Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sanje o smrti

sanje o smrti

poznam klasične razlage o sanjah smrti vendar sem sanjala smrt točno določene osebe (sodelavka) in ”izvedela” sem točen razlog njene smrti; se kdo spozna na to?

če kaj pomaga – nisva si blizu, ne govoriva veliko, pa vendar sodelujeva OK; je precej starejša od mene in do nedavnega sem se je rahlo bala, ker je dajala en tak scary občutek. zadnje čase spoznavam da to sploh ni res in da jo je treba samo dobro poznati.

Kaj je bil vzrok njene smrti?

In kaj pomeni za tebe, da pozaš klasične razlage o smrti?

Hmm Meni deluje, kot da je ta sodelavka še kako živa! Saj piše o njej v sedanjiku.

Rakica je v sanjah videla vzrok sodelavkine bodoče smrti. Mislim da je čas, da eni nehate delat tako dramo iz vsega, kar vam prekriža pot.

Mislila sem v sanjah. Kaj je bil vzrok smrti njene sodelavke v sanjah.

Za mene predstavlja smrt neko prelomnico. Torej, ali se prelomnica že dogaja, oz. se nam obeta, da se bo nekaj v naših življenjih spremenilo. Lahko pa smrt sanjamo tudi po tistem, ko se je nekaj v našem življenju že spremenilo. Ali pa enostavno sanjamo smrt zaradi tega, ker se z neko mislijo dosti ubadamo, recimo, da je kakšna bolezen pri kateri od oseb, ki jo poznamo, pa se dosti o tem govori, je bolj aktualna tema… potem pa nas še v sanjah “preganja”…

Lahko je vzrok, da je avtorica v tem primeru sanjala smrt te sodelavke zaradi spremembe mišljenja o njej. Včasih ji je bila scary, kot piše, sedaj pa več ne. Torej se je nekaj (mnenje o njej) spremenilo, torej je konec tega občutka glede te njene sodelavke, ime boljši občutek o njej, zato je oseba (za kakršno jo je imela) na nek način “umrla”, v njenem doživljanju, pa “živi” druga oseba (oz. drug občutek, doživljanje te sodelavke).

Bo avtorica morala si kar sama odgovoriti, kaj te sanje pomenijo.

vse kar nastane z razmoževanjem (rastline, ljudje, živali) – je od oploditve namenjeno umreti 🙂
in to je to … s sanjami ali brez njih 🙂

btw: EnemuKamnu se je zazdelo, da je E=MxC2 … pa je imel prav … eden je to računal preje že 10 let in 3 mesece kasneje objavil, da ima EnKamen prav 🙂

Mogoče nov začetek, če se še povežeš v del, da je treba morda koga spoznati, ker boš presekala svoje mnenje z novim. Ker si morda zaključila svoj del “videnja” in videla novega. Ker spoznanja vidiš drugače, ne tako scary, npr. Sanje so podzavest, ki se malo razlikujejo od budne zavesti.

Pomen sanj: tistega, zaradi česar te je bilo strah glede nje, ni več.

A ti sporočaš, da bi se tvoj “kamen” kako drugače imenoval? Očitno prihaja leto otoplitve, Čeprav naravo o tem ne spominjaj, da ne drezaš preveč, ok?
Ker ne vem, če še sem toliko izven, da je hec izumrl na tvoje kamne, ki si jih objavil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close