Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek menstruacijska skodelica

menstruacijska skodelica

a je imela kakšna splni odnos z menstruacijsko skodelico? Kako izgleda?

Kaj je to in kako to gre.

bemti, celo s skodelico lahko imaš ps odnose? :)))

To bi bilo treba povedat tem našim fantom da naj gredo nekam in si že kupijo to šalčko…..
Če bo mama gnar dala…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne gre, razen če za konec vključiš še obisk ginekološke ugrence, da ti jo bodo potegnili ven.

Sem imela spolni odnos z lunetko.To pa ni bilo namenoma, ampak ker sem čisto pozabila, da jo imam vstavljeno. Nisem imela takrat menstruacije ampak samo povečan beli tok, drugače verjetno ne bi pozabila. Po spolnem odnosu sem se spomnila in je nastala panika, vendar ginekološke urgence nisem potrebovala saj je lunetka šla zlahka ven:-)

Kako pa je to sploh možno ? 🙂

ne vem, kako ženskam uspe seksat (?!?), ker pri meni, ko imam manjšo dimenzijo lunette, tudi prst ne gre več noter… a imate vse postonjske jame spodaj??? :O

pa že dolgo nisem več najstnica, in nedožna (tudi že dolgo) ne več…..

Mogoče pa imam jaz res Postojnsko jamo 😉 Verjetno je odvisno tudi od položaja in vlažnosti. Mogoče bi z lubrikantom šlo lažje 🙂 Ne vem pa kako se obnesejo ti Soft tamponi s katerimi imaš lahko spolni odnos. Izkušnje?

Velikost jame je prav tako relativna, sa je odvisna od velikosti tistega, ki raziskuje jamo. 🙂

Velikost jame je prav tako relativna, sa je odvisna od velikosti tistega, ki raziskuje jamo. :)[/quote]

Joj Robi:))).

Velikost jame je prav tako relativna, sa je odvisna od velikosti tistega, ki raziskuje jamo. :)[/quote]

Robi, zgrešil si poklic, bil bi odličen ginekolog ali pa kak strojnik. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako pa je to sploh možno ? :)[/quote]

Od naslade in užitkov ni opazila, da ji je lover spretno izmaknil skodelico ven in nato spet vstavil :)))

Robi, zgrešil si poklic, bil bi odličen ginekolog ali pa kak strojnik. :)[/quote]
Ali pa oboje v kompletu. Smo si življenje že tako zakomplicirali, da brez strokovnega znanja niti več seksati ne bomo znali. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close