Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Inteligentni Rusi

Inteligentni Rusi

Medtem ko se Američani kot rotvajleri zaganjajo proti Rusiji, izkrivljajo dejstva, so slepi za vse svoje grehe, uvajajo sankcije, se je na Twitterju pojavila slika in objava, ki pove prefinjeno vse.

Namestnik ruskega premierja Rogozin

irbis

Tale leopard je ful majhen. Drugič naj poboža odraslega leva. :)))

Res je Antilopa, tale ima še mlečne zobe in več ali manj samo še sesa, medtem pa tale pudl zna že pošteno ugriznit. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na naslednji sliki ga bomo videli s kobro v rokah, ampak z odstranjenimi zobmi. :)))

JAz nisem bila nikoli nek velik navdušenec Obame. Deloval mi je vedno kot “šibek” človek. Sem se tolažila, da me je žena pa vedno zelo prepričala.

No, žena se zdaj misli ločiti ali pa sta napol že ločena, Obama pa se mi zdi vedno manj prepričljiv. Upam na boljšega kandidata za naslednje volitve…

Meni se Obama ne zdi šibek. Ni pa izrazit…
Medtem ko Putin je pa s svojo kampanjo “uebermenscha” naravnost smešen….(vse tiste fotoreporaže..
vse čisto “realne”)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close