Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj,kje kako ste spoznali partnerja partnerko

Kdaj,kje kako ste spoznali partnerja partnerko

Zanima me, kdaj kje in kako ste spoznali partnerja partnerko. Jaz sem svojo punco spoznal pred 5 leti na fitnesu bolje rečeno na vodeni vadbi,ki se imenuje body pump. Prvo seveda živjo in potem par besed itd itd. Potem sem pa začel namesto fitnesa hodit na body pump ker mi je bila ta punca všeč pa sva se večkrat tam pogovarjala pa hecala. Potem pa sem enkrat videl da je šla po rekreaciji še v savno in sem šel za njo čeprav nisem imel namena. Tam sva se bolje spoznala na samem. Sexala pa nisva v savni. Drug drugemu sva bila všeč in še potem šla večkrat na pijačo in v kino pa tudi v savno. Insedaj sva skupaj. Večkrat razmišljam, da se je to zgodilo z namenom in da ce nebi bil ravno takrat tam se nebi srecala. Kako je bilompa pri vas?

Evo vam lep primerek “normalnega” moškega.

Zaradi ženske je skenslal fitnes in začel hodit na body pump.

Šel si na žensko aerobiko, body pump. Ja krasno, kaj naj rečem:). Skratka, tekel si kot cucek:))). Ne ne, saj je lepo:).

Že 20 let živim z njo in je še ne poznam.

Nikar se ne boj. Vsi si jemljemo zgled po tebi, kot po normalnem moškem. Sam in zatežen, to je normalen moški. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz prisegam na počasno spoznavanje….v krogu prijateljev, pri različnih aktivnostih, v različnih
okoljih, med sebi enakimi, med šibkejšimi od sebe, med boljšimi od sebe, v odnosu do otrok,
živali in starejših…
Ja ja ja….ful sem zahtevna, že vem…. :-))

Jaz sem svojega spoznala predlani na portalu ona on. Sprva sva si dopisovala nato pa se srečala na pijači. Bil je moj tretji od kandidatov na ona on. Z ostalimi se nisem ujela. Potem sva še večkrat šla tako ven na pijačo, večerjo ali pa v kino…
Ona on portal ni čisto nič slabega. Lahko najdeš partnerja ali pa tudi ne, vse je pač odvisno od medsebojne kompatibilnosti.

No, bom pa jaz prispevala to, kar avtor hoče.

Spoznala sva se na žuru, takoreko v temi. V šundru sva začela plesat … in še kaj drugega, vse dokler ni zmanjkalo glasbe. Potem me je pospremil v sobo, preveril kako mi je ime, in to je bilo to.

Naslednji dan sem imela ves dan obveznosti in ko sem prišla ob 19.00, mi je cimra rekla, da je nek hud tip prišel že trikrat pogledat, če sem v sobi in da je mislila, da je prišel za drugo cimro (na katero so se kot po tekočem traku lepili vsi hudi tipi, ki smo jih spoznale …). No, potem je hodil vztrajno na obisk vsak dan. Vsak dan čit čat, en poljub in to je bilo to.

Po tednu dni sem zbolela za neko gripo in tip je vseeno prišel/prihajal. Skuhal čaj, prinesel pomaranče in limone, se ponudil, da mi gre v trgovino kaj kupit, …

Potem prvi “formalni” zmenek. Grozljiva izbira – neka brezvezna športna tekma… :/
Pomaranče so me tako očarale, da sem mu dala “benefit of a doubt”. 🙂

Kemije ni manjkalo, spoznavala pa sva se počasi.

imela je najboljšo rit na vaški veselici … pač punca iz mesta se je znala nosit.

Spozunal po 25-ih letih, po 27-ih sem se ločil!

Pozdravljeni,

svojo ženo sem spoznal preko interneta – takrat je bil to IRC al neki takega – to je blo 2003. Danes sva poročena in imava punčko, ki se nama je rodila letos 🙂 Tako, da – ja tudi preko interneta se je moč spoznat 🙂

Nikar se ne boj. Vsi si jemljemo zgled po tebi, kot po normalnem moškem. Sam in zatežen, to je normalen moški. ;)[/quote]
Goldfish pa ne boš šel citirat, ko je skoraj identično napisala ? 🙂

Ona se je hecala. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako hecno 🙂

Tudi jaz sem ena tistih, ki je svojega dragega spoznala preko interneta, poklikala sva se, šla skupaj na dopust kjer so preskočile iskrice in še danes sva skupaj 🙂

lp,
S.

---------------------------------------------------------------------- http://styling.over.net/ Preberi zadnji #instaintervju in se nam pridruži na Facebooku: https://www.facebook.com/styling.over.net

Pred trgovino na parkingu.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

lol

na študentski zabavi

Pri meni pa takole:

Prvega sem spoznala v službi, ko sem delala preko študenta, on pa je firmi dobavljal robo (imel je svoj s.p).

Drugega sem spoznala na morju, na plaži, ko je prislonil svoje ležišče zraven mojega in usekal standardno foro- a imaš mogoče kremo za sončenje?!
Sem rekla: Ja.
On pa, (ko sem že mislila, da bo rekel ali, če mu jo posodim ali če ga namažem po hrbtu):
Dobro. Zelo dobro, da jo imaš. Jaz jo imam tudi.
HHAHAHAHA. na tako butasto foro sem padla -in bila sva skupaj celih, dolgih 7 let.

Tretjega sem spoznala v službi, kjer sem se redno zaposlila. Podobno kot pri prvem, za firmo je urejal preko svoje firme neke zadeve in tako sva se spoznala…

Četrtega, tega, s katerim sem pa sedaj, pa sem spoznala preko sestrinega partnerja-povsem po naključju in po neumnem. Rabila sem neke podatke in od moje sestre partner me je napotil k njemu..in se je začelo kresat že ob prvem srečanju.

No, tako.

zakaj nujno rabiš, da je tip “partner” za flodranje

Pri dohtarju v čakalnic, če se ne bi glih takrat udarila v glavo, bi mi verjetno prišlo na misel, da bo čez čas začel jamrat, kaj vse ga boli…

Zaradi udarca v glavo si njega izbrala? Hmmm… zanimivo :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zaradi udarca v glavo si njega izbrala? Hmmm… zanimivo :))))[/quote]

še bogovi padejo na glavo, pa da jaz ne bi :-)))

Zaradi udarca v glavo si njega izbrala? Hmmm… zanimivo :))))[/quote]

še bogovi padejo na glavo, pa da jaz ne bi :-)))[/quote]
Pa se še po vseh teh letih ne bi opomogla od udarca…:)

še bogovi padejo na glavo, pa da jaz ne bi :-)))[/quote]
Pa se še po vseh teh letih ne bi opomogla od udarca…:)[/quote]
Robi to mora bit božansko! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close