Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prodaja rabljenih oblačil

prodaja rabljenih oblačil

Punce pozdravljene!

Ali mi lahko katera pove kje bi lahko prodala nekaj rabljenih oblačil. Namreč prodala bi eno usnjeno jakno, ki je praktično kot nova, v bistvu je to plašček, konfekciojska številka 38 od IUV. Bila je zelo malo nošena, sedaj mi je pa prevelika in mi je škoda da jo imam v omari. Potem mam še nekaj drugih stvari, ki so resnično kot nove.

Če je mogoče kakšna interesentka med vami naj se mi oglasi, sicer se pa lepo zahvaljujem za informacije o možnosti prodaje v kakčni trgovini ali pa preko neta.

Lep dan želim vsem

Rabljena oblačila prodajajo tudi na Bolha.com.
LP!

Mene zanima ta plašček, kakšne barve je in koliko je cena?

Plašček je črne barve in resnično kot nov, v resnici je star eno leto. Prodam ga za 20.ooo SIT, lahko ti povem da sem zanj dala 47.000 SIT. Prav zato mi ga je kar malo težko dati na Karitas, ker sem jaz zdaj ostala brez in si nameravam kupit drugega.

Ali je možno, da pošlješ kakšno slikico na mail? Zanima me kroj, je raven, teliran in kako je dolg, do kolen ali manj?

Dej ti men povej kolk si velika? Meni ravno pokrije kolena, ampak jaz sem visoka 173cm, tako da je tudi od tvoje višene mal odvisno do kje ti sega. Sicer pa je ramalo teliran, mislim ni čist raven kroj, pa tudi ne čist oprijet.

Tudi jaz bi rada prodala (za simbolicno ceno) nekaj oblacil…a obstaja kaksna trgovina kjer to odkupujejo???Vem da obstaja bolha.com ipd., kaj pa kaksna trgovina?

Velika sem 165 cm, tako, da bi verjetno men segal čez kolena, vseeno pa bi rada videla kako izgleda.

pozdravljene prodam veliko oblačil za fantka vse lepo ohranjeno imam tudi zibelko posteljnino odejice dva vozička in še kaj bi se našlo cena po dogovoru simbolično kontakt 031816736

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close