odločitve
enkrat ste mi že dobro svetovali, zato se ponovno obračam na ta forum.
Glede ljubezni bi se rada pametno odločila…, končno si želim resne zveze, sem zrela za to.
Imam nekaj fantov “v igri”. Od teh mi najbolj zaigra srce pri enem, vendar prav zanj ne morem ugotoviti ali imam šanse za resno vezo ali ne.., malo se družimo in hecamo, velikokrat nekaj namiguje, prav tako jaz, vendar vse nekako v šali…, zato ne vem pri čem sem…..
Pri ostalih pa zanesljivo vem, da imam možnosti, saj mi pišejo smse, vabijo na pijačo itd.. Od teh bi bil vsaj 1 do 2 tudi verjetno ok za partnerja..
sedaj pa sem v dilemi kako naj se vedem, kaj naj naredim,,, se mi pa že precej mudi, resnično bi rada čimprej z enim zaživela, da mi ne bo šlo življenje mimo.
Resnih možnosti jim pravzaprav še nisem dala in se še nismo ne vem kako dobro spoznali, čeprav me ti vabijo na pijačo itd. do sedaj sem imela dostikrat kakšne izgovore, kdaj pa sem že tudi šla…
Ali jim naj torej (in sebi) dam možnost in grem z vsemi vsaj na pijačo, ali naj probam ugotoviti če imam pri tistem kaj več možnosti, pri katerim čutim metulje v trebuhu- čeprav ni idealen v vseh pogledih 🙂 In če da, kako naj to ugotovim? ne bi bila rada preveč vsiljiva….
Rada bi vedela odgovor, in tudi če je odgovor ne, da bi potem izbrala koga drugega, pa tudi drugih več ne želim “nategovati” če ne bi bilo nič. ali je to fer, da grem z večimi na pijačo? tudi ne vem ali imajo ti fantje poleg mene še kakšno v igri? in kako naj se odločim? verjetno delujem že malo nestrpna, kar je po eni strani res, ampak ne bi rada izpustila dobrih fantov ker jih žal ni na pretek.
hvala za vse odgovore!! LP
Predlagam, da si narediš tabelo v excelu, vanjo vpišeš po vrsticah vse zaželjene lastnosti, jih ponderiraš s pozitivnimi vrednostmi ter nezaželjene z negativnimi. Nato vpiši po stolpcih njihova imena ter točkuj lastnosti. Točke pomnoži s ponderji in na koncu seštej. Na koncu se odloči za tistega, ki bo dosegel višjo končno vrednost. Negativnim lastnostim lahko daš nižje vrednosti, saj se pri marsikateri splača potrpeti tja do oploditve. Potem ga boš pa itak lahko spremenila.
boomina ideja je sicer zanimiva, ampak škoda časa. Greš lepo po vrsti, sprobaš vse, ki so ti na voljo in potem vidiš, če se kakšen res obnese. Če boš samo tuhtala, boš na koncu pri vseh izvisela, tako da hitro v akcijo. na moralneže, ki ti bodo tle gor razpredali, da moraš s svojo ravnati kot s predmetom za enkratno uporabo, se ne meni. Pa ne fantov preveč resno jemati, upoštevaj predvsem sebe.
Te mam na sumu, da ti je tisti z metuljčki najbolj všeč ravno zato, ker te ne šmirgla.
Če bi te vabil ven, tako kot ostali, bi metuljčki odleteli.
Je pač tako, da nas najbolj vedno mika nedosegljivo. Stara finta, tudi za moške velja, da jih
najbolj pritegne tista ženska, za katero se je treba potruditi, pri kateri ni vse na pladnju.
Lov je vedno del užitka, zato te tudi tisti najbolj mika.
Poskusi ugotoviti DEJANSKE kvalitete teh fantov, preizkusi jih, če ni noben taprav, išči dalje.
še enkrat: pozabljaš, da si želi resne zveze in namiguješ na popolnoma napačne načine preizkušanja. Ne more zdaj ona vsak teden zahtevat (od vsakega), da ji prebeli stanovanje ali popravlja ključavnice in avto, preštiha vrt ipd. Tudi ne vem kako bi se izpeljal test menjavanja plenic, vstajanja ponoči ipd. Tisto, kar ti svetuješ, je pa itak za resno zvezo manj pomembno. :-))
Ti metuljčki ji letajo zaradi njene domišljije, ker ji je on vzbudil ravno toliko zanimanja zanjo, da ona sama sedaj sanja o nem in si štrika različne (lepe) scenarije o njem. Tisi drugi ji s svojimi ponudbami ubijajo lastne misli, ker je vse bolj ali manj očitno kaj ji ponujajo.
