ko bom zadela na eu lotu, se bom spomnila na vas
Če bi res rada pomagala, potem bi lahko vedela, kam se obrniti. Ljudi v stiski je ogromno, sploh ti ni treba daleč hoditi.[/quote]GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. 🙂
Če bi res rada pomagala, potem bi lahko vedela, kam se obrniti. Ljudi v stiski je ogromno, sploh ti ni treba daleč hoditi.[/quote]GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. :)[/quote]
Zakaj govoriš v množini?:)) Ti si me zavrnil, rekel si naj grem na štop:))).
GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. :)[/quote]
Zakaj govoriš v množini?:)) Ti si me zavrnil, rekel si naj grem na štop:))).[/quote]Mogoče se še kdo najde in prispeva kak € in bi s skupnimi močmi napolnili tisto posodo, da bi lahko naprej vandrala, ker štopat ne upaš :)))
Mogoče se še kdo najde in prispeva kak € in bi s skupnimi močmi napolnili tisto posodo, da bi lahko naprej vandrala, ker štopat ne upaš :)))[/quote]
Mhm:). Pa ti veš več od mene:)).[/quote]
Pa menda nisi dvomila v to? :)))
@Igralka jaz pa že imam konja oz moj konj je kobila. Rabil bi pa podkve zanjo. 🙂
Recimo, da bi res imela denar in bi denar razdelila, s tem ne bi skoraj ničesar rešila.
Mogoče komu le začasno odložila krizo ali izpolnila kakšno željo…A dolgoročno družba rabi drugačno pomoč, ne finančno. Saj vidiš, da se še naprej zadolžujemo in nas na takšen način “poskušajo” izvleči iz krize.
Će verjameš…..
On_ , no, ti samo povej, kakšne bodo podkve in koliko potrebuješ . Pa še kakšnih 500 € zate za kakšen lep izlet.
Goldfish, nisi še povedala, koliko bi potrebovala, da bi se tvoje ustnice raztegnile v zadovoljen nasmeh.
skela, prejela boš dvojno, ker si skromna.
Robi, nisi nič rekel, koliko bi ti potreboval. Veš, da bi tudi tebi privoščila, ker si dober fant. Dobra duša.
Kar se zadolževanja tiče, je pa hudo , ja. Kalkulacije!!! In spet bom rekla, vse v okviru zmožnosti. In ker smo te okvire že prestopili, bo treba dobro razmisliti, kako naprej (ali nazaj).
Forum je zaprt za komentiranje.