Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Goldfisheva na blazinah konjaka

Goldfisheva na blazinah konjaka

Najina ljubezen v nezgodnem zavarovanju
najina priložnost med odmori tujih malic
najino prizanesljivo sovraštvo
najina omejena naklonjenost…

Morja so globoka v sovraštvu
vesolja mokra od strasti
beseda zapečatena v usodi
krvav papir dokaza na sodišču

Volkovi tulijo v polno luno
ustje orožja nežno gladiš
še bo čas za ljubosumje
še bo čas za nov poraz…

Je to tvoj zadnji stadij?

Goldfisheva, ti si moja duša dvojčica. To je samo prednost, da se bojiš ljudi. Lahko se bova neomejeno predajala spletnemu razmerju. Samo ne se preveč zaljubit vame, ker jaz moram vseeno vzdrževat službeni imidž zafukanega tipa. Pa nisem jaz spet toliko zajeban. Če je v mojem življenju prostora za tri ženske, se boš tudi ti četrta lahko nekam vmes zrinila. U mome srcu ima mesta za sve životinje…

Vešda:))).

Presenetil si me s kapitulacijo, namero o podreditvi, približevanju povprečnosti, usahnitvijo borbenosti za egoističen prostor pod soncem…Skratka, eskaliraš samemu sebi:)). Ne noo, ker ti ne paše:))).

Ti je všeč moja nova verzija? Kar malo očarana…Samo moški smo težke kurbe. Ni nam treba vsega verjeti. Ampak jaz nisem takšen kot vsi drugi. Zaupanja sem vreden.

Fasciniraš lahko ljudi, ki si jih podjarmiš:)). Mene ne moreš. Zaupanje je rezultat pričakovanja. Začni pri graditvi samozaupanja, da boš sposoben sprejemati tudi posledice svojih dejanj:). Ker po temle nočnem konjaku te bo še orng bolela glava:))).

A, ja, najino ljubezensko razmerje bo strogo platonično. Okoli tega si morava biti pa kar na jasnem. Kakega seksa se jaz res ne bi šel. Kaj je treba vedno neko telesnost v ljubezen vnašat? Midva se bova še naprej rada imela preko spleta in to bo to. Mami ne bom nič povedal, da imam novo punco, ker bo potem radovedna in težila z vprašanji… Midva bova kar takole kot sva zdaj. Bo čisto v redu.

Utrujena, navelicana v novem pričakovanju.

Kako si lahko hkrati naveličan in v novem pričakovanju? Bučke:).

hehe:))))

LoL no, tu se neki hard to get dela, v živo bi ga pa prvemu povlekla, ki bi prikorakal mimo.

Zakaj tako nedoločeno izražanje? (bi ga pa)
Bolje je (ga pa prvemu…)

Bolje je (ga pa prvemu…)[/quote]

ne podcenjujta je … ona si ga izmisli, potegne iz domišljije, da se lahko hvali kako dobra je ☺

Bolje je (ga pa prvemu…)[/quote]

ne podcenjujta je … ona si ga izmisli, potegne iz domišljije, da se lahko hvali kako dobra je ☺[/quote]
imaginary friend oz imaginary dick woman

Držim pesti za novo MON romanco.

https://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Wtf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close