Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kar na enkrat…

Kar na enkrat…

… je na tem forumu toliko ljudi s problemom ali eden s toliko problemi?

Kdo pa nima problemov ? 🙂

Eden s problemom in polno nas reševalcev brez problemov:)).

Tisti, ki misli, da nima problemov, ima vsaj en VELIK problem! 🙂

To pravijo samo perfekcionisti. 🙂

To pravijo samo perfekcionisti. :)[/quote]

Joj no:)). Perfekcinost pomeni le to, da se bo tudi v reševanju težavnih situacij znašel in prišel do konca:).

To pravijo samo perfekcionisti. :)[/quote]

Joj no:)). Perfekcinost pomeni le to, da se bo tudi v reševanju težavnih situacij znašel in prišel do konca:).[/quote]
Bistvo perfekcionizma je v ustvarjanju nedosegljivih izzivov. Zato s perfekcionizmom nikoli ne prideš do konca, ker je to vir težav.
Do konca prideš takrat, ko se sprejmeš takšnega, kot si. Potem se lahko ležerno vležeš in uživaš v miru. 🙂

Sem prebral eno zgodbo, kako je nek preprost človek, ki je užival v miru in skromnosti, vprašal velikega osvajalca Aleksandra, zakaj hoče osvojiti svet. Pa mu je odgovoril, da zato, da se bo potem lahko sprostil…Pa ga tisti preprost človek vpraša, a zato, da se boš sprostil, rabiš osvojiti cel svet ?
Celo življenje bo osvajal, za sprostitev mu bo pa zmanjkalo časa. 🙂
Če je človek ujetnik in žrtev svojih prepričanj, ne more uživati in se sprostiti, ker čuti, da mora preseči vedno nov izziv, da bo dosegel cilj. Pa tega nikoli ne doseže, dokler igra vlogo sužnja.

Joj no:)). Perfekcinost pomeni le to, da se bo tudi v reševanju težavnih situacij znašel in prišel do konca:).[/quote]
Bistvo perfekcionizma je v ustvarjanju nedosegljivih izzivov. Zato s perfekcionizmom nikoli ne prideš do konca, ker je to vir težav.
Do konca prideš takrat, ko se sprejmeš takšnega, kot si. Potem se lahko ležerno vležeš in uživaš v miru. 🙂

Sem prebral eno zgodbo, kako je nek preprost človek, ki je užival v miru in skromnosti, vprašal velikega osvajalca Aleksandra, zakaj hoče osvojiti svet. Pa mu je odgovoril, da zato, da se bo potem lahko sprostil…Pa ga tisti preprost človek vpraša, a zato, da se boš sprostil, rabiš osvojiti cel svet ?
Če je človek ujetnik in žrtev svojih prepričanj, ne more uživati in se sprostiti, ker čuti, da mora preseči vedno nov izziv, da bo dosegel cilj. Pa tega nikoli ne doseže, dokler igra vlogo sužnja.[/quote]

Perfekcionizem je tudi skrb, prevzemanje odgovornosti, spopadanje z vse mogočimi izzivi, upoštevanje podrobnosti, napredovanje…Kdor se zadovolji le s tistim, kar mu je ponujeno, pa je recimo to največji bulshit, je zame lenuh. Perfekcionist bo dal vse od sebe, ker mu ni vseeno. Iskal bo rešitve, nove poti, nove cilje. Konec je le smrt. Do takrat so vse poti odprte in nič ni nemogoče. Lahko si pa rečeš, da je lajf eno veliko sranje, se kot Makedonec počiš pod drevo in žvižgaš ptičem.

Ribica, ti sploh veš kaj je to perfekcionizem ?

Stremenje h kvaliteti:).

