Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj me moj dec tako gleda?

Zakaj me moj dec tako gleda?

Ze parkrat sem opazila, da se od strani nasloni na steno, roke prekriza, sloni na eni nogi, drugo ima prekrizano ces tako da se samo s prsti dotika tal. Ko mu recem, kaj gkedas, se samo nasmeje pa gre stran.
Kaj naj bi to pomenilo?! Takrat imam obcutek kot da me opazuje in ocenjuje kaj pocnem.

gleda ali se te splača dati v remont ali pa zaliti kot jedrsko elektrano

je treba dobro oceniti kaj je ceneje

Razmišlja kaj je bilo tisto, kar je pretehtalo, da je danes s tabo.

Ti pa prav veš, kaj on takrat razmišlja? Si mogoče opremljena z moško intuicijo, da veš? Kaj se zmeraj glupe babe javljate, da razglabljate o moških skrivnostih? Pojma nimate o moških in nikoli ga ne boste imele, ker ste budale, ki mislite, da vse veste. No, če vse veste, potem pa iščite same rešitve za probleme in nas čisto nič ne rabite.

Ti pa prav veš, kaj on takrat razmišlja? Si mogoče opremljena z moško intuicijo, da veš? Kaj se zmeraj glupe babe javljate, da razglabljate o moških skrivnostih? Pojma nimate o moških in nikoli ga ne boste imele, ker ste budale, ki mislite, da vse veste. No, če vse veste, potem pa iščite same rešitve za probleme in nas čisto nič ne rabite.[/quote]

Postavljeno je bilo vprašanje, ponudila sem svojo različico, ki izhaja iz moje domišljije. Pa ne, da res misliš, kako gledam v stekleno kuglo?:))) Lahko bi napisala cel spis okoli tega, ampak kaj si je moški domišljal v tistem trenutku, ve le on. Mi tukaj zgolj ugibamo. Ej, ampak nekaj pa sigurno vem…spet si v depro padu:)).

Ti pa prav veš, kaj on takrat razmišlja? Si mogoče opremljena z moško intuicijo, da veš? Kaj se zmeraj glupe babe javljate, da razglabljate o moških skrivnostih? Pojma nimate o moških in nikoli ga ne boste imele, ker ste budale, ki mislite, da vse veste. No, če vse veste, potem pa iščite same rešitve za probleme in nas čisto nič ne rabite.[/quote]

Postavljeno je bilo vprašanje, ponudila sem svojo različico, ki izhaja iz moje domišljije. Pa ne, da res misliš, kako gledam v stekleno kuglo?:))) Lahko bi napisala cel spis okoli tega, ampak kaj si je moški domišljal v tistem trenutku, ve le on. Mi tukaj zgolj ugibamo. Ej, ampak nekaj pa sigurno vem…spet si v depro padu:)).[/quote]

Dušo, ti že počasi malo preveč izhajaš iz domišljije. Poletje je, daj kakšen teden zamenjaj svoje rešitve za probleme za morski zrak in šum borovcev. Saj boš potem lahko spet ugibala in sigurno vedla in pisala in pisala in pisala… Cele spise okoli tega! Pojdi ti tja samo ugibat, tukaj bomo pa mi medtem izoblikovali novo realnost!

Postavljeno je bilo vprašanje, ponudila sem svojo različico, ki izhaja iz moje domišljije. Pa ne, da res misliš, kako gledam v stekleno kuglo?:))) Lahko bi napisala cel spis okoli tega, ampak kaj si je moški domišljal v tistem trenutku, ve le on. Mi tukaj zgolj ugibamo. Ej, ampak nekaj pa sigurno vem…spet si v depro padu:)).[/quote]

Dušo, ti že počasi malo preveč izhajaš iz domišljije. Poletje je, daj kakšen teden zamenjaj svoje rešitve za probleme za morski zrak in šum borovcev. Saj boš potem lahko spet ugibala in sigurno vedla in pisala in pisala in pisala… Cele spise okoli tega! Pojdi ti tja samo ugibat, tukaj bomo pa mi medtem izoblikovali novo realnost![/quote]

Imam še smisel za domišljijo, ti si že preveč apatičen. Alkohol ubije še tisti ščepec dobrega v človeku. Spet preveč skrbiš zame. Saj bom šla, za dlje časa in takrat se ti bo kolcalo po meni. Meni je pa vseeno, na kateri klopci boš obležal.

