nagovarjanje punc
Kar mi pride na misel. Večkrat ne dobim ideje in potem ne veš kaj reči in gre priložnost mimo.
Običajno kar deluje, kadar nagovore udejanim…
“Zelo lepo si oblečena. Ali se vedno tako dobro urediš, ko greš ven?”, kot primer.
Sestaviti nameravam daljši seznam nagovorov. Temo sem objavil, da daste kakšen predlog.
Če ste moški preveč “tajni”, pa vsaj ženske napišite ideje. Ne zajebancije, ker se mi ne ljubi brati, kar mi ne koristi, ko grem ven.
Npr ti vrne nasmeh in ji rečeš lepo se smejiš.
Al pa čisto nekaj nutralnega – npr kako je danes dobro zunaj, vidim da so vsi za čago.
Potem pa odvisno kje jo nagovoriš, če je to npr na koncertu lahko komentiraš pese ali izvajalca itd
predvsem pa je pomembno da je ta izjava v kontekstu in da ni prisiljena. Da je povedana lahkotno.
HAHAHAHAHA
Mater ej, kje bi bil jaz danes, če bi poslušal ženske nasvete lol[/quote]
V resni zvezi. 🙂
HAHAHAHAHA
V resni zvezi. :)[/quote]
A če ti napišem, da sem že v naprej vedel kdo in točno kakšen odgovor mi bo podal, bi mi verjel ?
Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol
HAHAHAHAHA
Da še argumentiram. 🙂
ask her using her advice
A če ti napišem, da sem že v naprej vedel kdo in točno kakšen odgovor mi bo podal, bi mi verjel ?
Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol[/quote]
Logično, da si vedel, če pa ves čas pišeš predvidljive stavke, na katere dobiš vedno ene in iste odgovore. :)) Bodi malo bolj izviren.
Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol[/quote]
Logično, da si vedel, če pa ves čas pišeš predvidljive stavke, na katere dobiš vedno ene in iste odgovore. :)) Bodi malo bolj izviren.[/quote]
zzz
Kar mi pride na misel. Večkrat ne dobim ideje in potem ne veš kaj reči in gre priložnost mimo.
Običajno kar deluje, kadar nagovore udejanim…
“Zelo lepo si oblečena. Ali se vedno tako dobro urediš, ko greš ven?”, kot primer.
Sestaviti nameravam daljši seznam nagovorov. Temo sem objavil, da daste kakšen predlog.
Če ste moški preveč “tajni”, pa vsaj ženske napišite ideje. Ne zajebancije, ker se mi ne ljubi brati, kar mi ne koristi, ko grem ven.[/quote]
BestMan
stoodstotna metoda da stopiš v stik z punco: podstaviš ji nogo in sigurno se bo odzvala ,ter poskušala vzpostaviti stik z teboj !
Forum je zaprt za komentiranje.