kaj pa zdaj
Nek moški mi je všeč in mislim da sem tudi jst njemu samo je najbrž malo sramežljiv…nazadnje ko sva se srečala se me je namerno dotaknil po roki in me rahlo pobožal…sva sodelavca in se vidiva le priložnosto govoriva, se spogledujeva zanima me ali je to da se me je dotaknil nek znak in lahko storim korak naprej?
“…zanima me ali je to da se me je dotaknil nek znak in lahko storim korak naprej?”
Brez veze. Če pristaneta skupaj, ti bo šel čez pol leta že na živce, ker je premalo odločen v primerih, ko se tebi zdi, da bi moral strastno nastopiti, ker ni dovolj ambiciozen v projektih, ki mu jih ti izbereš, ker kaže premalo interesa za poroko, otroke, kredite za bajto, skakanje po gradbišču po šihtu in iskanje mojstrov, ker ne kaže zanimanja za hobije, ki bi po tvojem mnenju zanj primerni, ker ne drži pravilno jedilnega pribora, ker nosi gate napačne barve… Veš koliko jeze in razočaranj si prihraniš, če ostaneš samska?
Če je takšna zatežena in zakompleksana ženska, kot jo opisuješ v svojem primeru, potem je res bolje, če ostane samska. 🙂
Sicer pa nek odnos ni samo vir problemov. Kakor za koga.[/quote]
Kadar odnos ni vir problemov, je pa jarem prilagajanja babjim kapricam. Če je v kakšnem odnosu z babo stalno prepir, to ponavadi pomeni, da ima dec še dovolj jajc, da si ne pusti komandirat in vseeno premalo pameti, da bi jo pustil in šel po svoje. Heteroseksualna razmerja brez problemov ne obstajajo. Če vidiš navzven idilo, je to zato, ker ženska v familiji nosi hlače, lole se pa ne upa oglasit. Razen, če se ga kaj ne vpraša. In tudi takrat ne sme odgovorit po svoji vesti, ampak tako, kot njegova “draga” pričakuje. Tudi jaz imam v soseski familije, urejene za javnost, za domačimi štirimi zidovi pa včasih tako dretje, da se ven sliši. In v glavnem se samo ženski glas tako sliši. Tudi otroke je kdaj slišat, da nazaj mamam jezikajo, samo fotrov nikoli. Fotri se pred točo besed svojih žena skrijejo v svoje copatke. Ženska ni nikoli zadovoljna v razmerju z moškim. Dokler je tip še samosvoj, ji gre na živce, ker ne uboga, ko postane zdresirani seronja, ji spet ni všeč, ker ni možat. Seveda bodo monovke tukaj spet klobasale, kako imajo pa one srečen in enakovreden odnos s partnerji. Ampak tako tudi moje sosede lažejo.
To je le pogled na odnos skozi oči egoista oziroma človeka, ki se mu prilagajanje ljubljeni osebi zdi izpod časti. 😉
To je le pogled na odnos skozi oči egoista oziroma človeka, ki se mu prilagajanje ljubljeni osebi zdi izpod časti. ;)[/quote]
Hahahaha, tebi ziher baba stoji za hrbtom in čez rame gleda v ekran, ko pišeš.[/quote]
Kaj za hrbtom, vsako sporočilo, ki ga napišem sem, pošljem prej njej na sms, da mi ga odobri ali pa zavrne. :))
Kaj za hrbtom, vsako sporočilo, ki ga napišem sem, pošljem prej njej na sms, da mi ga odobri ali pa zavrne. :))[/quote]
Po moje to ni ravno daleč od resnice.[/quote]
Lahko bi se kaj naučil iz tega, če si dovolj pameten. 🙂
Zato, ker večina žensk na dolgi rok ni sposobna sama funckionirat, ne glede na to, kaj trdijo. Rabijo nekoga, ene bolj iz čustvenih vzgibov, ene iz ekonomskih, ene vse po malem. Poleg tega si večinoma želijo otroke, to pa je brez moškega težje izvedljivo.[/quote]
Potem pa je problem v ženski, če ni nikoli zadovoljna. Pa naj bo sama ali v vezi z moškim.
In če gre v vezo le zaradi nekih koristi ali zato, ker se čuti prisiljena, potem bo takšen odnos res pravi pekel, ženska pa kot zmaj. 🙂
Saj ji bo odnos le v breme, ker v odnosu ne more občutiti ljubezni in odnosa doživljati kot svobodno izbiro.
Po moje to ni ravno daleč od resnice.[/quote]
Lahko bi se kaj naučil iz tega, če si dovolj pameten. :)[/quote]
O, ne, ne bi, hvala. Ne bi se poglabljal v filozofijo nujnosti služenja babji nestanovitnosti, muham in kapricam. Pa iskal utemeljitve za partnerstvo z babo in seks z njo v nekakšnih naravnih potrebah. Moraš pa res imeti intelektualni potencial, da najdeš toliko izgovorov za svojo podrejenost babi. Ne zajebavam se. Glup podložnik ne zna filozofirat o prednostih svoje podrejenosti. Je treba imeti določene mentalne kapacitete in kar zalogo duhovne kondicije za tako zlorabo misli. Je po svoje zanimivo, ampak se tega vseeno ne grem…
Škoda, ker jaz pa se. Sem mislil, da si se ti tudi, pa vidim, da sem se zmotil. :))
Škoda, ker jaz pa se. Sem mislil, da si se ti tudi, pa vidim, da sem se zmotil. :))[/quote]
A potem si ti v resnici tudi brez babe v mama hotelu?[/quote]
Ne ne, kje si pa to prebral? Jaz živim skupaj s svojo princesko v lastnem dvorcu. 🙂
A potem si ti v resnici tudi brez babe v mama hotelu?[/quote]
Ne ne, kje si pa to prebral? Jaz živim skupaj s svojo princesko v lastnem dvorcu. :)[/quote]
Aha, živiš torej v domišljiji. Saj jaz se tudi poslužujem fantazij, kadar mi vse dokurči. Takih, kot sva midva, je veliko. Skoraj vsi. Razen revežev, ki niti domišljije ne premorejo. Ti so pa res ubogi…
Forum je zaprt za komentiranje.