Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubica

Ljubica

Nezadovoljstvo in razočaranje v zakonu me je pripeljalo, da razmišljam o ljubici, prijateljici…

ampak težava je v tem da ne vem več kako pristopiti druge ženske oz. ne zberem poguma. Kakšen nasvet

loči se in legalno letaj okol

Ko se boš ločil, bo več poguma.
Razen, če je za ločitev potrebno še več poguma, kot pa za približevanje ljubicam…:)

Ti kar razmisljaj o ljubici 🙂
.
.

Kje si ga pa pobiksal? Če bežiš od težav, te bodo ujele. Ne moreš pobegnit pred njimi, če si jih sam povzročaš. Ker, če jih ne povzročaš sam, potem ni prav, da rineš vanje še naprej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, planinec, kar pozabi na ljubico, ker nisi iz pravega testa za to. Moški, ki imajo ljubice, znajo pristopiti ženski, ker obvladajo leporečenje in prodajanje megle, prav tako znajo tudi skrivati svoje razmerje. Pri tebi se mi pa zdi, da si rahlo zmeden in boš s tem ustvaril samo večji problem.

v temi “Cisto moker” je omenjena ena 48letnica – navali , vsaj za start bo dobra
pa se menda je zelo potrebna 🙂
.
.

V primeru glavobola si ponavadi ne odrežeš glave, ampak vzameš aspirin.

laz, pretiravanje, pihanje na duso, razkazovanje, macizem … OK 🙂

Sem bral da moski za ljubico potrosjio vec kot za partnerko. Torej ce se odlocis za akcijo premisli o financnih konsekvencah. Ze naslednji teden (dan zena) lahko to obcutis v denarnici.
Madonca recesija vpliva tudi na presustvo 🙂

Mhm, še eden, ki bi imel gospodinjo in eno za dol dajanje!
Bodi desc!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

S čim bi “prepričal” potencialno ljubico, da sploh začne s tabo? Očitno si sam zelo dolgočasen, me ne čudi, da imaš tako kot je:).
Nasvet: pristopi do moškega, tukaj vsaj veš in poznaš potrebe.

Tisti , ki ima zeno rad , jo ima doma in jo spara za takrat, ko drugje ne dobi 🙂
.
.

Ti kar šparaj svojo ženo, brez skrbi, da se ona zunaj ne bo šparala. :)))

Mhm, še eden, ki bi imel gospodinjo in eno za dol dajanje!
Bodi desc!!![/quote]
Tako je. Naj sam prevzame gospodinjska dela. 🙂

Antilopa
saj vem da ste vse krvave pod kozo , ceprav se delate da ste se in se …..
.
.

Dokler nimaš trdnih dokazov za svojo trditev, molči! :))))

Spet ena, ki se za vikend ne more iz svojega poklica ven 🙁
.
.

Nisi, ali nočeš dojeti kaj je hotel povedati!? Tiste “coprnice” doma se je naveličal, sedaj bi pa tiča okoli ponujal. Ampak “coprnica” dobro kuha, naredil ji je mladiče, zna peglat, pa usrane cunje za njim pospravlja in pere. Česa takega seveda ne zavržeš zlahka!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

planinec, veš kaj je pri tebi plus? Da si odkrito (sicer anonimno) napisal kaj te muči in kaj si želiš.
Veliko jih pa tu gor v menda ‘srečnih’ vezah, ko pa prebereš samo en delček, vseh tako ne moreš, njihovih komentarjev pa vidiš kako srečne so te veze.

Postani alpinist.

To je sicer njegov edini plus, v preostalem delu je strahopetec. Tak ljubezenski trikotnik je lahko sicer tudi uspešen, če tudi žena najde ljubimca in če ljubici ni do resne zveze. Potem so vsi srečni in zadovoljni. :)))

sicer nisem ponosna na to, ampak tudi mene je življenje pripeljalo do tega, da sem si poiskala ljubčka, v bistvu si ga sploh nisem iskala ampak je prišlo spontano, ampak verjemi, da ni vredno, partner in otroci so na prvem mestu, sedaj šele to vidim, k sreči imam partnerja, s katerim sva se pogovorila o tem in mi je odpustil, ampak me še vedno peče vest…

ena je kuharica
ena je kelnarca
ena pa je ljubica mojga srce
.
.

[youtube]b1kBWuMZ26A[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close