Ti metuljčki ji letajo zaradi njene domišljije, ker ji je on vzbudil ravno toliko zanimanja zanjo, da ona sama sedaj sanja o nem in si štrika različne (lepe) scenarije o njem. Tisi drugi ji s svojimi ponudbami ubijajo lastne misli, ker je vse bolj ali manj očitno kaj ji ponujajo.[/quote]
Eden je pa takooooo misteriozen in ta bi lahko ponudil karkoli, v njeni bujni domišljiji seveda (kar je normalno za neizkušenega človeka). Problem nastane potem, ko pride resnica na dan in je ponavadi še bolj bedna od tega, kar so ji ponujali “očitneži”. 🙂
Ti metuljčki ji letajo zaradi njene domišljije, ker ji je on vzbudil ravno toliko zanimanja zanjo, da ona sama sedaj sanja o nem in si štrika različne (lepe) scenarije o njem. Tisi drugi ji s svojimi ponudbami ubijajo lastne misli, ker je vse bolj ali manj očitno kaj ji ponujajo.[/quote]
Ja, sej. Večinoma se zaljubimo v ideal, ki si ga zamislimo v svoji glavi. Resnična oseba je lahko
precej daleč od tega ideala, ampak se v zaljubljenosti uspemo prepričati, da ni tako.
Bolj, ko osebo spoznavamo, bolj se odmika od tega ideala.
Stara zgodba.
a ne vidiš, da si želi resne zveze? Res ji je samo eden všeč. ampak drugi, zna bit, so pa pripravni, praktični in lahki za hendlat.[/quote]
Ja, vidim kako ene kalkulirajo. Naj raje pusti tiste ubožce pri miru, če ničesar ne čuti do njih. Ampak to je samo moje mnenje če že sprašuje. Jaz že ne bi mogla enega kar tako izbrati za resno zvezo, ker je pač primeren…
Jaz bi se še naprej družila, pri tistem ki bi začutila nekaj več pa bi se družila še bolj intenzivno. Glede na to da iščeš pravo (dolgorčno) vezo predlagam, da si pozorna na karakter, želje in cilje kandidata. V bistvu je kar problem, da jih je več hkrati, ker se na posameznika ne moreš fokusirati. Enega izberi, kot sem že rekla, ki ti je najbolj všeč, pa tudi, ki misliš, da ti je najbolj soroden v razmišljanju in z njim nadaljuj bolj intenzivo. Če boš ugotovila da ni ok, pač iščeš dalje.
a ne vidiš, da si želi resne zveze? Res ji je samo eden všeč. ampak drugi, zna bit, so pa pripravni, praktični in lahki za hendlat.[/quote]
Ja, vidim kako ene kalkulirajo. Naj raje pusti tiste ubožce pri miru, če ničesar ne čuti do njih. Ampak to je samo moje mnenje če že sprašuje. Jaz že ne bi mogla enega kar tako izbrati za resno zvezo, ker je pač primeren…[/quote]
Boom tudi ne. Si jo pa lahko zelo v živo predstavlja.
Jaz pa njega. Sedi nekje … prežet od silnega zadovoljstva, ravnokar je puhnil dim iz svojih prekajenih pljuč, njegov pogled pa pravi: o tem sem vam ves čas govoril …
Ja, vidim kako ene kalkulirajo. Naj raje pusti tiste ubožce pri miru, če ničesar ne čuti do njih. Ampak to je samo moje mnenje če že sprašuje. Jaz že ne bi mogla enega kar tako izbrati za resno zvezo, ker je pač primeren…[/quote]
Jaz pa njega. Sedi nekje … prežet od silnega zadovoljstva, ravnokar je puhnil dim iz svojih prekajenih pljuč, njegov pogled pa pravi: o tem sem vam ves čas govoril …[/quote]
težko si jo predstavljam, saj v tem trenutku niti tega ne vem koliko sploh obvlada excel.
Jaz pa njega. Sedi nekje … prežet od silnega zadovoljstva, ravnokar je puhnil dim iz svojih prekajenih pljuč, njegov pogled pa pravi: o tem sem vam ves čas govoril …[/quote]
težko si jo predstavljam, saj v tem trenutku niti tega ne vem koliko sploh obvlada excel.[/quote]
Kaj pa če obstaja v Excelu napaka in bo končen rezultat napačen? Bo Gates odgovarjal? :)))
Ni napake, če imaš naložene vse popravke. :)[/quote]
Ne bo držalo – popravki so znova in znova dokler je Ms. programski paket licenciran in aktualen na trgu za prodajo; ko tega ni, popravkov tudi več ne distribuirajo.[/quote]
Pol pa je najbolje še na roke preverit, preden se odloči. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.