Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nedolžna pri 28-ih

nedolžna pri 28-ih

Saj vem kaj boste rekli, pa ne že spet ta tema 🙂 Ampak sem se morala malo razpisati.

Eden od mojih problemov je, da sem še pri 28-ih nedolžna. Sem bolj sramežljiva. Nikoli se nisem niti poljubila. Razen v vrtcu, če to šteje 🙂

Vem, da je moj glavni problem samopodoba. Res je, da imam par kg preveč, samo saj imajo tudi malo bolj okrogle punce fante?
Kaj mi svetujete, da naredim.

Zanima me tudi, kdaj povedati o moji še “deviškosti” potencialnemu fantu. Kdaj je primeren čas? To me precej muči, saj se mi zdi, da bodo po tem vsi zbežali od mene 😉

Sorry, ampak fanti bodo bežali od tebe, če že zakaj, je to zaradi odvečnih kilogramov. Ali si, ali pa nisi hot, to je edino kar šteje…

Sploh pa, tvoja “deviškost” nima nobene veze s tem, da še nikdar nisi doživela poljuba. Nekateri smo se poljubljali že v vrtcu.

Biti nedolžen ali ne, ni bistveno vprašanje za življenje, definitivno lastnosti nedolžnosti pri sebi ne smatraj za slabost, bolj kot tvojo zavestno izbiro in če boš to zagovarjala, boš manj obremenjena. Pereča je samopodoba, ne vem točno kaj je z njo, niti ne vem, kaj je vse botrovalo temu, da je nizka, razumi da boš morala ogromno delati na sebi, da si jo boš sčasoma popravila. Omenjaš višek kg, to je relativna stvar, nekateri ljudje so fuk vitki, a še vedno antipatični & nezanimivi, nekaterih je občutno preveč in so ful priljubljeni – kar želim reči je, da če ti sebe vidiš in čutiš kot osebo, ki jo je preveč, potem nekaj naredi za to, da te bo manj, ker šele ko se boš v svoji koži, podobi dobro počutila (se v celoti sprejmeš) boš pripravljena na morebitno vezo. Imeti vezo ni vse, ravno tako izguba nedolžnosti ni nekaj kar bi bilo vredno omembe, obremenjevanja. Tak, ki bo na tvojo nedolžnost gledal kot na 7 čudo sveta, pa mu kar povej, da si pač tako odločila in si poslušala svoje telo (ne medijev, vrstnikov). Ljudem pokaži, da se spoštuješ, ne pa da hodiš po sebi.

Kakor za koga. Marsikdo lahko v svoji nedolžnosti v zrelih letih, vidi še en dokaz svoje nezanimivosti in potrditev slabe samopodobe in nevredne ljubezni.

Se ti sekiraš okrog svoje nedolžnosti zaradi določene družbene norme ali zato, ker bi res rada vstopila v svet spolnosti? Po moje tisto prvo. Če bi ti bilo res do seksa, bi se dala dol že pred petnajstimi leti. Veliki večini žensk do seksa z moškimi ni, ampak ga uporabljajo za manipulacijo dedcev. Ti si najbrž ena redkih, ki ni pokvarjena, da bi se šla take goljufije. Tvoje devištvo po eni strani dokazuje čistost tvojega duha.

Vendar nedolžnost ni zato, da bi jo malikovali, ampak podarili in se s tem počutili sprejeto in ljubljeno.

Vendar nedolžnost ni zato, da bi jo malikovali, ampak podarili in se s tem počutili sprejeto in ljubljeno.[/quote]

Lahko da res. Samo za to je potreben poseben pristop, ne tako vulgaren, kot se ga gredo običajne ženske.

Kakor za koga. Marsikdo lahko v svoji nedolžnosti v zrelih letih, vidi še en dokaz svoje nezanimivosti in potrditev slabe samopodobe in nevredne ljubezni.[/quote]

Že, toda ta pogled lahko le sama spremeni. Seks ima z ljubeznijo toliko kakor krave s čokolado Milka 🙂

Phuuuuu……., kako ponavljaš to popolnoma zgrešeno mantro, ki je odraz nepoznavanja žensk in nepriznavanja njihove seksualnosti, kakor tudi ne naravnega delovanja, ki nas ni naradila brez razloga kot spolna bitja. Do seksa ni le ženskam z moškimi, ki zelo grdo ravnajo z njimi, ali so hladni ali zaničljivi, tako se tudi čustveno in ne samo spolno odmaknejo, ali pa tiste, ki so preračunljivo vzele moške zaradi določenih (materialnih in drugih) koristi. Tista, ki manipulira s seksualnostjo, tudi ne uživa v njej, če ga zlorablja v določene namene.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Phuuuuu……., kako ponavljaš to popolnoma zgrešeno mantro, ki je odraz nepoznavanja žensk in nepriznavanja njihove seksualnosti, kakor tudi ne naravnega delovanja, ki nas ni naradila brez razloga kot spolna bitja. Do seksa ni le ženskam z moškimi, ki zelo grdo ravnajo z njimi, ali so hladni ali zaničljivi, tako se tudi čustveno in ne samo spolno odmaknejo, ali pa tiste, ki so preračunljivo vzele moške zaradi določenih (materialnih in drugih) koristi. Tista, ki manipulira s seksualnostjo, tudi ne uživa v njej, če ga zlorablja v določene namene.[/quote]

Resnica je zelo okrutna. Razumljivo je, da se ji večina ljudi upira. Lažje je verjeti v pravljice.

