Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Robin Wiiliams

Robin Wiiliams

Eto, to je pa prvi igralec (ali pevec oz. znana osebnost), za katerega mi je res žal, da se je zgodilo.

http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/ameriskega-igralca-robina-williamsa-nasli-mrtvega.html

Kaj pa vi? Ali ob smrti katere od znanih osebnosti porečete, škoda, to je pa res škoda…

Aja, pa še tole, od vseh filmov, ki sem jih gledala, da je igral on, mi je najbolj dotakljiv film: Dead Poets Society. Takoj za njim pa Awakenings. Če slučajno kdo ni gledal…

Čudovit igralec, tudi meni je zelo žal za njim. Malokdo je tako znal izrazit čustva med igro, se dotaknit gledalčevega srca kot on.

O neeeee:(.

Čaki, berem tuje prispevke, pa on je še vedno živ? 24 ur mi ne odpre. To je nek nateg:).

Ribica

http://www.theguardian.com/film/2014/aug/11/robin-williams-found-dead-suicide

ni kaj. zemlja se vrti dalje.
.
pogumno živel-pogumno umrl. to bi naj bilo bistvo vsakega življenja. tudi naših.

Ammmm, res sem blond, potrjujem:). Mislila sem, da gre za mojega Robbija Williams, pevca:))). O kako sem si oddahnila:).

kaj pa Nino Robić .. SLO legenda popevkarstva — a on si pa ne zasluži RIP???

no čudno, da je SLO kjer je, ko je vsak tuji vaški posebnež kovan v zvezde

Ma neeee no 🙁

Kdor se želi ojačati trebušne mišice (od smeha) naj si pogleda njegov nesmrtni prispevek v
“Inside the Actors Studio” ….
Tip je bil ena sama velika bomba energije ….prekleti alko….

Veš kaj, Robin W. pa res ni bil vaški posebnež. En izmed igralcev, ki si zaslužijo to ime-igralec.

Si si sploh pogledal kakšen njegov film?

GF
kako za hudiča ti je uspelo to tako površno prebrati? (No, saj v resnici me ne čudi). Je Robin in ne Robbie, napisala sem v tekstu da gre za igralca in celo njegova dva zelo znana filma sem navedla.

Ali pa nas (spet) hecaš ?

Res sem na hitro preletela:). Ura je bila 7h:). Mi oprostiš?:))

kolikor pišejo se je dolga leta bojeval z depresijo….aloholizem in droge je verjetno uporabljal zgolj za blažitev depresije….zanimiv fenomen….v smeh je spravljal milijone….njemu samemu je pa bilo bolj malo do smeha….

zame je bil najboljši v društvu mrtvih pesnikov in Kraljevem ribiču

kolikor pišejo se je dolga leta bojeval z depresijo….aloholizem in droge je verjetno uporabljal zgolj za blažitev depresije….zanimiv fenomen….v smeh je spravljal milijone….njemu samemu je pa bilo bolj malo do smeha….[/quote]

Tip je bil neverjetno brihten….in sam je dobro vedel, kaj se mu dogaja….škoda res, ker je bil
ne le igralec, ne le komik, ampak tudi zelo prijazen in topel človek….

kolikor pišejo se je dolga leta bojeval z depresijo….aloholizem in droge je verjetno uporabljal zgolj za blažitev depresije….zanimiv fenomen….v smeh je spravljal milijone….njemu samemu je pa bilo bolj malo do smeha….[/quote]

Tip je bil neverjetno brihten….in sam je dobro vedel, kaj se mu dogaja….škoda res, ker je bil
ne le igralec, ne le komik, ampak tudi zelo prijazen in topel človek….[/quote]
je bil brihten, za razliko od nekaterih je vedel kdaj mora umret….z mojega stališča je škoda otrok, ki dnevno umirajo zardi vojn nekatrih drugih…63 let starega človeka ni škoda…in tega se je on zavedal

ne le igralec, ne le komik, ampak tudi zelo prijazen in topel človek….[/quote]
je bil brihten, za razliko od nekaterih je vedel kdaj mora umret….z mojega stališča je škoda otrok, ki dnevno umirajo zardi vojn nekatrih drugih…63 let starega človeka ni škoda…in tega se je on zavedal[/quote]
Če ne bi imel depresije, dvomim, da bi se tega zavedal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

je bil brihten, za razliko od nekaterih je vedel kdaj mora umret….z mojega stališča je škoda otrok, ki dnevno umirajo zardi vojn nekatrih drugih…63 let starega človeka ni škoda…in tega se je on zavedal[/quote]
Če ne bi imel depresije, dvomim, da bi se tega zavedal.[/quote]
no tega ne bomo nikoli vedeli,ne? tako kot jaz tudi ti zgolj ugibaš in ne izhajaš iz tega, da tako kot je treba vedeti kako in kdaj živeti je treba vedeti kdaj umreti….kaj pa če se je preprosto izpel, ni bilo novih izzivov, vse je doživel, tudi večjega benda kot so bili Beatles ne bo…naveličan vsega je potegnil črto…za vsem denarjem, slavo in uspehom…je bil le človek

Noben razlog ne opravičuje dejstva, da je storil samomor.

lahko pojasniš? zakaj bi nekdo rabil razlog ali celo opravičilo za samomor? to je stvar odločitve posameznika

lahko pojasniš? zakaj bi nekdo rabil razlog ali celo opravičilo za samomor? to je stvar odločitve posameznika[/quote]

Ti že iščeš opravičila, razloge za njegov samomor in se ti celo zdi, da je naredil prav. Zame noben samomor ni pravilna odločitev.

ponovno si površna pri branju, malo se umiri in nehaj hlastati..ne da se mi zdi, vem, da je storil prav…

Meni se pa samomori ne zdijo samoumevni in v nobenem primeru ne bi rekla, da se je nekdo pravilno odločil. Sem umirjena, hvala za skrb.

Bralno razumevanje ji je dost v ku*cu ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close