na pomoc nujno nujno
moski mi pise sms in hoce varstvo otroka in se spolne usluge. recem ne. se vedbo mi pise in nato iz zajebancije recem da sm nimfomanka in da ja. da mi naslov inposle slike pokcarjene. recem da ce mi ne bo dal delo varuske da dam to na net. mi rece da bo pome prisla policoja. jaz sem to rekla zato ker aem hotla ga mal prestrasit da mi da mir. a lahko posreduje policija proti meni
Na tvojem mestu bi se bolj pazil, da ne bo on posredoval proti tebi, čeprav se mi zdi, da k temu kar sama kličeš.
napisala sem
vceraj mi je en moski pisal za varstvo otroka. poleg je napisal ce sem pripravljena na kaj vec jaz pa sem to razumela kot na dolgotrajno sodelovanje. on je v reanici hotel se spolne usluge in to sem izvedela v naslednjem smsju. rekla sem da zal ne in da veliko srecw pri nadaljnem iskanju. tip mi ni nehal pisat ampak je silil z smsji in klici naj se spustim v to. jaz sem nekaj casa govorila ne, potemvpa sem se posalila im rekla da ja ker sem tak al tak nimfomanka. zraven sem napisala lepo se mejte in lep dan. s tem sem hotela prekiniti njegove klice a mi je v naslednjem smsju poslal svoje intmne slike. ker nisem vedela kaj storit sem rekla da ce me ne bo vzel kot samo varusko da bpm dala slike in smsje na splet. pptem mi je odgovoril da bo klical policijo.
ali lahko policija posreduje proti meni kljib temu, da sem ga hptela odgnat in da mi neha pisat in klicat.
nima mojih podatkov samo telefpbsko ve biti imena mi ne ve.
Ne vem, če si ga želela odgnat, če si mu zagrozila z objavo slik, če te ne bo vzel kot varuško. Kar je milorečeno naivno delat z nekom, ki ti je jasno pokazal svoje namere.
Verjemi, da zdaj, ko imaš te slike, gotovo ne bo klical policije, saj menda ni tako naiven. Res pa je, da sta oba ravnala precej naivno. Malo si želela pozabavat, pa se ni najbolje končalo a ne?
nisem mislila v sluzbo kot samo varusko anpak tako da ce me me bo smatral samo za varusko da bpm pbkavila slike . ker me je smatral za dekle za spolne usluge in varusko, sem rekla da sem samo varuska in da ce me nebp tako pbravnaval da bom pbjavila slike.
pisem po telefonu zatp so nekatere crke faljene se opravicujem
Ja to je pa takole.
to sit – sesti na nekaj. Pri moškemu se ve na kaj. In potem rata baby. Babysiter :)[/quote]
A na njegovega otroka? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.