kaj pomeni, če poleg oglasa piše, da uredijo financiranje?
Lahko je res izgovor.
Kdor ima veliko denarja, mu ni problem celega postopka prepustiti agenciji. In še zaradi tega ni nesposoben za upravljanje.[/quote]
Govorimo o postopku za pridobitev kredita:))). Dokumente moraš sam priskrbeti, tega ti ne mora urejati neka xy agencija.[/quote]
Ti si nesposobnost upravljanja z lastnim premoženjem vezala na postopek za pridobitev kredita.
In moj komentar se je nanašal na pridobitev kredita.
Seveda moraš sam priskrbeti dokumente in dati v službi, da ti izpolnijo.
Pri tem reklamiranju se gre le za neko marketinško foro, da kupcem dajo občutek o nekih dodatnih ugodnostih.
ONI uredijo, ne ti, ravno to pomeni. :)[/quote]
to že, vendar zakaj oni?[/quote]
Da zaslužijo še oni nekaj za delo, ki ga drugi ne želijo opravljati.
Mislim, da si ti videla znano nagradno igro Uredi financiranje. Gre se za to da, če sodeluješ v tej nagradni igri in te izžrebajo si upravičen do zastonj izbrane nepremičnine.
Ponavadi je zraven oglasa tudi kupon za prijavo, ki ga pošlješ na izbran naslov. Predlagam, da ga poiščeš in pošlješ.
Srečno! 🙂
Mislim, da to pomeni kr neki oziroma da ni ustaljene prakse, kaj naj bi to pomenilo.
Firme oz. posredniki pri prodaji, ki res ne morejo popolnoma ničesar prodati, ponujajo možnost obročnega odplačila, kako pa se to zavaruje, pa ne bi vedela. V večini primerov pa to “urejeno financiranje” ne pomeni nič drugega kot to, da sodelujejo z eno od bank in je postopek pač preprostejši v delu, ki se tiče same dokumentacije za nepremičnino, ne pomeni pa to nujno (oziroma bolje verjetno, da ne), da bo takšen kredit tudi najugodnejši zate.
Seveda moraš biti pa v vseh primerih kreditno sposobna oziroma prinesti keš v vreči (če se lahko tako izrazim).
Na kratko. Pridi k nam. Mi ti bomo pomagali. Ne bos placal polne cene. PRISPARAL BOS!!!! MI SMO TVOJI PRIJATELJI 🙂 Povedali ti bomo kam se obrniti in katere papirje potrebuejs. In kdo se temu lahko upre? Prides in se zmenis, placas aro in potem ugotovis, da bos za tiste papirje porabil nekaj let, porabil kup zivcev in denarja in na koncu je se veliko vprasanje ce bo kaj od subvencije. Trik 🙂
Tako kot: sporocamo vam da ste se uvrstili v zakljucni krog za naso glavno nagrado. Imate veliko sreco, zato nikar ne zamudite priloznosti. Takoj posljite kupon na nas naslov in nagrada bo vasa……. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.