Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenke kure na kvadrat

Slovenke kure na kvadrat

kure na kvadrat to velja za 90 procent populacije, kure v dobesednem pomenu, večja kura ne moreš biti, oprosti kura ker te žalim.kako rtad bi v živo srečal kakšno luzerko iz tegale foruma ki se dela kako je oh in sploh.

v sloveniji se delajo kaj da so, ko pridejo na morje pa jih prvo sedkundo po…… en mujo ali haso ali pa en dvakrat pečen, to sem videl na lastne oči. fuj pra…….

vsa čast ti, ker je dala muju je kurba, ker ni dala tebi je pa prasica?..dobra logika , ni kaj)))

Kure so vsepovsod, ti si se pač na Slovenke fokusiral. Jaz v krogu svojih prijateljic takih kur nimam.

Prosim če se moj NICK ne zlorablja v nekih vaših blodnjah

entip je eden izmed tistih zblojenih 40-letnikov, ki ga še nikoli niso namočili, so blazno zabavni (vsaj sami sebi se zdijo) in uglajeni in sploh ful fajn, na forumih iščejo pa služkinjo za gate prat, ženske pa bežijo od njih kot vampir od česna…

aja, ker punce ne padajo na njihov neskončni šarm, so vse ku.rbe, od vseh zavrnitev pa imajo zadost dolgo surlo, da grejo lahko z njo bungee jumping skakat… kolk mora bolet, ko dajo noge narazen za vsakega bosanskega fizičkega radnika, za njega, ki je tako popoln, pa NE :)))))))))))))))))))

Robi…
eno vprašanje
a mi lahko potrdiš enakost avtorjevega IP tele teme in vsaj ene 5 nickov iz teme:
Moški in ženski hobiji ter iskanje partnerja.

Me prav zanima ali so moje domneve, da je to ena in ista oseba, pravilne.

Če je bil nick zlorabljen, pomeni, da se tema lahko izbriše, ali se komu zdi, da ima kaj pametnega glede slovenskih kokoši za povedat?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tema je itak nebuloza kot avtor, ki je prišel/a delat zdrahe semkaj…

Registriranemu uporabniku entip se opravičujem za nastalo zmedo, entip ni ta , ki sem napisal ta post, nisem preverjal ali je ta nik že v uporabi, saj me je avtomatsko potegnilo skozi. Tudi nisem en tip ki je pisal 5 postov o tem, kot sumi registrirani entip. Sem tukaj na novo in postov še nisem imel, itak pa pišem iz anonimnega providerja tako da je moj ip nekje v zimbadveju. To kar sem napisal o slovenkah pa je moje mnenje in vem da se ravno zdele dvakrat pečeni valjajo vsaj po tisoč slovenkah širom balkanske jugo plaže

Na novo si tu? Jep, že prvi post nakazuje na to, da je forum s tvojim prihodom ogromno pridobil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lep in šarmanten bi bil kot Mujo in Haso, ali pa vsaj bogato obdarjen, in ti ne bi pobegnile iz Slovenije. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

slučajno imam malo časa, ne bom razlagal v podrobnosti, pišem tudi po drugih forumih in se zavabam beri zaje……., pišem tudi laži,ker me zanimajo reakcije ljudi in moje opažanje bom strnil v politično oznako, ni čudno da imate vlade kakršne imate, imate točno take kot si jo zaslužite, večina od vas je luzerjev in nimate pet pik v glavi. da ne govorim o ženskah.

Oh ja…

Pa dajte nehat uporabljat izpeljanke mojega NICKa. Bom avtorske pravice zahteval.

Nekdo, ki uporablja izpeljanko nicka nekoga drugega mora bit tak revež v glavi, da je veselje. Sprašujem se kaj tako zavida Tipčku, da je uporabil ravno njegov nick?

Kaj mi lahko zavida? Recimo šarem, bistrost, duhovitost, inteligenco, pamet, sposobnost komunikacije, …. in še bi lahko našteval.

Kaj mi lahko zavida? Recimo šarem, bistrost, duhovitost, inteligenco, pamet, sposobnost komunikacije, …. in še bi lahko našteval.[/quote]

Kaj ti zavida…….
Gledano iz strani psihologije, nekaj očitno kar je povezano z ženskim spolom in tle ti nekaj zavida. Kaj točno bo pa težko izvedet, sej veš, če bi imel jajca bi se prijavil, ne pa pod “tvojim nickom” pisal. Tu se že vidi, da je siromak.

Kaj mi lahko zavida? Recimo šarem, bistrost, duhovitost, inteligenco, pamet, sposobnost komunikacije, …. in še bi lahko našteval.[/quote]

Kaj ti zavida…….
Gledano iz strani psihologije, nekaj očitno kar je povezano z ženskim spolom in tle ti nekaj zavida. Kaj točno bo pa težko izvedet, sej veš, če bi imel jajca bi se prijavil, ne pa pod “tvojim nickom” pisal. Tu se že vidi, da je siromak.[/quote]
ooo ti si pa zgodna danes! A kaj name misliš? 🙂

Kaj ti zavida…….
Gledano iz strani psihologije, nekaj očitno kar je povezano z ženskim spolom in tle ti nekaj zavida. Kaj točno bo pa težko izvedet, sej veš, če bi imel jajca bi se prijavil, ne pa pod “tvojim nickom” pisal. Tu se že vidi, da je siromak.[/quote]
ooo ti si pa zgodna danes! A kaj name misliš? :)[/quote]

Še kako zgodnja sem bila danes :-/

Hehehe si posrečen res 😉

Saj veš petek je. Se pozna tud na razpoloženju sploh če vso noč ena tako intenzivno misli name 🙂

Meni sta pa oba entipa podobna. Prostaška, samska, zagrenjena, nesramna, vzvišena. In oba sovražno nastrojena do žensk, ker sta oba samska in ju nobena ne mara. Podobnost je očitna. Samo en je očitno malce bolj izpiljen v izražanju.

Spet ena, ki sem ji očitno nekje stopil na žulj. A si zašpehana depresivna babura? Potem si se našla v mnogih mojih postih. Ja žal, boli ane? Kar naj… 🙂

Vsak kolikor toliko razgledan človek ve, da je depresija resna in huda bolezen. Ljudje, ki se posmehujejo bolezni, se iz tega norce delajo. Pa vemo kakšni so.

Aha, depresija bolezen… Itak. Nikakor se jo ne da dokazat in vsak delomrznež jo lahko simulira, da mu ni treba nič delat. Bolezen ja.. bolana si ti, samo diagnoza je mal drugačna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close