Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje in moški

Fantje in moški

Fantje, moški..kako se počutite, ko so drugi nagi moški poleg vas…recimo pod tušom, v savni , nudistični plaži.

Vam je prijetno, neprijetno, se skrivate…vas vzburja?

Hvala za odgovore!

Sam si z kakšnimi 20 fanti delim slačilnico in tuš že kakšnih 5-7 let. Sprva ko sem bil še mlajši sem imel nekaj treme in mi je bilo naprijetno, a se tega hitro navadiš. Sedaj se s tem srečujem vsak dan in mi je to postala neka rutina, ubistvu sploh ne opazim, da si tuš delim še z 20 drugimi fanti, pač opravim svoje delo in je to to.

Jaz bi priporočal vsakemu obisk nudističnega kampa za kake tri tedne. Ko se navadiš na gola telesa okoli sebe, si pomirjen. Nek drugačen, bolj human pogled na ljudi okoli sebe dobiš. Na ljudi, ki izstopajo iz nagovarjanih estetskih meril teles (taki smo v bistvu skoraj vsi), gledaš bolj spoštljivo, kot recimo tip pa na lepotice tudi manj obremenjeno in bolj sproščeno. Opazil sem, ko so ljudje goli drug pred drugim, so nekako tudi bolj prijazni med seboj. Priporočam to izkušnjo.

Če je temu tako, bi morali uvest pravilo na MONu, da lahko sodeluješ samo gol… potem bi bili tukaj bolj prijazni med sabo

Eni bi lahko tudi lastno kožo slekli pa ne vem če bi kaj nucalo…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eni bi lahko tudi lastno kožo slekli pa ne vem če bi kaj nucalo…. :)))[/quote]
Za probat je 🙂

A to bi veljalo za moški del? Bojim se, da bi potem še tiste redke, ki sodelujemo tukaj gor … pobegnile :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A to bi veljalo za moški del? Bojim se, da bi potem še tiste redke, ki sodelujemo tukaj gor … pobegnile :)))[/quote]
Ne, če je vojna je vojna za vse. 🙂

A to bi veljalo za moški del? Bojim se, da bi potem še tiste redke, ki sodelujemo tukaj gor … pobegnile :)))[/quote]

Kaj pa vem Margot, če bi res pobegnile. Bolj bi gledale, če je dol spodaj res tako veliko, kot nekateri to trdijo :-)))

Kaj pa vem Margot, če bi res pobegnile. Bolj bi gledale, če je dol spodaj res tako veliko, kot nekateri to trdijo :-)))[/quote]
Ve MONovke, k ste bolj majhnih navajene (če že) bi mogoče res pobegnile 🙂

Margot ne bi nobena nudl plaža pripomogla k prijaznosti. Je preveč žleht. Z njo v zakonu preživiš mogoče prvih nekaj uvodnih tednov, potem pa pristaneš v statistiki izginulih in te noben bog več nikoli ne najde.

Margot je resnici zelo prijazno bitjece.
Moj dragi pa po vseh teh letih še ni med “izginulimi”, prav nasprotno, še posebej rad je v moji bližini.

Imaš pa res smolo – nimaš čisto nič intuicije.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pa vem Margot, če bi res pobegnile. Bolj bi gledale, če je dol spodaj res tako veliko, kot nekateri to trdijo :-)))[/quote]
Ve MONovke, k ste bolj majhnih navajene (če že) bi mogoče res pobegnile :)[/quote]
Ne vem, po čem ti sedaj sklepaš, da smo majhnih vajene?

Ve MONovke, k ste bolj majhnih navajene (če že) bi mogoče res pobegnile :)[/quote]
Ne vem, po čem ti sedaj sklepaš, da smo majhnih vajene?[/quote]
Ja če ve lahko sklepate, da bi pobegnile, mar imam jaz pravico tud kaj sklepat?
Ali tudi tukaj velja tisti rek:
I have a pussy so I make rules 🙂

Ne vem, po čem ti sedaj sklepaš, da smo majhnih vajene?[/quote]
I have a pussy so I make rules :)[/quote]

Ne kompliciraj, kjer ni potrebe!

I have a pussy so I make rules :)[/quote]

Ne kompliciraj, kjer ni potrebe![/quote]
Kdo se oglaša 🙂

Ne kompliciraj, kjer ni potrebe![/quote]
Kdo se oglaša :)[/quote]

Kaj? Kar je res…..

Če se nekateri tako hvalijo (so se hvalili) kako so obdarjeni, bi mi preverile, če je res 😉

Kdo se oglaša :)[/quote]

Kaj? Kar je res…..

Če se nekateri tako hvalijo (so se hvalili) kako so obdarjeni, bi mi preverile, če je res ;-)[/quote]
Ja no saj res, na besedo se pa res ni več za zanest. Treba je prevert. Ti vedno preveriš? 🙂

Kaj? Kar je res…..

Če se nekateri tako hvalijo (so se hvalili) kako so obdarjeni, bi mi preverile, če je res ;-)[/quote]
Ja no saj res, na besedo se pa res ni več za zanest. Treba je prevert. Ti vedno preveriš? :)[/quote]

Našto to ja tebi sličim?

Ja no saj res, na besedo se pa res ni več za zanest. Treba je prevert. Ti vedno preveriš? :)[/quote]

Našto to ja tebi sličim?[/quote]
Da ne preveriš… na to mi ličiš 🙂

Našto to ja tebi sličim?[/quote]
Da ne preveriš… na to mi ličiš :)[/quote]

Heh kdaj je pa lepo, če nekaj ostane nepreverjeno in ti domišljijo buri!

Da ne preveriš… na to mi ličiš :)[/quote]

Heh kdaj je pa lepo, če nekaj ostane nepreverjeno in ti domišljijo buri![/quote]
Ajaaaaa rajc na dolgi rok… zanimivo

Heh kdaj je pa lepo, če nekaj ostane nepreverjeno in ti domišljijo buri![/quote]
Ajaaaaa rajc na dolgi rok… zanimivo[/quote]
Iskrena pa stara in zavaljena ko jo noben tip ne povoha

Kaj ni to super?

Kaj ni to super?[/quote]
Itak da je… dlje ko traja boljše je … sam je treba met kar filling za dolžino, da spet ne traja predolgo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close