Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Celulit

Celulit

Zanima me kaj naredite vse proti celulitu, si pomagate, s kremami, masažo, športom?
kaj pravijo vaši partnerji na to, da ga imate?

Celulit in viseči moški so zakon za seks.

Viseči joški in ne moški.

popolnoma nič ne naredim. to je pač domena žensk. saj tud jaz ne opazujem ukrivljenost žil na njegovem penisu.

ne ukvarjaj se z malenkostmi pa bo 😀

Če znaš partnerja pripravit do tega, da ti bo grizljal mezinček na nogi ga celulit ne bo kaj dosti motil…. 😉
Če si pa za tako nesposobna pol se pa spravi toliko gibat kolikor poješ + še mal več, da boš stare zaloge pokurila…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če sama nisi s sabo zadovoljna, je vseeno kaj pravimo drugi.

Če te moti, začni malo bolj zdravo živeti…In to je seveda šport, masaža, veliko sadja, zelenjave….

Pomaga:
tek in plavanje, savna, masaža, predvsem limfna drenaža. Popij ogromno vode, izogibaj se nasičenim maščobam, sveže sadje in zelenjava pa itak. Tudi kakšen čas ni odveč.

Za kreme ne vem … ni verjamem preveč v to. Imam v spominu ko sem v svojih najstniških letih mamo opazovala, ko se je mazala z vsemi mogočimi žavbami, pa ni bilo nekega hudega haska…

Problem je predvsem v tem, če si v mladosti bila športnica z neko hudo mišično maso v predelu nog (npr. plesalke, igralke odbojke, …) in si potem to fizično dejavnost opustila. Take ženske se mi zdi, da imajo potem s celulitom največje težave, sploh če niso ultra suhe.

Aja, pa baje tudi neka mašina, ki te “trese”…. Nisem pa nikoli poskusila, tako da ne vem…

Ko človek razmišlja, se potem spomni…
Kozmetičarka mi je enkrat razlagala, da imajo ženske v nosečnosti in po nosečnost kar nekaj težav s celulitom in da nič ne pomaga, vse dokler ni otrok star približno leto dni. Takrat se ženska dokončno hormonsko poštima in potem so smiselni kakšni detox tretmaji pri kozmetičarki…

Pandora pa ga biksat!
Če se ti nabira maščevje je edini razlog to, da se nepravilno prehranjuješ glede na to koliko se gibaš. To je vse, simpl ko pasulj….
Težava je le v tem, da če se hočeš te nadloge rešit je treba spremenit način življenja-gibanja in prehranjevanja.
To pa ni več isti pasulj….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Rešiš se ga ne…ko te enkrat spremlja, postane tvoj spremljevalec. Morda lahko le izbiraš v kolikšni meri te spremlja:).

Vsaj zvest je. Tudi to je nekaj. 🙂

A tebe bogato spremlja? :))))))

[sub]Saj ne rabiš odgovorit ;)[/sub]

Vsaj zvest je. Tudi to je nekaj. :)[/quote]

O kakšna radost:))). Ampak celulit je ob vseh travmah v lajfu še najmanj problematičen:)).

[sub]Saj ne rabiš odgovorit ;)[/sub][/quote]

Pridi pogledat:))).

[sub]Saj ne rabiš odgovorit ;)[/sub][/quote]

Pridi pogledat:))).[/quote]Ne upam, da se ne bi okužil….. :))))))))))))

Pridi pogledat:))).[/quote]Ne upam, da se ne bi okužil….. :))))))))))))[/quote]

Pameten si, ni kaj:)))). Se vidi, da imaš ženo in se te okužba še kar drži:))).

Ne upam, da se ne bi okužil….. :))))))))))))[/quote]

Pameten si, ni kaj:)))). Se vidi, da imaš ženo in se te okužba še kar drži:))).[/quote]Od večih izberi manjše zlo…… 😀 😀

Celulita nima le 5 % žensk, ne glede na obline. Imajo ga tudi moški, sicer redko. Za popolno odpravo celutita, bi morala skoraj postati bodibilerka. Drugače pa ni šans, ker je pač prisoten, kot gubice, pri nekaterih manj, pri drugih več.

Pomankljivosti se da skriti in nisem še slišala konkretno, da bi sami moški izpostavljali tematiko o celulitu, ki je pač prisoten, kot ostale naravne stvari. Ga pa mogoče poudarjajo, zato ker ga same ženske tako rade date v razpravo.

Za odpravo celulita, poleg že vsega povedanega drugje, kot je voda, hrana in masaža ter ostalo, čeprav z navadnim mlekom za telo, ker zmasiraš obtok, že kaj več ni storiti, kot če postaneš bodibilerka. Kar je pa vsaj meni grdo.

Od kje celulit:

Mastna laž o debelosti: kriv je sladkor, ne maščobe[/url]

Omenili ste Atkinsovo dieto, pa učinkovitost paleodiete, ljudje se odločajo za vegansko, neglutensko in še kakšno dieto. Ali katera od njih res deluje?

Na kratko: ne verjamem v diete. Če pogledate skupni imenovalec diet, ki naj bi delovale, imajo dve skupni značilnosti: malo sladkorja, veliko vlaknin. To je ključ do uspeha. In veste, kako se imenuje taka dieta: »prava« oz. »zaresna« hrana . To je odgovor na vsa vprašanja o dietah. Biti na dieti ni odgovor, preiti na pravo hrano – zagotovo je. In seveda – ne govorimo o dieti, pač pa vseživljenjski spremembi prehrane. Zagotovo je težava, ker ta številnim ljudem ni več dostopna, pač pa lahko kupijo le še predelano hrano. In to je najbolj napačen izbor, če želite imeti zdrav metabolizem.

Težko svetujem, ker ga nimam. Je pa res, da sem suha in da vsaj 2x tedensko tečem in grem na jogo, pa tudi dosti hodim. Pri hrani pa ne pazim preveč.

Jaz vedno rečem malo več športa in malo manj hrane še nobenemu ni škodilo. Sicer pa kaj potem če ga imaš malo, vsakemu kaj manjka. That’s life.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close