Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tuširam se enkrat na pol leta, kaj pa vi

tuširam se enkrat na pol leta, kaj pa vi

nič ne lažem, ne da se mi, včasih imam tako umazane noge in dolge nohte, da mi štumfe raztrga, itak štumfov ne sezujem niti po en mesec tudi spim v njih, zanimivo sam sebi sploh ne smrdim, mogoče pa drugim, nihče mi še nič ni rekel.

V srednjem veku je bilo tako. Ljudje so se skopali enkrat – dvakrat na leto v potoku. Pa ne samo nižji sloji. Tudi graščinska gospoda ni bila dosti boljša. Tam nekje do sedemnajstega stoletja v palačah sploh stranišč niso poznali. Fini gospod ali gospa, če ga/jo je prijelo na potrebo, se je umaknil/a v kakšno prazno sobo in v kotu opravil/a svoje. Služničad je za njimi pospravila. Tako so zapisali takratni kronisti. Nižji sloji so prebivali v hišah, ki znotraj niso imele ločenih sten. Cela hiša je bila znotraj en sam prostor. Ko se je ata spravil na mamo, je to lahko cela familija gledala. Pa se sploh niso sekirali. Smrdeli so pa ko kuga. Ko ga je tip dal ven, pa babnica fračo na sonce,se je še muham zavrtelo od vonja. Oni so pa bili drug drugega navajeni, da jih ni motilo …

:}}}}}}}}}}}}}}

Jaz sem od enega JNA vojaka slisal, da si dva meseca ni opral nogavic, ker ga je bilo strah, da mu jih bo kdo ukradel. Pa je vsak dan hudo svical. Pocasi so nogavice otrdele in dobile skorjo.

Benti kol pol vode plačaš?? Jaz imam precejšen račun, pa se ne tuširam tolikokrat! ☺☺☺

Lepo da si to fascinantno zgodbo delil s očestvom tu na forumu. 🙂

Možno je, da se marsikateri muhi tudi dandanes zavrti od vonja genitalij 🙂

preseli se na poplavno ogroženo področje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close