Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Adrenalinski športi ☺

Adrenalinski športi ☺

je v SVN možno tudi kje kaj takšnega ☺ … da ne bomo samo o bi-ne.bi … razmerjih ☺

tole je pravo “partnerstvo” ☺
https://www.youtube.com/watch?v=BS7FZBgOqgw

Pojma nimam! Meni je še na lojtro problem splezati!

sej zadošča na Venerin grič(ek) 🙂

sej zadošča na Venerin grič(ek) :)[/quote]A od tam je tudi tak razgled in je tudi tako nevarno? Lahko zdrsneš v globino?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Omg a obstaja sploh kak normalen Rus, ki ne dela pidarij? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

sej zadošča na Venerin grič(ek) :)[/quote]A od tam je tudi tak razgled in je tudi tako nevarno? Lahko zdrsneš v globino?[/quote]
Če so razmere ugodne se vidijo tudi Zizne gore. Krasen razgled ti rečem. Priporočam sicer najprej vzpon na Zizne gore potem pa spust na Venerin griček, kjer potem pot vodi tudi v Vagina brezno in Ritnburg…. 🙂

A od tam je tudi tak razgled in je tudi tako nevarno? Lahko zdrsneš v globino?[/quote]
Če so razmere ugodne se vidijo tudi Zizne gore. Krasen razgled ti rečem. Priporočam sicer najprej vzpon na Zizne gore potem pa spust na Venerin griček, kjer potem pot vodi tudi v Vagina brezno in Ritnburg…. :)[/quote]

Da ne boš ti dobil kakšno nogo v Ritnburg, če boš preveč na MON pisal v službenem času. :)))

Če so razmere ugodne se vidijo tudi Zizne gore. Krasen razgled ti rečem. Priporočam sicer najprej vzpon na Zizne gore potem pa spust na Venerin griček, kjer potem pot vodi tudi v Vagina brezno in Ritnburg…. :)[/quote]

Da ne boš ti dobil kakšno nogo v Ritnburg, če boš preveč na MON pisal v službenem času. :)))[/quote]
ooo lej jo… sem mislil, da si v službi, sama za vse…pa vidim, da čekiraš MON. Rahlo sem zmeden 🙂

Da ne boš ti dobil kakšno nogo v Ritnburg, če boš preveč na MON pisal v službenem času. :)))[/quote]
ooo lej jo… sem mislil, da si v službi, sama za vse…pa vidim, da čekiraš MON. Rahlo sem zmeden :)[/quote]Ne bit sedaj zloben, ker je odmor za malico pokurila, da nas obišče :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ooo lej jo… sem mislil, da si v službi, sama za vse…pa vidim, da čekiraš MON. Rahlo sem zmeden :)[/quote]Ne bit sedaj zloben, ker je odmor za malico pokurila, da nas obišče :))[/quote]
bog ne daj zloben. Antilopce sem zmeraj vesel,….

Ne bit sedaj zloben, ker je odmor za malico pokurila, da nas obišče :))[/quote]
bog ne daj zloben. Antilopce sem zmeraj vesel,….[/quote]

a ste morali zasrati in posvinjati temico … ni šlo drugače … hrana zelenjavi 🙁

bog ne daj zloben. Antilopce sem zmeraj vesel,….[/quote]

a ste morali zasrati in posvinjati temico … ni šlo drugače … hrana zelenjavi :([/quote]Heh…. kdo nam to očita….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close