Najdi forum

WMF

Imam zbirni kupon Točke zvestobe pri Sparu za ugodnejši nakup linije izdelkov WMF.

Zanima me, ali ste že preizkusili to posodo in kako ste z njo zadovoljni?

Aluminijast pekač s pokrovom naj bi stal 149,99 €, cena s 15 točkami pa stane še vedno celih 49,99 €.

Mogoče se bom odločila za stekleno posodo za shranjevanje, ki stane znižana 70% 5,99 €.

Jaz sem nad WMF navdušena, tako da imam kar nekaj kosov njihove posode – od posod do pribora (najboljši nož za sekljanje, v štirih letih redne uporabe nikoli zbrušen, čebulo pa česen pa z lahkoto nasekljam do paste, če je treba, teflon na ponvi je po treh letih kot nov – je pa res, da oba paziva nanj).
Posod za shranjevanje od WMF-ja sicer nimam, me pa mikajo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz imam njihov pribor WMF Vision in je super. Cena je na žalost tudi super.

Tole je kot da kupuješ avto ampak ker je predrag boš vzela pač skiro… sam zato ker je poceni???

Skiro in avto sta substituta? :))

Evo, bila sem že v trgovini in sem malo pregledala posodo. Pokrov se zelo težko odpira, verjetno je kakšna “finta”. Če bi jo uporabljala za moko ali sladkor, ne vem, če bi bila praktična. Na žalost ni bilo nobene prodajalke v bližini, da bi jo vprašala . Je pa res videti že na daleč , da je to dobra in kvalitetna roba.

enTip, vse v okviru možnosti, saj veš. Ravno sem zbrala 15 točk, vidiš, pa še sprašujem, ali se splača vzeti posodo.

Namig. Dostikrat se zgodi da v drugi trgovini dobis cenejsi isti izdelek, kot nekje kjer si pridno zbiral tocke, nalepke in podobne zadevice, in si pridobil popust. Res pa je da tam nimas obcutka da si nekaj prisparal 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close