pa ve razmišljale kaj?

Čas je za vesoljni potop. Marihuanca, čim dlje od ladje.

Se premalo cenimo?[/quote]

Iskreno povedano ne vem o čem govoriš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Menda ima ohlapne kopalke, ga lahko malo pod vodo pocukaš, kjer se zgostijo dlačice. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Menda ima ohlapne kopalke, ga lahko malo pod vodo pocukaš, kjer se zgostijo dlačice. :D[/quote]

Takšno porajanje misli pomeni le eno in to je, česa si ti želiš:). Saj nisem presenečena.

Menda ima ohlapne kopalke, ga lahko malo pod vodo pocukaš, kjer se zgostijo dlačice. :D[/quote]

Takšno porajanje misli pomeni le eno in to je, česa si ti želiš:). Saj nisem presenečena.[/quote]

Na ladji. Drava že poplavlja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In to piše moški … kot da on ne bi razmišljal s spodnjo glavo vsakokrat ko vidi eno simpatično in seksi lepotico … :/[/quote]
Kaj ima zdaj tu veze s čim in kako ta moški razmišlja, ko pa je na koncu še vedno ona tista, ki ga pusti prit blizu ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close