NATO@ Rusija
V Ukrajini se stvari počasi zaostrujejo do mere, ko smo vsak dan bliže 3. svetovni vojni. Evropa je videt uspavana v neki amneziji, ko se ne zna upreti imperialističnim težnjam ZDA in kot ovčka drvi veselo v klavnico. Ker Evropa bo v tem spopadu kolateralna škoda, pudeljček, vržen rotvajlerjem za zajtrk.
http://www.24ur.com/novice/svet/v-ukrajino-naj-bi-vdrla-ruska-oklepna-vozila.html
po moje delamo(jo) napake vsi.
Ukrajinci, Rusi
in vsi ostali. tu mislim na Evropo in Ameriko.
največjo napako (po moje) delajo Ukrajinci, da v lastni državi napadajo Rusko manjšino.
tu ni nobene logike. sploh mi ni jasno, zakaj ne bi tako velika manjšina živela v svoji državi ali zakaj naj ne bi Rusi v Ukrajini imeli najvišji nivo avtonomije, vseh pravic (in dolžnosti) za katere bi se dogovorili.
sranje bo in razumem Ruse, da že v tej “puškariji” v teh zelo velikih mestih pomagajo svojim rojakom.
mislim, da se zna končati hitro, kot na Krimu…..in to bi bilo dobro za vse.
v končni fazi so Američani pomagali pri kao odvzemu Kosova Srbiji. To je lep vzorec za Ruse, ki pa so se kot prijatelji Srbov vzdržali in niso nudili Srbiji nobene pomoči……verjetno so že vedeli…
Evropa ne dela nič drugega kot meša drek, ki že smrdi.
Oh paničarji eni. Kaka vojna, to ni nč no. Prava vojna je v Siriji, pa ni je videti konca. Sj se bodo vsi naveličal, pol bo premirje in pa mirovne misije za nas vojake. Vidš Afganistan se je zaprl za misije, bo pa Ukrajina zdj na novo 🙂 Vsj jst bi šel raj v Ukrajino k pa tja dol v tist prah. Amerika skrbi da mamo ma SV kj za delat, pa da lahk kj zaslužimo. Od štipendije kle se pač ne da živet.
vojak je kar prav povedal, nehajte paniko zganjat, nobene vojne ne bo, spoh pa ne jedrske, je veljakom in bogatašem , ki imajo na svojih bančnih računih tako v rusiji, ameriki, evropi na milijarde evrov, preveč luštno, da bi si vojno zakuhali. Ti ljudje imajo VSEGA, vi ki tega nimate , da ne rečem luzerji, si niti pod točko razno ne morete predstavljati kako izgleda življenje bogataša, obame, putina in ostalih, ki krojijo svetovno usodo.Njihov svet vam je blizu edino takrat, ko na tv gledate filme, ki kažejo kako bogataši furajo svoje, pobijajo in tlačijo vse pred sabo in za sabo,kako na banketih jedo hrano za katero vi še slišali niste, kako fukajo 15 letne device iz vsega sveta, kljub temu da ima sam že 80 let in tako naprej v nedogled. Ni stvari na svetu, ki se ga z denarjem ne da kupiti, še življenje si lahko podaljšaš, če si še tako bolan, edina stvar ki vsakega gazne je , da ne more večno živeti in to je še edina pravica. Tako da brez skrbi, nobene vojne ne bo, malo se bodo še preseravali to je vse, nato pa sdploh ne bo nič naredil,ker se rusije boji in zahod je odvisen od ruskega plina, slej ko/med.over.netrej se bodo usedli za mizo in zgladili nesporazume, saj imajo vsi škodo od embarga.Daliya brez panike, namesto da paniciraš me raje pokliči da te dobro nategnem.
Poglej ga no Kokodota. Kako je sploh človek lahko skromen kot si ti?
bogatuni si kupijo 15 letne device, ti bi pa bil zadovoljen z neznanko s foruma, ki ima lahko 150 kil in je grda kot smrtni greh….rajši se malo potrudi tja do 80 leta, si pridobi imidž in položaj kot ga imata Putin ali Obama in potem izbiraj- mlade, lepe, nedolžne, kataloška izbira, mogoče mini harem? 🙂
na sliki poglej, kako te že komaj čakajo, haha.
[img]http://www.bigpicture.si/wp-content/uploads/2012/11/215.jpg[/img]
Nisva se razumela.Meni ni do tega da bi seksal debele in grde, prav tako mi ni do tega da bi si kupil 15 letno devico in jo seksal, prav tako nisem rekel, da to počneta obama ali putin. Jaz sem dejal, da so na svetu bogataši,merd katere spadata tudi ta dva, seveda pa verjetno ne kupujeta 15 letnih devic za seks, saj sta oba resna , poročena in svetovna voditelja, ki si tega niti ne smeta privoščiti.Govorim o tem da vam je svet bogatašev tako oddaljen, da nikoli ne boste vedeli kako deluje in da so med temi bogataši zagotovi kakšni, ki pa si kupijo 15 letne device ali celo 10 letne, ker so lahko še pedofili in jih seksajo v nedogled, ko se jih naveličajo jih pobijejo in kupijo druge.Ker ko imaš denar lahko delaš kar češ, takrat zate zakona ni sploh ne v kakšni banana republiki v kakšni afriki ali kje drugje. Povedal pa sem, da obama in putin spadata med bogataše, ki krojita svetovno usodo in da jima je preveč luštno, kar lahko vse naredita s tem denarjem, da bi si z jedrsko vojno vse to podrla.
Forum je zaprt za komentiranje.