ptuj -prosti čas- tek
Matikc pa ravno ti mu to očitaš, ki si se v oni temi se tolk topil, da mi je iz ekrana kapljalo….. :/[/quote]
Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed!
Falanga otroške(v glavi) matjazkotove garde je takoj stopla v bran svojemu prijatelju iz peskovnika…. kako tipično!
Če bi me vprašali kdo bo prvi repliciral moj post, bi zadel oba samo vrstni red bi se morda zmotil!
Matikc pa ravno ti mu to očitaš, ki si se v oni temi se tolk topil, da mi je iz ekrana kapljalo….. :/[/quote]
Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed![/quote]
aha, torej zdaj tebi kaplja, ko Matjažko peca. Razumljivo. 🙂
Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed![/quote]
aha, torej zdaj tebi kaplja, ko Matjažko peca. Razumljivo. :)[/quote]
Jap, samo da so to solze od smeha 😉
GF pa kaj za vraga se dogaja s tabo. Saj sploh nisi več podobna dami :)[/quote]
Preveč se z vami družim:))).[/quote]
A smo tako fajn, da se manj ne moreš? 🙂
Na vse ali nič moram ubranit čast Ptujčanom, ker Matkič kot kadilec ne premore več tiste vzdržljivost na dolge proge. 😀 Tudi Goldfiška lahko zraven pride, da se malo spoti in razmiga svoje stare kosti ob tako mladi punci. :)))[/quote]
Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel!
A smo tako fajn, da se manj ne moreš? :)[/quote]
To bo ja:).[/quote]
Se pravi, da le nismo mi krivi. 🙂
Na vse ali nič moram ubranit čast Ptujčanom, ker Matkič kot kadilec ne premore več tiste vzdržljivost na dolge proge. 😀 Tudi Goldfiška lahko zraven pride, da se malo spoti in razmiga svoje stare kosti ob tako mladi punci. :)))[/quote]
Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel![/quote]
Sem vedel, da si malo iz forme, ampak to ne mislim na jezično. :))) Saj te ne bi mučil, jaz raje tečem za mlajšimi, ki so kondicijsko pripravljene. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.