Pestro življenje in bogate izkušnje zrelih uporabnikov Mona
To ga sigurno spominja na fitnes. :)[/quote]
Glede na to, da pravi, da je sam bolj izkušen, očitno res govori spet o sebi, saj v naslovu piše, da to velja za izkušene. Nimam pojma, zakaj bi se nekdo s tem hvalil. 🙂
NIkoli ni preveč, a ne:).[/quote]
Odvisno kakšnih. Če eden ni dovolj izzivalen, potem jih rabiš več. 🙂
Samo, ne biti preveč zahtevna, da moški ne bodo obupali, potem boš pa osamljena. :)[/quote]
Imam ogromno energije in je ne šparam. Res marsikdo ne zmore mojega tempa, ampak ne vem od kje ti to, da sem/bom osamljena? Glede izzivov pa moram reči, da je en absolutno premalo.
Če ne bi molčala, bi pa imela več spopadov. :)[/quote]
To zdaj ni logično. Nekaj je govoriti o sebi direktno popolnim neznancem ali se hecati in provocirati večinoma tja v tri krasne:). Zame to ni enako.[/quote]
?!
Kako bi opredelila namen svojih prispevkov na mon — ž/m čveku? Provociranje in nabijanje v tri krasne? Wau! Kakšna carica si! A je lahko moj pes prijatelj od tvojega psa?
To zdaj ni logično. Nekaj je govoriti o sebi direktno popolnim neznancem ali se hecati in provocirati večinoma tja v tri krasne:). Zame to ni enako.[/quote]
?!
Kako bi opredelila namen svojih prispevkov na mon — ž/m čveku? Provociranje in nabijanje v tri krasne? Wau! Kakšna carica si! A je lahko moj pes prijatelj od tvojega psa?[/quote]
Nimam psa.
Forum je zaprt za komentiranje.