Če je človek ujetnik in žrtev svojih prepričanj, ne more uživati in se sprostiti, ker čuti, da mora preseči vedno nov izziv, da bo dosegel cilj. Pa tega nikoli ne doseže, dokler igra vlogo sužnja.[/quote]

Perfekcionizem je tudi skrb, prevzemanje odgovornosti, spopadanje z vse mogočimi izzivi, upoštevanje podrobnosti, napredovanje…Kdor se zadovolji le s tistim, kar mu je ponujeno, pa je recimo to največji bulshit, je zame lenuh. Perfekcionist bo dal vse od sebe, ker mu ni vseeno. Iskal bo rešitve, nove poti, nove cilje. Konec je le smrt. Do takrat so vse poti odprte in nič ni nemogoče. Lahko si pa rečeš, da je lajf eno veliko sranje, se kot Makedonec počiš pod drevo in žvižgaš ptičem.[/quote]
eno ali drugo, smešno je le to, da je na koncu rezultat enak..Aleksandra je pobrala mrzlica, Cezarja so zaklali,….človek ob tem pomisli, da so se predvsem perfekcionistično pripravljali na smrt…perfektno, ni kaj))

Ribice so perfektne na gradeli…. 🙂

Ponavljaš se, pojdi korak naprej, da boš popolnejši:).

perfekcionizem je le drugo ime za perfektno ustvarjanje težav tam kjer jih ni, torej si perfekcionist ustvarja težave, da jih lahko nato rešuje in ob tem neizmerno uživa…

Ponavljaš se, pojdi korak naprej, da boš popolnejši:).[/quote]

Imam se rad… ne maram biti perfekcionist…

Ponavljaš se, pojdi korak naprej, da boš popolnejši:).[/quote]

Imam se rad… ne maram biti perfekcionist…[/quote]

Perfekcionisti se ne morajo ali ne smejo imeti radi? :))

Imam se rad… ne maram biti perfekcionist…[/quote]

Perfekcionisti se ne morajo ali ne smejo imeti radi? :))[/quote]

On se ne zmore, zato nam perfekcionistom meče naprej, da je problem v nas:)).

On se ne zmore, zato nam perfekcionistom meče naprej, da je problem v nas:)).[/quote]

Hm – kako pa ti to veš ? :)))

On se ne zmore, zato nam perfekcionistom meče naprej, da je problem v nas:)).[/quote]

Kdo je to “on”?

Kdo je to “on”?[/quote]

Tut pri IQ ti šepa:))). Kdo le, tvoj dedek ne:)).

Hm – kako pa ti to veš ? :)))[/quote]

Sedmi ženski čut, izrazita intuicija, sposobnost čutenja drugih…enTip se ne zmore imeti rad, ker mu tega nista pokazala starša:). Ubil me bo:))).

Hm – kako pa ti to veš ? :)))[/quote]

Sedmi ženski čut, izrazita intuicija, sposobnost čutenja drugih…enTip se ne zmore imeti rad, ker mu tega nista pokazala starša:). Ubil me bo:))).[/quote]

Zavidljivo čutenje, nimam kaj dodati 🙂

Kdo je to “on”?[/quote]

Tut pri IQ ti šepa:))). Kdo le, tvoj dedek ne:)).[/quote]

Lahko si nabijaš svoj perfekten EGO lahko pa Ego tudi poješ. Tvoja izbira. Sprašujem pa, ker nikomu ne mečem naprej. Povedal sem samo zase. Če si se našla v tem pa to ni problem mojega IQ kot tudi ne mojega dedka. Lahko pa ti tudi narišem, za lažje razumevanje… 🙂

Tut pri IQ ti šepa:))). Kdo le, tvoj dedek ne:)).[/quote]

Lahko si nabijaš svoj perfekten EGO lahko pa Ego tudi poješ. Tvoja izbira. Sprašujem pa, ker nikomu ne mečem naprej. Povedal sem samo zase. Če si se našla v tem pa to ni problem mojega IQ kot tudi ne mojega dedka. Lahko pa ti tudi narišem, za lažje razumevanje… :)[/quote]

Ne, tebe sem našla, da blefiraš in sem dodala svoj pogled:).

Lahko si nabijaš svoj perfekten EGO lahko pa Ego tudi poješ. Tvoja izbira. Sprašujem pa, ker nikomu ne mečem naprej. Povedal sem samo zase. Če si se našla v tem pa to ni problem mojega IQ kot tudi ne mojega dedka. Lahko pa ti tudi narišem, za lažje razumevanje… :)[/quote]

Ne, tebe sem našla, da blefiraš in sem dodala svoj pogled:).[/quote]

Perfektno blefirata oba 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close