Problem ni nedolžnost, ampak imaš verjetno kakšen težave bolj v smeri socialnih stikov ali približevanju moškim. Je mogoče oče (bil) alkoholik, nasilnež, nepredvidljiv, žaljiv, vsiljiv, prestrog…?

Phuuuuu……., kako ponavljaš to popolnoma zgrešeno mantro, ki je odraz nepoznavanja žensk in nepriznavanja njihove seksualnosti, kakor tudi ne naravnega delovanja, ki nas ni naradila brez razloga kot spolna bitja. Do seksa ni le ženskam z moškimi, ki zelo grdo ravnajo z njimi, ali so hladni ali zaničljivi, tako se tudi čustveno in ne samo spolno odmaknejo, ali pa tiste, ki so preračunljivo vzele moške zaradi določenih (materialnih in drugih) koristi. Tista, ki manipulira s seksualnostjo, tudi ne uživa v njej, če ga zlorablja v določene namene.[/quote]

Resnica je zelo okrutna. Razumljivo je, da se ji večina ljudi upira. Lažje je verjeti v pravljice.[/quote]

Resnica je le zate bridka na podlagi zelo negativnih izkušenj z ženskami, s katero/mi se očitno nisi ujel seksualno, ker si drugače nisi. Glede na tako pesimističen pogled, si verjetno precej občutljiv, da te je tako potrlo in imaš obrambno držo s potrebo omalovaževati ženske in njihovo seksualnost, ki v ničemer ne zaostaja za moško.

Po svetu hodi veliko potrebnih moških in le malo žensk, ki jim manjka seksa. Toliko o tem..

Resnica je zelo okrutna. Razumljivo je, da se ji večina ljudi upira. Lažje je verjeti v pravljice.[/quote]

Resnica je le zate bridka na podlagi zelo negativnih izkušenj z ženskami, s katero/mi se očitno nisi ujel seksualno, ker si drugače nisi. Glede na tako pesimističen pogled, si verjetno precej občutljiv, da te je tako potrlo in imaš obrambno držo s potrebo omalovaževati ženske in njihovo seksualnost, ki v ničemer ne zaostaja za moško.[/quote]

Tvoje izkušnje so ravno tako bridke ali še bolj, pa jih potiskaš v ozadje zavesti, da se lahko tolažiš z lažnimi doktrinami.

Če hočeš razumeti kakšen družbeni pojav, se moraš najprej vprašati rudimentarno logično vprašanje. V tem primeru je vprašanje sledeče: če je ženskam res do spolnosti z moškimi, zakaj je potem toliko moških nezadovoljnih in nepotešenih? Družbeno življenje je obremenjeno z eno samo neprekinjeno fukfehtarijo. Če bi bilo ženskam res do seksa z moškimi, bi se dajale dol z njimi, ne pa da jih ti kar naprej neuspešno fehtajo in tečnarijo.

Zakaj? Ker ženske v večji meri seksualnost povezujejo s čustvenim doživljanjem in se pogosto tesneje navežejo na enega partnerja. Ampak če v ženski moški vžge ogenj , zdaleč prekaša moškega. :)))

To sploh ni res. Če bi šel delati raziskavo, sem prepričan, da je imela povprečna žensk več spolnih partnerjev, kot moški.

To je zato, ker se zdi ženskam 80% dedcev nezanimivih zmenetov. Zato se pa morejo dedci babam dobesedno pod noge metati, dokler jih ena ne vzame v oskrbo.

20% tipov pa je naravnih talentov za pecanje in obračanje bab. In to pokasirajo ves seks, ki se dobi na prostem trgu.

Resnica je le zate bridka na podlagi zelo negativnih izkušenj z ženskami, s katero/mi se očitno nisi ujel seksualno, ker si drugače nisi. Glede na tako pesimističen pogled, si verjetno precej občutljiv, da te je tako potrlo in imaš obrambno držo s potrebo omalovaževati ženske in njihovo seksualnost, ki v ničemer ne zaostaja za moško.[/quote]

Tvoje izkušnje so ravno tako bridke ali še bolj, pa jih potiskaš v ozadje zavesti, da se lahko tolažiš z lažnimi doktrinami.

Če hočeš razumeti kakšen družbeni pojav, se moraš najprej vprašati rudimentarno logično vprašanje. V tem primeru je vprašanje sledeče: če je ženskam res do spolnosti z moškimi, zakaj je potem toliko moških nezadovoljnih in nepotešenih? Družbeno življenje je obremenjeno z eno samo neprekinjeno fukfehtarijo. Če bi bilo ženskam res do seksa z moškimi, bi se dajale dol z njimi, ne pa da jih ti kar naprej neuspešno fehtajo in tečnarijo.[/quote]

Ti si samo “logika” in potem poskušaš razumeti žensko dušo z racionalnimi pristopi in “matematičnimi zaključki”. Hladna moška logika z neko sila resno držo je posilstvo nad bolj čustveno žensko.