Dušo, ti že počasi malo preveč izhajaš iz domišljije. Poletje je, daj kakšen teden zamenjaj svoje rešitve za probleme za morski zrak in šum borovcev. Saj boš potem lahko spet ugibala in sigurno vedla in pisala in pisala in pisala… Cele spise okoli tega! Pojdi ti tja samo ugibat, tukaj bomo pa mi medtem izoblikovali novo realnost![/quote]

Imam še smisel za domišljijo, ti si že preveč apatičen. Alkohol ubije še tisti ščepec dobrega v človeku. Spet preveč skrbiš zame. Saj bom šla, za dlje časa in takrat se ti bo kolcalo po meni. Meni je pa vseeno, na kateri klopci boš obležal.[/quote]

Da, da, kolcalo, kolcalo… Vrnila se boš ti nazaj v izvir kolcanja…Cela zmagovalka, ker bo dva tedna vohala malo bolj oddaljen moški znoj. Goldfisheva, če ti bo ratalo, da greš preko svojih meja in te tam kakšen domorodec pofuka, vsaka ti čast! Takoj bom vedel, če boš običajno zoprna ali eksotično pofukana domov prišla. To moški po intuiciji začutimo. Jaz ti upam na najboljše.

Marihuanca, sekaš ga mimo. Okoli mene si ustvaril za celo potovalko domišljije. Naj ti vržem nekaj pravih kosti, da ne boš segal preveč daleč. Meni ne manjka sexa, ni mi treba iti v dalje dežele, da bi ga poiskala in se ga naužila. Morda je zate še upanje, če mama seže v mošnjiček in boš lahko videl morje od blizu. Kaj več težko, ker nihče ne mara sapa od alkohola.
Morda se vrnem na forum, morda ne. Sploh se ne ukvarjam s to mislijo, ki tebe žuli. Delam kot mi paše tisti moment. In če mi bo sedlo, ti bom spet dala kak dobrohotni nasvet. Zdaj se pa posveti še komu drugemu, jst ne rabim tvoje pozornosti.

Vem, Goldfish, vem… Ti imaš morje ,seks, mamo, frende, palme, pesek, minska polja, mudžahedine, alkoholne sape… Vse imaš ti v kufru, ki ga boš odprla nekje, kjer bo v novi koncentraciji spet ven prišlo. Boli mene kurac, kaj bo tam ven prišlo, ti mene pozabila ne boš nikol! Enega LUUUUBČKAAAAA! Če misliš, da boš klobasala svoje brezposelne finte… Ja, lahko jih boš. Jaz bom pa tudi svoje.

Vem, Goldfish, vem… Ti imaš morje ,seks, mamo, frende, palme, pesek, minska polja, mudžahedine, alkoholne sape… Vse imaš ti v kufru, ki ga boš odprla nekje, kjer bo v novi koncentraciji spet ven prišlo. Boli mene kurac, kaj bo tam ven prišlo, ti mene pozabila ne boš nikol! Enega LUUUUBČKAAAAA! Če misliš, da boš klobasala svoje brezposelne finte… Ja, lahko jih boš. Jaz bom pa tudi svoje.[/quote]

Si mičkeno fouš?:))) Ne nooo. Tako si navdušen nad svojim lenuhaškim stilom lajfa, da ne vem kaj se zdaj ven mečeš. Če ničesar ne ustvarjaš, tudi ne moreš žeti. Tebe res boli k…, ampak dobesedno od rokometa:)).

Potem pa te naj v rit sune.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close