Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek se je fant ustrašil?

se je fant ustrašil?

Pišem na tem forumu, ker se ni treba registrirati in bo tako hitreje :))

Torej, z enim fantom sva se zelo dobro zaštekala, domenila sva se da se še dobiva sama in da greva nekam skupaj, ampak je večer prej odpovedal z izgovorom, da ima ogromno dela s prakso in da mu ne bo šlo skozi (meni to ni jasno-praksa je samo dopoldne in popoldan res nima kaj delati, poleg tega ni ravno zelo zagret za šolske obveznosti). Še preden me je skenslal so nekateri začeli nekaj pisariti po raznih “socialnih omrežjih”, predvsem njemu, če kaj muti z mano, če je na frišno zaljubljen, skratka zatežili so mu na ful. On je na vse provokacije odgovarjal z NE, absolutno ne, z moje strani absolutno ni nič… Zdaj ne vem, od tega kensla se še nisva nič videla…
Je bil to namig, da mu ni ali je možno, da so ga provokacije vrgle ven? Ker pred tem sva se res dobro razumela, vedno me je prišel pozdravit z nasmehom, ko me je videl, se pogovarjal z mano, pomagal mi je, se spogledoval z mano… Ne razumem, kaj naj bi to pomenilo zdaj?! Kolegice tudi nimajo pojma, zakaj bi tip kar tako naenkrat skenslal?

tip je star 17 in prestrašen…. daj mu mičkeno časa… 😀

Ah ti fantje v teh letih 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah ti fantje, ki še na polno nažigajo računalniške igre in jim dol visi za resne zveze.

Matkića kontaktiraj, on ma šiht.

No, pred mano je imel še eno “punco”, pa ni ravno sramežljiv tip… Ne vem no, kaj naj bi to med vrsticami pomenilo…

V mojih cajtih ni bilo mobitelov in fukbukov pa selfiejev, smo moral kar v živo vse narest.

Zakaj mu pa ne pišeš sms? V najstniškem slogu mu napiš, če gresta tja in tja. In če ne bo odgovora, veš, koliko je ura. Čeprav ja, vsi znaki kažejo, da te je res skenslal.

Bo prišel drugi 😀

rabiš pol mal starejše,21letnike? 😉

To pa že ni res. Jahman je študent prvega letnika medicinske fakultete, zaposlen v javni upravi.

Ne ukvarjaj se več z njim. Simple. Vrzi oko na drugega.

ahahahahahaha kero diplomo že piše, tretjo al kero ahaha?

ne “kurita” se v javnosti, forumih, netu … sms je boljši za intimnost

Ko bi saj imela njegovo telefonsko, ima pa samo on mojo…

Ko bi saj imela njegovo telefonsko, ima pa samo on mojo…[/quote]
ojej … nauči se osnovnega pravila: daj – dam ☺
jaz tebi mojo številko / FB/ nick … — TI!!! meni tvojo številko/FB/nick ☺
pocukaj ga za rokav in mu reci naj ti da njegovo številko … .. če je ne da je pač pozer, ki se rad hvali.

dodaj na fbju lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj ni tvoj fant in imaš prevelika pričakovanja. Ne razumem, zakaj bi ga rada strpala v kalup? Lepo počasi, nikamor se vama ne mudi.

Draga 17letnica, si pomislila, da je to da sta se zaštekala samo v tvoji glavi, v njegovi pa ni nič, zanj si le neka punca, na katero se niti nikdar ne spomni…razen, ko prebere kakšno bedarijo na fb pa še takrat mu je odveč misel nate. Če je nekdo prijazen, nasmejan, je morda tak po naravi do vseh, da ne gre za vdani izraz simpatije, prej značaja; skenslal te je, ker je prepoznal, da ga jemlješ drugače kakor bi ga naj (samo kot kolega). Skratka: pozabi in išči nekoga, ki je bolj čustveno stabilen 😉

Pri 17-ih že po defaultu ne more biti čustveno stabilen:).

Kako veš, koliko je star?

Saj ne vem…tudi če je 21 let…spet pade v default:).

Kaj pa če je na faksu v zadnjem letniku in opravlja npr tritedensko prakso? :))
Načeloma pa ne verjamem preveč v leta, čustvena stabilnost pri nekaterih (ne glede na starost) nikdar ne pride do izraza…saj bereš ta čvek, mar ne? :)))

A nima srednja zdravstvena šola cel semester prakso?:)) Torej je lahko še vedno 17:)).

Res je, ni vsem dano, da so stabilni:)).

Ne vem, nisem hodila na zdravstveno, niti mi ni mar, če se kaj praksirajo in kako 🙂

Ah, takšen fant, ki deli zasebnost na FB, ki ne zbere niti toliko poguma, da bi naredil ločnico in razmejil svoje prijatelje in znance, da ne posegajo v njegovo zasebnost, temveč se celo sramuje, če bi imel punco in bi drugi vedeli, ni vreden vsega naprezanja in truda, da bi vlagala vanj, ker še mora pridobiti na samozavesti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pred mnogimi leti, nekje na zacetku srednje sole, se mi je zgodilo nekan podobnega.

Enkrat smo imeli neko predstavo za vso solo. In se poleg mene vsede moja daljna seseda. Ze leta nisva spregovorila. Tako da sva bila prakticno popolna tujca. Smo se pa kot otroci obcasno skupaj igrali. Presenecen sem bil, ker obicajno je bilo, da smo bolj sosolci skupaj sedeli. Ona pa je bila cisto neka tretja smer. Sedaj vem, da sem ji bil vsec in je pac poskusila…
No, ljubosumne sosolke vrsto ali dve zadaj pa so tak cirkus naredile, da se mi je vse skupaj do danes vtisnilo v spomin. Skratka, bilo je zelo neprijetno. In priznam, da so uspesno preprecile, da bi med nama kaj ratalo. Tako da ne podcenjevat vpliva drugih na malinovce. 🙂

To ni moja edina taka izkusnja…

Ah ta FB generacija…Niti za dejt se ne znate zmeniti, ne d abi vsi sošolci na FB zraven srali in pametovali…
Smislite se mi, res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close