To sploh ni res. Če bi šel delati raziskavo, sem prepričan, da je imela povprečna žensk več spolnih partnerjev, kot moški.

To je zato, ker se zdi ženskam 80% dedcev nezanimivih zmenetov. Zato se pa morejo dedci babam dobesedno pod noge metati, dokler jih ena ne vzame v oskrbo.

20% tipov pa je naravnih talentov za pecanje in obračanje bab. In to pokasirajo ves seks, ki se dobi na prostem trgu.[/quote]

Misliš da so vse ženske neumne in ne znajo šteti do 5, jah kakšne preference in kriterije ima do moških, da bi sedaj izbrale izmed petih ravno enega, ki je kasanova? Malo morgen, saj niso vse tepke….

Če hočeš razumeti kakšen družbeni pojav, se moraš najprej vprašati rudimentarno logično vprašanje. V tem primeru je vprašanje sledeče: če je ženskam res do spolnosti z moškimi, zakaj je potem toliko moških nezadovoljnih in nepotešenih? Družbeno življenje je obremenjeno z eno samo neprekinjeno fukfehtarijo. Če bi bilo ženskam res do seksa z moškimi, bi se dajale dol z njimi, ne pa da jih ti kar naprej neuspešno fehtajo in tečnarijo.[/quote]

Ti si samo “logika” in potem poskušaš razumeti žensko dušo z racionalnimi pristopi in “matematičnimi zaključki”. Hladna moška logika z neko sila resno držo je posilstvo nad bolj čustveno žensko.[/quote]

Brez skrbi, da tudi ženske znajo uporabljati hladno logiko, ko uporabljajo seks, da pri descih dosežejo svoje. Kurbarija je preprosta in logična računica. Če pa vi smatrate ženske za neke iracionalne čustvene otroke, je pa ta šovinizem na koncu samo v vašo škodo. Ne splača se jih tako podcenjevati.

Ti si samo “logika” in potem poskušaš razumeti žensko dušo z racionalnimi pristopi in “matematičnimi zaključki”. Hladna moška logika z neko sila resno držo je posilstvo nad bolj čustveno žensko.[/quote]

Brez skrbi, da tudi ženske znajo uporabljati hladno logiko, ko uporabljajo seks, da pri descih dosežejo svoje. Kurbarija je preprosta in logična računica. Če pa vi smatrate ženske za neke iracionalne čustvene otroke, je pa ta šovinizem na koncu samo v vašo škodo. Ne splača se jih tako podcenjevati.[/quote]

Potem dobiš takšne, kot si zaslužiš – torej ves čas omenjaš manipulatke in “frigidnice”. Če je to tvoja stvarnost, pa bodi tako. 😉 V nočnih morah te zagotovo preganja velika vagina dentata. 🙂

Ne vidim, da bi tipi, ki jih imenuješ kasanove imeli kakšen problem kaj od bab dobit. probleme ima ena druga vrsta tipov…taki resni, pridni, odgovorni…

Brez skrbi, da tudi ženske znajo uporabljati hladno logiko, ko uporabljajo seks, da pri descih dosežejo svoje. Kurbarija je preprosta in logična računica. Če pa vi smatrate ženske za neke iracionalne čustvene otroke, je pa ta šovinizem na koncu samo v vašo škodo. Ne splača se jih tako podcenjevati.[/quote]

Potem dobiš takšne, kot si zaslužiš – torej ves čas omenjaš manipulatke in “frigidnice”. Če je to tvoja stvarnost, pa bodi tako. 😉 V nočnih morah te zagotovo preganja velika vagina dentata. :)[/quote]

To je še kako tudi tvoja stvarnost, ki se ji ne upaš zazreti v obličje. Lažje ti je, če pravljičariš in samega sebe prepričuješ v iluzije.

Ne vidim, da bi tipi, ki jih imenuješ kasanove imeli kakšen problem kaj od bab dobit. probleme ima ena druga vrsta tipov…taki resni, pridni, odgovorni…[/quote]

Ne vem, meni je to čisto vseeno, kako so drugi uspešni oz. neuspešni v svojih ljubezenskih podvigih.
Ti se ukvarjaš ves čas s statistiko, procenti, če ti je to v veselje…

Potem dobiš takšne, kot si zaslužiš – torej ves čas omenjaš manipulatke in “frigidnice”. Če je to tvoja stvarnost, pa bodi tako. 😉 V nočnih morah te zagotovo preganja velika vagina dentata. :)[/quote]

To je še kako tudi tvoja stvarnost, ki se ji ne upaš zazreti v obličje. Lažje ti je, če pravljičariš in samega sebe prepričuješ v iluzije.[/quote]

To boš pa moral mojo vprašati. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close