Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako lahko shujšam v noge in roke?

Kako lahko shujšam v noge in roke?

Haii!
Sm Barbara in v zgornjem delu telesa razen rok sem palčka noge imam pa vsaj meni se zdi predebele. Vse prjatlce mi govorijo da sm čist OK ampak zgublam samozavest.

Pls pomagajte Kako lahko zgubim špeh v rokah in nogah?

s telovadbo

S trdim delom in pravo prehrano.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar bi morala imet v glavi in temu se reče možgani, ti je narava dala pač v druge okončine. Nč bat

Mene bi predvsem zanimalo, zakaj misliš da imaš predebele okončine, potem bi izmerila tvojo višino, obseg rok, nog in primerjala tvoje podatke s tvojimi vrstnicami, če bi bilo v mejah normale (+/-5%), bi ti rekla, da živi dalje tako kakor živiš, če bi bilo mnogo večje odstopanje v +, bi ti predlagala da si poiščeš osebnega trenerja, ki ti bo sestavil vadbo, katera ti bo omogočila razvoj in okrepitev mišic izključno tam, kjer boš hotela, sestavi ti lahko tudi jedilnik.

Če ti je vse zgoraj navedeno preveč, pa si vsaj pomagaj s filmčki na youtube, prirejeni posebej za “problematične ” predele 🙂 nekaj se bo že prijelo, če boš vztrajna.

Nasplošno je bolje za človeka, da vsakodnevno gradi in krepi mišice; tako se mnogo počasneje redi (ali nič), ima boljšo prebavo, motoriko, prekrvavljenost, izboljšano držo in zvišano vzdržljivost (ne le fizično, tudi duševno)…plusov je mnogo.

Tudi to je možno 🙂

Špeh se nalaga (v veliki glavnini) najprej na boke, rit in trebuh.
Tako da – če ga na teh mestih nimaš preveč, potem ga tudi na rokah ne more biti. Torej si tako
grajena in ti milimetrske rezultate lahko da samo nečloveška vadba…vsak dan do konca življenja…
…je vredno?

Če ni to spet ena od izmišljenih tem za borbo za klike na teh straneh bi rekel, da imaš samo popačeno predstavo o sebi, podobno kot ena, ki jo poznam in je bolj močnih kosti in se dojema debelo pa sploh ni in potem od stradanja pada po tleh….
Malo več se gibaj pa te bo minilo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, kako pa to zgleda, če ima katera bolj močne kosti, po čem se to prepozna, vidi?

Ko jo vržeš ob steno nobena kost ne poči/se zlomi.
Take ženske so uporabne, ker ni treba tokrat na urgenco kot če je bolj švohcana.

Ko jo vržeš ob steno nobena kost ne poči/se zlomi.
Take ženske so uporabne, ker ni treba tokrat na urgenco kot če je bolj švohcana.[/quote]

Hm, še nisem imela nič polomljeno, se pravi da imam debele kosti, torej sem debela….kul, vsaj nekaj 🙂

To vela sam če si že bla testirana. A si se že kdaj zatreskala v zid?

Ziher v telovadnici, pa tudi s kolesom sem se že v kak zid zapeljala..večkrat :)))

Ziher v telovadnici, pa tudi s kolesom sem se že v kak zid zapeljala..večkrat :)))[/quote]

Ja a nč ne gledaš kam se peleš?
Teb ni treba, sej vem, k si tok trpežna u svoje debele kosti.

Ziher v telovadnici, pa tudi s kolesom sem se že v kak zid zapeljala..večkrat :)))[/quote]

Ja a nč ne gledaš kam se peleš?
Teb ni treba, sej vem, k si tok trpežna u svoje debele kosti.[/quote]

Ne, ni ravno tako, sem tako debela, da sem kar od zidu, tal odbijem :))

Haha. In potem te debele kosti skrbijo?!?
Se mi zdi da si spet za hčerko spraševala.

@NaN

Ne skrbijo me moje domnevno debele/močne kosti, želim izvedeti, kako zgleda npr ženska, za katero pravijo, da ima “močne kosti”? Le ta odgovor iščem. Glede hčerke, če jo imaš ti, njej nameni tisto pozornost, ki jo daješ meni!

Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. :D[/quote]

Daj objavi sliko, da si lažje predstavljam.
Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi 🙂

Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. :D[/quote]

Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]

Predstavljaj si rokoborca. 😀

Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]

Predstavljaj si rokoborca. :D[/quote]

Zakaj? Je tvoja mati rokoborka ali zakaj, ne štekam fore.

Predstavljaj si rokoborca. :D[/quote]

Zakaj? Je tvoja mati rokoborka ali zakaj, ne štekam fore.[/quote]

Ker imajo močne kosti. 🙂

Zakaj? Je tvoja mati rokoborka ali zakaj, ne štekam fore.[/quote]

Ker imajo močne kosti. :)[/quote]

Za ženske se torej pove, da imajo močne kosti, ko jih ne želimo užaliti, a je vsem jasno, da so v resnici (pre)debele. Grdo je to, nič drugega ne rečem.

Misliš, da je pri vseh konstrukcija kosti enaka?

Misliš, da je pri vseh konstrukcija kosti enaka?[/quote]

To ne, vendar nekega pretiranega odstopanja tudi naj ne bi bilo, ker če je lahko posumimo, da gre za kakšne bolezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close