zakaj samo simfate moske
Prav presenecena sem kako negativen je odnos do moskih. Češ da vsi varajo, pa nič doma ne delajo … Jaz poznam kar nekaj super fantov in odličnih vez. Skupaj so več kot 10 let, se skupaj zabavajo hodijo na izlete, koncerte Skratka imajo se fajn. Res ne vem zakaj vidite vse tako črno. Moški gredo sami jadrat, pa smučat, zenske gredo same na potovanje. Pa nobeden nikomur zaradi tega ne tezi. Zaradi ene slabe izkušnje s tipom še niso vsi slabi.
reči kar hočeš, ampak dobri in simpatični moški in ženske so ogrožena vrsta 🙂 saj ne šimfajo vse punce, sam če ima punca tako nesrečo, da naleti npr. na 4 zaporedne osle v najbolj občutljivih letih (ko je še zelo mlada), pač v večini postane prestrašena in zagrenjena in si ne upa niti pomislit na novo zvezo, ker so “vsi moški prasci”.
saj, če nisi opazila, tudi moški šimfajo čez ženske, celo čez tiste, ki jim res nič nočejo(mo) 😉
Nesreča nima prav nič opraviti s tem. Če je naletela na 4 osle in še to kar 4krat zapored, potem to lahko pomeni samo eno – všeč so ji osli.[/quote]
Ali pa je on oslica pa se previsoko nosi 🙂
To bo prej po moje…..
Pri ženskah mi je ravno to najbolj smešno, koliko slabih stvari imate povedat čez bivše. Verjetno se še zavedate ne, da s takšnimi izjavami istočasno tudi sebe tlačite v drek. Takšne tipe ste si izbirale, ker so vam bili všeč. Če bi bil tip res tak smrad nesposoben sploh bile ne bi z njim. Razumem, da se ljudje z leti spreminjamo, ampak v take hude ekstreme pa tud ni treba it 😉
To sploh ni bitno, saj ne vpliva nate osebno, kakšni moški so, če nisi s takšnim, razen če….
…razen če je ženska SAMSKA 😉 in zelo nezadovoljna z moškimi, ker ni “pravega” od nikoder, čeprav je ona “super”. 😀 Žal je najtežje v sebi najti napake, veliko lažje pa je pisanje o “slabih” moških na forumu. 😀
matkic, totalno zgrešeno. najbolj hvaležna “stranka” za moške tepce so VEDNO ženske, ki se prenizko nosijo, imajo nizko samozavest in si v resnici mislijo, da kaj boljšega ne zaslužijo, zato pa tudi vstrajajo. (zdravo) samozavestna ženska, ki sama sebe spoštuje, se bo tepca po hitrem postopku znebila – če ga ima rada ali pa ne
že res, ampak mogoče pa šele po mesecu ali dveh, treh… pogruntaš, da je recimo pijanec (ker se je uspel par tednov malo zadrževat). vsaka normalna ga itak v tistem momentu načevlja, ampak “srečanje” je pa dovolj za eno slabo izkušnjo. odvisniki so sploh problematični, ker so lahko super fajn ljudje, tudi karakterno in vse, in ni opazit, da so odvisniki… še nisem imela “sreče” naletet na zadrogiranca, na pjančka sem pa enkrat že. trezen verjetno en najbolj v redu moških, kar jih poznam, ampak kaj qrc to pomaga, če je bolj malo trezen…
je pa res, da se mora punca fejst zamislit nad sabo, če je takih tipov več. ok, mogoče je 4 že res velika številka
že res, ampak mogoče pa šele po mesecu ali dveh, treh… pogruntaš, da je recimo pijanec (ker se je uspel par tednov malo zadrževat). vsaka normalna ga itak v tistem momentu načevlja, ampak “srečanje” je pa dovolj za eno slabo izkušnjo. odvisniki so sploh problematični, ker so lahko super fajn ljudje, tudi karakterno in vse, in ni opazit, da so odvisniki… še nisem imela “sreče” naletet na zadrogiranca, na pjančka sem pa enkrat že. trezen verjetno en najbolj v redu moških, kar jih poznam, ampak kaj qrc to pomaga, če je bolj malo trezen…
je pa res, da se mora punca fejst zamislit nad sabo, če je takih tipov več. ok, mogoče je 4 že res velika številka[/quote]
se nima več kaj za zamislit … je pač takšna kategorija ☺
Dacia pač ni mercedes, pa če ji daš Akrapovičev auspuh gor in ferarijev volan ☺
Meni je bila stopnja razočaranja nad moškimi do prihoda na ta forum precej neznana (tako kot sem šele tu izvedela, da se obeta moška emancipacija) – ko se pogovarjam s prijateljicami, med njimi nekako ni nobene, ki bi trdila, da so vsi moški prasci ali verjela v ostale stereotipe, ki jih omenjaš. V nekih širših krogih, katerih osnova je bolj small talk, sem pa že doživela, da je katera verjela v te stereotipe. Moje mnenje je, da se ti lekcije v življenju ponavljajo toliko časa, dokler jih ne dojameš in upoštevaš. In da vzorce lahko tudi spreminjaš, popravljaš, nadomeščaš. In to sem tudi povedala, zdaj pa, če je kakšna dojela, je, če ni, jebiga.
