Najdi forum

Čas

Koliksen je cas osvajanja? Strokovnjaki koliko? 5 s, 5 minut, 5 let, celo zivljenje?

Če jo v 10ih minutah nisi prepričal jo verjetno nikoli ne boš.

Ne vem kakšen način osvajanja imaš v mislih. Če osebo vidiš prvič, štejejo sekunde glede “vohanja” pravih feromonov:). Če osebo že od nekje poznaš in se do sedaj še nič ni zgodilo, potem so lahko tudi leta:))). Ne ukvarjaj se s tem. Bolj pomemben je pristop in kaj imaš za pokazat:). Če si buhtelj lahko hitro uloviš buhtljico, a pri drugih ni šans, da bi šel čez sito:).

Odvisno, kaj bi rad osvojil. Njen pogled, njeno mizo za katero sedi, eno noč z njo ali njeno srce. :))
Pri vsaki postavki pa je časovni razmik od 0 do neskončnost, odvisno od tistega, ki osvaja in od “tarče”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Celo življenje.

tolikšen, da sama reče, da jo kresni ☺

Bastilja je bila zelo hitro osvojena menda.

Mislim da imas prav…

Čas ljubezni je lepa stvar .
Kadar se dobita fant in dekle se gotovo spogledujeta .
Vendar če se slatko poljubita pomeni da sta zalubljena .

Tista, ki pade v petih oziroma desetih minutah, bo tako hitro padla tudi pri drugem tipu. Žensko je treba osvojiti na več nivojih – osebnostnem, intelektualnem in seksualnem, da lahko rečeš, da si uspel. 😉 Je pa res, da če kemije ni na začetku, je verjetno tudi kasneje ne bo. Če je ženska imela kakšno slabo izkušnjo, potem sigurno ne bo tako hitro “popustila”, razen če je res nespametna in se želi na vsak način vezat. Se oproščam za pozen odgovor. Že prej sem videla vprašanje, pa takrat nisem utegnila odgovorit.

Mislim, da ni enoznačnega odgovora. Če se gre za ljubezen na prvi pogled, je dovolj le trenutek. 🙂

Robi, a ti v to verjameš? Sem mislila, da v ljubezen na prvi pogled verjamejo samo ženske. :)) Silly me.

Saj ženska je lahko takoj zaljubljena, samo morda tega ne pokaže še v tistem trenutku. Ženska mora namreč ugotoviti, ali jo želi samo spraviti v posteljo, ali pa ga zanima kaj več in če prehitro podleže….no, ne vem, če me razumeš.

Robi, a ti v to verjameš? Sem mislila, da v ljubezen na prvi pogled verjamejo samo ženske. :)) Silly me.

Saj ženska je lahko takoj zaljubljena, samo morda tega ne pokaže še v tistem trenutku. Ženska mora namreč ugotoviti, ali jo želi samo spraviti v posteljo, ali pa ga zanima kaj več in če prehitro podleže….no, ne vem, če me razumeš.[/quote]
Je možno. Mogoče je razlika le v tem, da moški tega ne priznajo.
Če je ženska zaljubljena, je že na nek način osvojena in si želi njegove pozornosti in potrditve. Res pa še to ne pomeni, da mu bo dala noge narazen. Zato se seveda želi poglobiti v moškega in predviditi morebitne dogodke. Če ji njena spznanja ne ustrezajo, pa bo to še ena nesrečna zaljubljenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close