Zakaj so ljudje danes tako zaprti,naveličani,nezainteresirani??
To mi sploh ni jasno. Družim se s parimi kolegi, ki že od konca srednje šole sploh niso za nič zainteresirani in se sploh nočejo družit zmeraj najdejo kako izgovor če pa se že družimo pa gremo enkrat na teden na kavo in to je to…stari smo pa vsi 20-22.
Vse bolje se mi zdi, da smo se v srednji šoli družili samo zato, ker smo bili pač sošolci.
Zmeraj sem jaz tisti, ki daje pobudo za vse samo nikoli ni za nič interesa raje so doma in igrajo fifo pa grejo na šiht pa še to vrjetno ker morajo.
Probal sem tudi spoznavat nove ljudi in noben ni zainteresiran za kakšne zanimive stavri…nevem ali pa jaz folku preveč vsiljujem stvari.
A je sploh kdo kje, ki bi želel kdaj pa kdaj it v hribe, fitness, žurke, kakšen trip za vikend recimo London,Pariz,Lizbona ali pa kam po sloveniji pač samo, da se ne sedi doma. Pride vikend in dobesedno nobenega nimam, da bi kam šel…kolegi se obnašajo kot, da so stari 50 let ne pa 20-22…prav bedno je.
Ima kdo kakšen predlog kaj naj naredim…oz še boljše je kdo za kakšno od zgoraj naštetih stvari?
Sem samo je boljše če je še kdo zraven (pač sem družabno bitje). Saj veš kaj pravijo “the more the merrier”.[/quote]
Saj tam spoznaš…. meni če je grem sam v gostilno, še vedno sem nekoga tam našo, da sva se kaj pomenla…. pol že nisi tak socialn za navezovanje stikov… al pa hodiš v kakih luzer bar 🙂
V tujini pa itak je polno folka pa spoznaš
Ti ni nadležno venomer nekaj vsiljevati ljudem, ki so raje sami?
Ljudje niso dolžni spremeniti svojega načina življenja, da ti ne boš sam. Če je nekdo raje sam in igra fifo, mu to že ustreza tako. idi sam na aktivnosti, ki te zanimajo in si poišči nove kolege, s katerimi boste usklajeni glede preferenc prostega časa.
Po svoje imaš prav ampak te, ki jih ti najdeš so pač tko za usput jaz bolj iščem prijatelje na katere se da računat ko pride vikend (se razume, da ne vsak vikend…saj razumem, da ima vsak svoj life), da se pač družimo ustvarimo skupaj nepozabne spomine, da se mamo pač dobro…ne pa, da v najboljših letih, ko bi si morali nabirat izkušnje z vseh področjih sedimo doma.
Po svoje imaš prav ampak te, ki jih ti najdeš so pač tko za usput jaz bolj iščem prijatelje na katere se da računat ko pride vikend (se razume, da ne vsak vikend…saj razumem, da ima vsak svoj life), da se pač družimo ustvarimo skupaj nepozabne spomine, da se mamo pač dobro…ne pa, da v najboljših letih, ko bi si morali nabirat izkušnje z vseh področjih sedimo doma.[/quote]
Saj tudi sedenje doma je nabiranje izkušenj… pač na drugačne načine….. poznam enega ki se je skozi igranje igric naučil bolše govorit angleško in več besed kot večina v šolah…..
Torej govoriš pač na pamet 😉
Nepozabni spomini se dajo ustvarjat marsikje ne samo odzunaj…. Samo eni tega niste sposobni razumet….
pač pojdi sam in spoznal boš prijatelje… če jih ne boš, je nekaj narobe s tabo, ne z drugimi 🙂
Facebook je marsikaj zajebal, res je. Samo še več ovc tava po svetu.
Zadnjič bil blizu neke avtobusne postaje. Opazim tri srednješolke se pogovarjat medsabo. Vse imele iste superge, bele z neko rdečo črto. Grem malo naprej, vidim spet eno podobno oblečeno, pa še eno, pa potem še eno. Faking proizvodnja ovc pi*da.
evoo ti rešitev 🙂 v gostilno pejd, tam je vedno fejst družba, pjančkov za zabijanje časa in denarja nikol ne zmanjka :))))
če bi pa rad družbo za kvalitetno preživljenje prostega časa, je pa malo drugače… :)) večina je verjetno res malo zgubljena in samo visijo na netu in nabijajo igrice, imajo 500 frendov na fb-ju in jamrajo, da so osamljeni. pr meni je blo enako, in ko sem imela zadosti, sem vsakič spokala, dvignila rit in šla sama. no, z leti se tud tega naveličaš in ti manjka kvalitetn pogovor, ki zajema še ki več od “kva sm se ga nažru stari ej, pol sm bruhal še 3 dni”. rešitev je, da zamenjaš kolege. meni sicer 20-letniki ne pašejo, ker sem “prestara” 😀 ampak ti svetujem, da si začneš iskat nove aktivnosti in tu ti net delansko lahko pomaga, npr. s forumi. no, NE S TEM forumom, tu so bolj težki nakladači, ki “bi”, pa “se jim zdi”, “kaj pa če”, mogoče”… 😀 pojdi na tekaški forum, imaš tudi kolesarskih cel kup, pa stran, kjer se dobivajo tisti, ki rolajo, alpinistični tečaj, potapljači, itd. pridruži se aktivnostim, potem pa kar samo teče in se naprej meniš.
No meni je sodelavka oni dan razlagala, da je bila z družbo na večerji v kitajski restavraciji, pa gre mimo po ulici en tip, se pri oknu ustavi, gleda noter in pride noter, in jim reče, vidim, da imate stol frei, e vam mogoče lahko pridružim?, hm družba ga je čudno gledala in ena je rekla, ne stol je zaseden, čakamo še nekoga, … tip se usede za prosto mizo, poje večerjo in gre k družbi in reče, ja vidim, da je stol še vedno prost, hvala, ker ste me sprejeli v družbo, lep večer še naprej in so poslovi…
no meni se je zdelo zelo simpatično, da se je tip opogumil, tako izpostavil in se želel na tak način družit, ampak družba ga je skenslala.
po moje ti mora pa manjkat kolešček, da se hočes vključevat v zaprto družbo… ponavadi, če greš s kolegi na večerjo (?!?) je to zaprta družba ljudi, ki se poznajo, imajo svoje fore, itd. ne moreš uletet kot padalec, halo… drugače je, če se pridružiš nekim aktivnostim (recimo fizičnim), se spoznaš in greš POTEM na večerjo skup…
Forum je zaprt za komentiranje.