Da bi moške šimfala samo zato, ker so moški, ne, če človek govori bedarije, pa negiram toliko časa, kot se mi da, ne glede na spol. No, tu se kar pogosto sploh ne oglasim, ker je prevečkrat nivo debate enostavno porazen, tako da se mi že v štartu ne da… 🙂
Šimfajo ponavadi tiste ženske, ki so razočarane nad zvezo z moškim, s katerim pristanejo, namesto da bi ga izbrale. Napisano je zelo poenostavljeno, ampak ne da se mi povzemati osnov krščanske vzgoje, hendlanja miselnih vzorcev, psihologije oglaševanja, itd.
Jaz sem še danes vesela, da sem si za tipe izbrala točno t(ak)e, kot sem si, tako da o njih nimam kaj preveč slabega za povedat. Tudi sama sem se večkrat čudila ženskam (okej, večinoma so bile takrat še punce), ki so šle s tipom narazen, potem pa tulile, kakšen kreten je…
Jaz sem še danes vesela, da sem si za tipe izbrala točno t(ak)e, kot sem si, tako da o njih nimam kaj preveč slabega za povedat. Tudi sama sem se večkrat čudila ženskam (okej, večinoma so bile takrat še punce), ki so šle s tipom narazen, potem pa tulile, kakšen kreten je…[/quote]
Jst o svoji bivši nimam nič slabega za povedat. Ok, je nrdila neki ful grdga, ampak overall, ko pogledam celo sliko, ji pa čist nč ne manjka. Nisem kar tako dve leti vstrajal z njo…
Dokler se ženske javno pritožujejo nad moškimi, je očitno še nekaj upanja za moški rod. Babje jamranje samo pomeni, da dedci še niso do kraja poneumljeni in podložni njihovim neskončnim zahtevam. Pomeni, da si nekateri še upajo biti samosvoji in ne stalno klečeplazni in slinavi za nekaj malega babje pozornosti. Sicer je pa pri ženskah tako, da vedno nekaj izvrtajo, da se lahko pritožujejo. Lahko si človek stotih vrlin, pa bo babetina našla primanjkljaj stoprve in začela to “pomanjkljivost” napihovati čez vse mere, da bodo vse druge kvalitete zbledele. Ne splača se truditi, da bi ugajal ženski. Ko se zacopajo, v še takem prascu vidijo angela, ko jih tista čustvena zaslepljenost mine, pa začnejo tečnarit za vsako malenkost. Dec s samospoštovanjem ji takrat pokaže vrata.
No ja, če par žensk šimfa čez moške tukaj gor od tega je ena stara šemasta stvar druga pa prestrašeno dete, to ne velja za celo žensko MŽČ populacijo.[/quote]
Leta brez moškega pustijo posledice v razpoloženju žensk. 100%, ne smeš zameriti tega Skeli. 😀 haha
No ja, če par žensk šimfa čez moške tukaj gor od tega je ena stara šemasta stvar druga pa prestrašeno dete, to ne velja za celo žensko MŽČ populacijo.[/quote]
Leta brez moškega pustijo posledice v razpoloženju žensk. 100%, ne smeš zameriti tega Skeli. 😀 haha[/quote]
Nova kost za feministke. Brez moškega ste pogubljene in obsojene na propad.
Nova kost za feministke. Brez moškega ste pogubljene in obsojene na propad.[/quote]
Kako pa je kaj z moškimi/samci, ki so brez ženske? :)[/quote]
Tem dela pogosto družbo steklenica, samskim ženskam pa nihanje v razpoloženju in “črni dnevi”, ko se jezne na vse. 🙂
aja, potem pa samskost na ženske sploh ne vpliva. itak pravite, da imajo vse babe pms in hormonske probleme z nihanjem razpoloženja kr naprej :o)[/quote]
Samskost kot takšna ne, dolgotrajna odsotnost moške nežne, mehke moške roke in “zaprtost” ženske.
Ti ne nihaš v razpoloženju, te že kak pocarta…, je pa eno par takšnih, kjer je to opazno, ne samo na forumu.
Forum je zaprt za komentiranje.