Ta forum je eno samo nesmiselno prepucavanje
Vedno nadaljujete na isto vižo. 17-letnik vpraša, kako naj punco dobi; samske 30+ letnice odgovarjajo, kakšne moške si želijo in vezani 35+ letniki, ki so nazadnje punco pecali, ko je bil Kučan še predsednik, pišejo o resnosti..In potem bo ta človek čez čas prebral svojo temo in našel not poste, ki nimajo veze z ničemer..Dajte si včasih vsaj naslovni post prebrati, avtorji tem vam bodo hvaležni, zagotovo..
Mah kle eni stari modeli, ki so vrejtno največje copate pa ene razočarane ženske pametujejo pa dajejo ene nasvete, ki bi edino v pravljici deloval.
Star sem 24 let in točno vem in poznam sceno vem kaj in kako je treba z ženskam delat, da jo zapecaš sem mogu velik trenirat in ko slišim ene bedne nasvete od enih bednih ljudi, ki svetujejo enim že tako zmedenim mladim fantom mi čist zarola v glavi zato, ker jim samo škodo delajo.
Njihovi nasveti niso smiselni in vrjamejo prevč v punce, da so dobre in nedolžne ovčke večina punc je še bolj pokvarjenih od tipov…enkrat ko sem bil s kolegi na pijači so se ene punce zgovarjale o fetiših in ene so imele take fetiše, da si človek samo misli ja ta je pa prfuknjena…samo za namig (incest pa to).
@MS – 13 … pa saj za to na forumih gre … za prepucavanje ☺
no, morda kje dobiš kakšen recept za pohanje buzeronov in kje imajo poceni pizzo brez nadeva
Forum je zaprt za komentiranje.